Najdi forum

montažne hiše Promles

Hahaha, incredibile. Prozorno, da bolj nebi moglo biti. Bemtiš, reskirajte za enega maherja, ki ve kako se prikrita reklama izvede.

@frane
, ne nakladaj. Kdo kaj kritizira. Nekdo je hotel mnenje in ga je tudi dobil. Sestava hiše je res interesantna, zanimiva in sploh, za te čase.
Zato pa so tile forumi. Za izmenjavo izkušenj in dajanje nasvetov. Nihče pa nikogar ne sili, da je potrebno karkoli upoteštevat. Dejstva gradbene fizike pa so priznana dejstva. In tu kakšnih večjih dilem ni.

zakaj bi klicali v promles, vprašamo za grabljevca ali kukoviča?

LP tudi jaz se zanimam za omenjeno podjetje,cena na ključ 590e z ali brez ddv, nikjer omenjeno, klical na firmo pa se noben ne oglasi??? Ali lastnik hiše JOŽE lahko pošlje kak kontakt????

Pozdravljeni. tudi meni je ponudba zanimiva. res pa je, da ni aktualnih slik od postavljene hiše Proles klasik, ki naj bi bila postavljena v okolici Radgone in v Ljubljani. Lepo prosim še za kakšno informacijo?????

LP, v SLO še ni postavljene omenjene hiše KLASIK ,naj bi pa se začela graditi v prihodnjem mesecu!Tako so mi rekli na sedežu firme!

lp gradijo v škofji loki!

Res? Jaz sem iz Škofje Loke. Kje približno pa naj bi se gradilo?

tam pri zlatem polju

Tukaj boste našli kar nekaj pametnih nasvetov in ponudnikov izdelave montažnih hiš:
http://montazne-hise-on.net[/url]

Uporabnik takole-bo potrebno it mal v šolo pa obnovit znanje zemljepisa!!!

Glede na zgornje komentarje sem se odlocil napisati svoje mnenje.
Sam sem izgradil ze nekaj zidanih his za prodajo. Poleg tega pa me interesira gradnja oz. postavitev montaznih his. Ob pregledu spletne ponudbe sem opazil tudi podjetje Promo iz Donjega Vakufa in bil sem izredno navdusen nad nekaterimi njihovimi objekti. Da ne bi po spletu razpravljal z dvomljivci, sem se usedel v avto in se odpeljal v podjetje Promo v Bosno. Tam sem dobil odgovore na vsa vprasanja, videl proizvodnjo ter certifikate, ki jih je podjetje pridobilo v tujini. Moram povedati tudi, da so pogovori o “590 eur” na kvadrat neumnost, ker ima vsaka hisa svoj projekt in razlicne zahteve stranke. Pri vsakem objektu je izbira toplotnih prevodnosti, materialov, oken (plastika, les, aluminij),…ter vsega ostalega svoja zgodba. Tako lahko cena 590 eur predstavlja samo nek osnovni model, ki pa ga skoraj vsak posamezni kupec nadgradi po svojih zeljah. Podjetje Promles je po besedah direktorja podjetja Promo njihov zastopnik. Nekaj pa je zagotovo, da glede na ogled njihove proizvodnje, imajo kvaliteto primerljivo z Evropo, cenovno pa so ugodnejsi od slovenskih proizvajalcev. Seveda pa je presoja vasa.

spletna stran od Promlesa ne dela. kaj pa menite o tem podjetju in kakovosti njihovih hiš http://www.brugor.si/ . cena je še ugodnejša, okrog 560€ z ddv. baje da postavljajo kar nekaj svojih hiš v Sloveniji. vsako mnenje je dobrodošlo.

