Najdi forum

Montažne hiše Lumar

Kot pravim v naslovu: ima kdo konkretne izkušnje z omenjenim podjetjem?
http://www.lumar.si/standard/index.php
Kako je z gradnjo, se držijo rokov, kvaliteta, končna ocena?

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Pozdravljena!

Že 4 mesece spremljam ponudnike montažnih hiš in ravno kar sem se odločila za Lumar – pri njih sem bila že na prverm razgovoru in prvi predračun so mi pripravili v 3 dneh – še prej, kot smo se zmenili.

Nikjer, niti na drugih forumih nisem zasledila nič slabega o njih in mislim, da so tudi cenovno najbolj ugodni.

Po moji oceni so o.k., kako bo v nadaljevanju pa ti sporočim kasneje.

lp

“štajerka” za kater tip hiše pa si se odločila?

Tudi jaz si jih ogledujem. So res privlačne cene, v primerjavi z drugimi. No, kar sem videla.

Kako je z zapisano ceno na spletni strani in dejansko ponudbo?

LP

katka

V okolici kjer stanuje moja mama so se odločili za njihovo hišo in sicer enokapnico – vzorčno. Zato so tudi dobili 6 MILj. popusta. Na začetku je šlo zelo hitro, vendar po dveh letih še niso vseljeni … Potem so se začele same težave … Zamakanje, voda, streha, …

LP!

Zdravo Katka!

Odločila sem se za ANJO 126 in je z manjšimi spremembami prišel predračun 23 mio z ddv.

Mineja, mi lahko podrobno opišeš, kaj je narobe? zakaj zamaka, kakšne težave so z vodo?

lp
B.

Ne bi ti znala točno povedati … Vnedar je bil glavni problem s streho, ki je zamakala … Verjetno je problem tudi zaradi tega, ker je enokapnica …

LP!

Mi smo se v Lumar hišo vselili v 3 mesecih in 20ih dneh od izkopa. V tem času pa je bilo treba narediti še zidano klet. Skratka v hiši smo bili dva meseca prej kot pa smo imeli napisano v pogodbi. Z celotno ekipo Lumar sva in smo izredno zadovoljni. Sedaj smo v hiši tri mesece in smo še kar zadovoljni. Če se pojavi kakšna napaka (so pričakovane določene), se jih samo pokliče in pridejo in napake odpravijo.
Če se boste odločili za Lumar vam ne bo žal, so izredni profesionalci!

Pozdravljeni!

Tudi mi živimo v Lumarjevi hiši in to že 4 mesece, hiša je bila dokončana v roku, strokovno, korektno in vse napake oz. vprašanja, ki se pojavljajo takoj odpravijo.
Sicer sem pa o poteku gradnje in tipu hiše ipd. pisala že nekje meseca novembra, pa si preberite.

Skratka, mi smo zelo zadovoljni in ne bi menjali oz. se danes drugače odločili!

Veliko sreče bodočim graditeljem pri njihovim odločitvam in prijetno gradnjo!

Družina iz Dravograda

Pozdravljeni!

No, zdaj pa smo se res morali nasmehniti ko smo na forumu zagledali debato o naši Lumarjevi hiši :-). Mi smo namreč ponosni lastniki Lumarjeve hiše, ki bi naj zamakala. Pa da dobiš odgovor iz prve roke…

S podjetjem Lumar smo res zadovoljni in imamo z njimi same dobre izkušnje. Kar se tiče zamakanja, je podjetje Lumar imelo takrat podizvajalca za strehe, ki očitno nima dovolj izkušenj na tem področju. Pa da ne bo pomote. Ne zamaka nam streha in nič ni narobe s tem, da je enokapnica, ampak je nestrokovno zatesnjen del pokrite terase zaradi slabe izvedbe pokrivanja s siko. Podjetje Lumar je z omenjenim podizvajalcem že prekinil poslovno sodelovanje tako da se tega ne rabite bati. Podjetje Lumar nam stoji 100% ob strani in je tudi zadržalo plačilo podizvajalcu dokler se stvar v celoti ne sanira.

Kar se tiče komentarja da se že 2 leti gradi…hm to je stvar posameznika in mi smo se pač odločili da ne bomo gradili na ključ (če bi, sem prepričana da bi res stanovali v njej v nekaj mesecih). Zgodbe o obrtnikih, ki jih sami najemamo pa tako poznate. Tudi tale komentar za 6Mio popusta zaradi vzorčne hiše je malo za lase privlečen (včasih je prav zanimivo koliko okoliški ljudje vedo več kot sami lastniki).

Torej čisto na kratko…Lumar absolutno DA. Z njimi se da pogovarjat in so korektni. Pa da ne bo nadaljnih ugibanj…selimo se letos. Mineja pa brez zamere a ne ;-).

LP.

New Report

Close