Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom MONTAŽA KNAUF(kitanje,beljenje´)….

MONTAŽA KNAUF(kitanje,beljenje´)….

Sam Silvester glede na defenicijo papka ti kr sede ta naziv “papak ali papčina je oseba moškega spola, ki prihaja z vasi ali pa tudi ne, se obnaša kot da nima enega razreda osnovne šole, in je ponavadi predmet posmeha drugih”

hey papak ti nisi silvek bucbuc
aja mam visjo solo kot ti kak ze PAPAK PAPAK PAPAK

PAMETNEJSI popustijo ne pataki papeki kot ti kajzarca brez zoba pejt v zooooo delat tam rabjo ful
ne rabis prosnje papak aja papek je bolje lupcka

očitno se je začel silvek še sam s seboj pogovarjat, silvester = tau….itd,ANE

tako visoko šolo maš da si še zdej nis gor pršu da te prepoznamo takoj po tvoji pisavi,k maš eno posebno,unikatno,by silvek hihi

favsija pa taka papek

faušija na kaj oz koga že????

papek papek papek bububu

Nimam besed za vas samo smejim se lahko in se bom,katastrofa od katastrofe hahhaa,kar pišite te neumščine me res popolnoma nič ne gane ali prizadane,stranke kličejo tako da papa,ter še obilo zabave pri vašem pisanjem in obiranjem papa.

vidimo kako te kličejo,da visiš na netu cele dneve,mi te pa živimo ko od sociale vlečeš..pa se pa jajceh čohaš

Napiše se jajcah haha

Oziroma jajcuh papa

tle gor ste res sami bolani papeki od prvega do zadnjega tle gor,sram naj vas bo,
itak slovenci kdo pa drug

PRVI IN ZADNJI PAPAK = SILVESTER

Jst ne pišem po TAU in se prepričajte prvo,ja,bo šlo ne ane .

Jas ne pisem po Silvestru, sej bo, papa

papak je tvoja kajzerca pa ti papak
se vid da nimata pojma o pojmu bolniki sam taga silveka vidte tle gor
papaki al papeki oz,bureki

Nic ni moja kajzerca, moja drugac pise, pazi se, zdaj pa ne moremo vec, moram iti delat.

dragi silvek=tau, kdo pa je kaj omenjal da je kajzarica tvoja????

a zdej ti pa že domov gips plate nosjo. ti s pa res en papak

Glej ti smrlj mali,zase se brigaj ane,pa seveda da nosijo jst si lahko to privoščim ti si pa nikoli ne boš,smrklj.

New Report

Close