Zdravo,

Za novo leto 2013 sva se s partnerko vselila v montažno hišo (V. faza na ključ), ki nama jo je Promles zgradil v Škofji Loki. Ob končnem izboru sva se odločala med ponudbami izvajalcev Promles, Pergola in Juting, iskala pa sva ponudnika, ki bi nama lahko zagotovil ugodno ceno in nič slabšo kvaliteto, kot jo imajo ustaljeni ponudniki montažnih hiš v Sloveniji (Marles, Jelovica, Lumar…), katerim sva prav tako oddala povpraševanje, vendar je bila njihova cena 40 % višja od omenjenih 3 v najinem ožjem izboru.
Na podlagi večkratnih sestankov s podjetji v ožjem izboru, naju je najbolj prepričal Promles d.o.o. – predvsem zaradi dobre komunikacije, odzivnosti in visoke vrednosti materialov, ki jih vgradijo v hišo – pomeni praktično nič doplačil za povprečen cenovni razred materialov.
Promles ni novinec na področju gradnje montažnih hiš v Sloveniji, saj so se ustanovitelji tega podjetja predhodno več let ukvarjali z izgradnjo montažnih hiš za druga podjetja in imajo za sabo več kot 100 izgrajenih hiš.
Gradnja se je zaključila v dogovorjenem roku. Nadziral jo je najin nadzornik, ki ga je Promles v celoti upošteval. Tekom gradnje so naju spoštovali kot stranko in mnogo manjših naknadnih želja z najine strani opravili brezplačno.
Nisva sicer bila zadovoljna z 2 njihovima podizvajalcema – keramičarjem in električarjem, vendar so ju baje že zamenjali.
Promles sva priporočila tudi 2 znancema, ki se bosta odločila za njihovo hišo. Vsem resnim bodočim graditeljem sva pripravljena omogočiti ogled najine hiše po predhodnem dogovoru s Promlesom.

Marko

Mislim, to je pa res lepo. Kot v pravjici.

No, pa da preverimo. Sporoči ime nadzornega, da ga najamamo lahko še drugi,
Priloži sliko objekta in vesele družinice,
Priloži račun Promlesa za izvedbo hiše. Številke in priimek lahko mirne duše pobrišeš.
Priloži še slike, ki si jih naredil, ko so hišo gradili, pa si zmagal.

Šele potem bom verjel, da ne gre za bedno reklamo.
Torej, če ti je bilo res vse tako všeč mi daj možnost, da preverim resničnost tvojih navedb. >proizvajalcu pa boš naredil resno reklamo. Saj si jo po tvojem zasluži, a ne.
In ko boš vse priložil bom prvi v vrsti, ki jih bom toplo priporočal naprej.

Lepo se imejte v novi hiški!

a zdej če sta grabljevac in kukovič šla ven, bo pa rešeno? vsi vemo kakšno zgodovino ima nina bandič.

Zdravo,

Glede na takojšen odziv na moj komentar, vidim, da podjetja z nastavljenimi opomniki redno spremljate svojo konkurenco, kar je pohvalno. Na forum sem pisal, ker sem po uspešno zaključeni izgradnji svoje hiše, želel javno pohvalit rezultat dela še neuveljavljenega podjetja. Razmerje med kakovostjo in ceno je bilo zelo dobro. Takšna je bila moja osebna izkušnja.

Nadzornik gradnje je bil Adam Berčič. Posnetek bo v kratkem objavljen na Promlesovi spletni strani. Za resne investitorje, ki se odločate za gradnjo montažne hiše in bi potrebovali informacije/izkušnje iz prve roke ali dogovor glede ogleda, pa je moja tel. št. 041-203-582 (Marko Dolinar, Cesta talcev 56, 4220 Škofja Loka).

To je to, kar se mojega pisanja po forumih tiče.

Lp,

eh marko, danes ko dobiš toliko informacij na internetu se taka naivna reklama ponavadi obrne proti željam naročnika.

@previdnost

…se mi kar smiliš. Res si moral trpeti v življenju, da si tak pesimist!

nič mi ne manjka, ravno previdnost me je rešila pred enim od direktorjev promlesa…

ni samo cena pomembna,ampak kvaliteta,vsak kupec hoče kvaliteto in garancijo…tako kot zgoraj napisano:odvisna je debelina stene 16cm lesena konstrukcija vmes:ali tervol;ali steico;ali celuloza,
nakar sledi še inštalacijska ravnina debeline 6cm v kateri je prav tako izolacija,da ne pozabimo še paropropustne folije,ki je lahko iz:ali osb;ali airstop;ali econatur;glavni faktor je seveda tudi fasada ki je lahko,tervol,stiropor,agepan,definitivno pa tudi v vezavi plošč na notranji strani in še bi lahko našteval…

New Report

Close