Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Montaža klimatske naprave

Montaža klimatske naprave

Čao punce!
vem, da je o tej temi bilo že marsikaj napisanega, pa vendar…
Verjetno bova šla z možem danes po Electrolux-ovo klimo. (ta vročina je na 12. nadstropju res neznozna, sploh ne vem kaj sem do danes čakala???)

Zanima me:
-Kje naj iščem montažerja?
-Ali mora biti pooblaščeni serviser, ali je lahko kdo drug?
-Ali se pri vseh gibljejo cene ok. 60.000 ali je kdo tudi cenejši?

Posredujte mi prosim kakšne tel. številke tistih serviserjev oz. montažerjev s katerimi ste bile zadovoljne!

Prosim vas tudi za mnenje in izkušnje glede klime “ELECTROLUX AC9 KLIMA” (hladi in razvlažuje-gretja nmreč ne potrebujemo), če jo mogoče kdo ima!

100x HVALA!!! N.

PS: Smo iz Ljubljane!

Kjer boš kupila klimo, bi morali imeti seznam pooblaščenih serviserjev.
Je pa tako, da plačaš v trgovini 20 % DDv, če pa vzameš preko serviserja in ti on montira, pa samo 8,5 % DDV. Tako , da se ne splača kupovati klime posebej in ne v kompletu z montažo.
Cene montaže so res po mojih info od 50.000 navzgor.

Jaz imam sicer klimo Panasonic in sem z z njo zelo zadovoljna, s serviserjem pa ne, ker mi ni zaključil del tako kot bi bilo treba.

Poglej tole:

http://med.over.net/phorum/read.php?f=11&i=117086&t=117042

http://med.over.net/phorum/read.php?f=11&i=117381&t=117042

Upam, da sem kaj pomagala.

Kupili jo bomo v Big Bangu, ker imajo možnost nakupa na 12 obrokov, ta trenutek ne gre drugače. Oni sicer imajo svojega montažerja, lahko pa vzamem tudi koga drugega. Če bi bila montaža pri komu drugemu cenejša, bi se odločila za cenejšo varianto, zato sprašujem. Ni namreč obvezno, da montira njihov montažer. Hvala vseeno!

Coolwex – na 12 obrokov – montirali so jo pred dvema tednoma.

Kupljena pri njih, montirali so jo sami. Cena z montažo vred 250.000,00 SIT.

Nataša

Nataša ~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ V naši glavi se slabo prelevi v dobro, nesreča v srečo, revščina v bogastvo. (Edmund Spenser)

moj mož jo je namonitar kar sam. Nima niti srednje šole, pa se je znajdel zavoljo 60 tisočakov. In deluje.

Poskusi, po mojem ni tako težko, le eden ti more pomagat.

NATAŠA,TI GA PA PIHNEŠ.

Ta Fenix je pa super zadeva! Mogoče bom zraven vzela še digitalni fotoaparat.
Kaja 1000 x HVALA!!! N.

New Report

Close