Najdi forum

montaža notranjih vrat

Pozna kdo koga, ki bi nam montiral dvoje notranjih vrat – smo malo spraševali in so cene kar divje, 50 eur za montažo – toliko nismo za vrata dali…Iščemo ugodnejšo varianto.

Področje: zgornja Gorenjska.

50eur ni veliko.

Tudi jaz mislim, da to ni drago.

Kaj pa varianta “sam svoj mosjster”?

saj pa ni tako težko vrata zmontirat, no.

Za manj ti verjetno noben ne bo hodil. Kdo se ti bo pa vozil zajebavat za 30€ nekam?! Sami pa ne morete?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mi smo pri Jelovici imeli montažo vključeno pri nabavi vrat… Sta lepo dva mojstra prišla in zmontirala 9 vrat… Sem jima pripravila malico, da nista potrebovala iti v trgovino za jest iskat, pa sta mi še kljuke namontirala za to…V glavnem moj jih nebi šel montirat, pa bi lahko 200 eurov to stalo, je kar zajebano delo to…

vprašajte najbližjega mizarja, ti ponavadi znajo tudi to. v firmah, kjer kupite vrata, je pa 50% dražje

---------- le vent nous portera...

Pa res more bit zajebano, hehe. A ti je tvoj rekel? Jaz sem zmontiral notranja vrata in kljuke sam, pa tega nikoli prej nisem delal niti gledal zraven.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ma jaz res ne razumem folka. Za vsak drek rabijo “majstra” ki ponavadi v večini primerov še slabše naredi kakšno stvar kot en laik. Mislim na keramiko, parket, barvanje sten, knaufanje, kitanje,…
Zdej pa ne vem, a je narod totalno nesposoben al se jim pa ne ljubi leno rit dvignit. Ni se treba izgovarjat da laik ni tehničen oz. natančen tolk kot majstr. Sej smo “vsi” hodili v šolo menda. Majstri samo hitreje delajo ker so zverzirani.
Dela se lotiš sam, počasi. Če ti ne rata, se da še vedno klicat majstre…

50 eur res ni tako veliko vendar jaz imam ceno 40 eur.Pokličete me lahko od ponedeljka naprej na gsm 031 569 243

Opozarjam vas, da slučajno ne nasedate montaži notranjih vrat MIŠO sp iz Kranja. Montaža površna in nestrokovna. Pri montaži enih vrat v sobi so uničili parket in poškodovali skoraj pol metra stene okrog podboja.

Ammm, ja folk je danes popolnoma nesposobn. Čudno da si zna rit obrisat! Jst sm sam, položu vso keramiko, laminat, stene poštrihal, dimnik postavu, pozidal stene, elektro cevi napeljal itd. pa da ne bo zdej kdo mislu, da bi se rad neki hvalil tukaj. Ampak, vsak ima kolege, internet, v trgovini, v službi, v oštatiji… povsod dobiš kaka navodila, nasvete itd. Pa fajn je bit malo iznajdljiv. Ampak dans imajo ljudje samo še šole, dve leve roke in glavo s katero razmišljajo drugi!

jap, ti si pa res pameten. Pa kaj ti ni še padlo v glavo, da nekateri več zaslužimo, če delamo svoje delo, kot pa da bi se zafrkavali z montažo vrat?
Zato pa je na svetu veliko poklicev. Da lahko vsak dela dobro svoje delo. In tako je tudi prav.
Đizs, pa kje si našel štiri leta in pol staro temo, genijalc.

Vrata in podboj za 50 eurov se ne da montirat,ker jih purpen raztrga.Sicer jaz montiram po 50 eurov po komadu.041861412.

Za to ceno verjetno kar v vrsti stojijo?

Za to ceno verjetno kar v vrsti stojijo?[/quote]

To je popolnoma običajna cena montaže vrat.
Je pa hecno, da je za profi varianto montaže težko enkrat ali največ dvakrat v življenju odšteti skupaj 200€, pri avtomehaniku pa za pol ure dela 210€ enkrat ali dvakrat letno le za obvezni servis.
res, carsko razmišljanje, nimam več kaj dodat.

Lahko, da si lastnicaa marsičesa. Ampak na podstrešju pa kaže da nimaš vknjižene lastninske pravice.

New Report

Close