Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom MONTAŽA KNAUF(kitanje,beljenje´)….

MONTAŽA KNAUF(kitanje,beljenje´)….

Nudim montažo gips plošč:
-MANSARDE
-PREDELNE STENE
-NAPUŠČI,OKROGLINE,KASKADE in še in še.

Imam bogate izkušnje na temu področju in je narejeno natančno in kakovostno.Nudim tudi KITANJE,BELJENJE,BRUŠENJE vse to po zelo ugodni ceni na kontakt 041 247 019 lep pozdrav.

Iščem podjetje GMT pa ga ne najdem, mi lahko kdo pomaga?

Oja,kdo je pa napisal da je to podjetje,lep pozdrav,ln.

Ja kako pa potem lahko delate?

Jutro,ja enostavno ane,G,M,T je samo vzdevek za forum ane,lep dan je treba iti delati.

Ok razumem glede foruma, kako pa potem lahko izvem ime podjetja?

ga ni na netu se,če se odločite za bilo kaj pridem,izmerim itd,dam vizitko in se odločite,..

Ok, razumem da ga ni na netu, kaj pa davčna številka?

Glejte vi ,a cakate sam mene cele dneve da me nekaj j.v glavo ali kaj pokliči me pa povejte kar želite.,,,,,,,jst ti pa svojih osebnih podatko v ne bom deval,jasno in ne gnjaviti s tem,ti se dam st.bančnega računa pa še kaj.

Oprostite goposd GMT (saj vem da je to samo za forum, ampak niste se predstavili), nisem želel vaših osebnih podatkov temveč od podjetja, pa brez zamere, če se nismo razumeli.

G.M.T =Silvester
prberitsi mal forume– delo na črno

Vi se pise z veliko gospod G.M.T
z aroganco Vam nebo uspelo priti do dela. In ce imate podjetje, ki posluje dobro, zakaj si nebi naredili malo reklame, ce pa kaj skrivate, Vam nihce nebo dal dela. Saj veste kot pravijo: cisti racuni, dolga ljubezen

tle gor ste sami zavistnezi
mal delat pejte,slovenci pa taki.

Prispevki z nicki: GMT, monter, adaptacija, php, monter2, fasada,monter33, lepotička”’, silvester, tone45,sabina99, tau in še ene par…. so poslani z istega IP naslova, kar v praksi pomeni z istega računalnika in se nanašajo na teme v zvezi z mavčnimi ploščami in beljenjem. Sedaj pa mi ni čisto nič jasno. Ali gre za tako veliko družino v kateri imajo en računalnik in se vsi dobro spoznajo na “knaufarijo”, ali pa za kakšno drugo coprnijo?

al je ta kajzarca al kok se sploh to napise neka glupa baba brez zoba tuki gor ocitno
je da ji je ta silvek zelo in to zelo usec da mu neda miru ane slovenci

sej ta kajzarca je isti bedak k sam tici tle gor vse za en kos
al bolje v kontejnr

kajzarca ni moja zena, ti papak

mozn da ni zena je pe tvoja fenica se dobr vidi papak

Men Silvestru ne bo noben govoril papak, ti papak

aha papak si ti kajzarca na pa ta silvek k se vid da ne pise on papak

New Report

Close