Najdi forum

Rada bi shujšala in potem pravšnjo težo tudi obdržala. Slišala sem že za montignacovo metodo, ni mi pa uspelo nič pametnega izbrskat… Mi lahko kdo pomaga s kakršnimi koli informacijami na to temo?

sposod si knjigo v knjiznic in jo preberi bo vredno dobro poznat metodo, preden se podas v to. sicer pa ti svetujem predvsem gibanje,.

mislim, da je naslov knjige Jem, torej hujšam. jaz se je nisem nikoli držala, niti probala, le vem kakšnega pricipa se drži, mi niti slućajno ne odgovarja;))

Ja, zato, ker smo vsi prevec navajeni na to, da zraven zrezka jemo krompir.
jaz sem se k sreci tega odvadila in tako izgubila kar nekaj kilogramov…

Ja, jaz sem na ta princip shujsala 12kg v 4 mesecih, potem sem pa samo malo omilila nacin prehrane, pa je teža tudi ostala na nivoju.. In ko sem se na način prehranjevanja navadila, je bilo čisto OK .
… dokler nisem spet zacela jesti po starem vse po vrsti pomesano. Ampak to je pač primer nikakršne motivacije pa velike doze samodestruktivnosti… kar pa ne spada k tej temi 😉

Je pa kar veliko informacij v tej knjigi, traja da vse absorbiras in predelaš. Meni je bila všeč, samo recepti so tipično francoski, ker je pač avtor Francoz.. ampak ko enkrat obvladaš teorijo prehrane, to ni tak problem obrniti na naše razmere.

Veliko uspeha!

Lipi

Te lahko vprašam, kakšen je tvoj jedilnik – primer? Hvala.

New Report

Close