Najdi forum

Monter stavbnega pohištva

Iščem delovno, natančno, prilagodljivo, zanesljivo osebo za pomoč pri montaži oken, vrat, senčil. Zaželjene izkušnje in izpit B-kat. Pričetek dela takoj.

Iz okolice Maribora.
Delo poteka po celi Sloveniji.

Pozdravljen,
delam zaključna dela v gradbeništvu, sem navajen delat vsega… ne “nategujem” ljudi. Naredim kar se zmenmo, po ceni ki se jo zmenmo. Imam kombi, orodje, mašine in dve desni roki.
Lep pozdrav!

030996315

Kaj so zaključna dela v gradbeništvu, prosim?

Med zaključna obrtnika dela lahko štejemo:

tesarska dela
postavitev lesene konstrukcije strehe, izdelava opažev, lesenih stropov in podov, lesenih pregradnih sten ter postavitev zunanjih lesenih objektov: ut, pergol, nadstreškov, lop …;
krovska dela
prekrivanje streh z različnimi kritinami, letvanje, polaganje strešnih folij in tesnjenje le-teh …;
kleparska dela
postavitev odtočnih žlebov, obrob dimnikov in strešine, pokritje nadstreškov s pločevino …;
izolacijska dela
polaganje toplotne, zvočne in hidroizolacije;
stavbnomizarska dela
vgradnja oken ter vhodnih in notranjih vrat, lesenih stopnic, ograj …;
instalacijska dela
vgradnja električnih, vodovodnih, ogrevalnih in drugih instalacij;
stavbnoključavničarska dela
izdelava in montaža kovinskih predmetov na stavbah, na primer stopniščnih in balkonskih ograj, kovinskih vrat, okenskih rešetk, vrtnih vhodnih vrat, ograj …;
suhomontažna dela
montaža suhih predelnih sten, spuščenih stropov, suhega estriha, oblaganje zidov z mavčno-kartonskimi ploščami …);
fasaderska dela
oblaganje fasade s toplotnoizolacijskim materialom, nanos fasadne malte in zaključne barveoblaganje s silikatno opeko, naravnim ali umetnim kamnom, izdelava vencev, rozet in druge okrasne plastike …);
slikopleskarska dela
pleskanje sten in stropov, barvanje tal, oblaganje sten s tapetami, barvanje kovinskih in lesenih predmetov, štukatura, mavčna dela …);
keramičarska in pečarska dela
oblaganje sten, tal, stebrov, bazenov ipd. S keramičnimi ploščicami ali mozaičnimi oblogami ter postavitev kaminov in lončenih peči s keramičnimi pečnicami;
podna dela
vlivanje estrihov, polaganje talnih oblog, parketarska dela …;
zunanja ureditvena dela
tlakovci, vrtnarska dela ….

lp
Jernej

Dober dan, Še iščete pomoč pri montaži oken in senčil?
Sem Uroš Topić, star 36 let iz Ljubljane, več let sem delal v gradbeništvu na montaži suhomontažnega sistema knauf. Sem hitro učljiv in natančen,, imam tudi B vozniški izpiz, sem pa trenutno brez zaposlitve in brez lastnega prevoza.
Dobite me na Gmailu [email protected] ali telefonski 040/661-201 .
Hvala

Še vedno se išče oseba iz okolice MB za pomoč pri montaži stavbnega pohištva. Zaželjene izkušnje!

Še vedno aktualno.
Iščem resno, delovno osebo za pomoč pri montaži oken/vrat/senčil, okolica MB.

15 let delovnih izkusen kot samostojni monter. Delam/a zakljucna gradb dela

15 let delovnih izkusenj na montazi oken in vrat. Rad bi menjal sluzbo

Iščemo izkušenega in natančnega monterja stavbnega pohištva. Smo stabilno podjetje iz Maribora in vgrajujemo Avstrijska okna višjega cenovnega razreda.
Kontakt za razgovor na E-mail: info@kostanjevec. si, ali na GSM 041 791 165.
Lep pozdrav

New Report

Close