Monotonost v seksu?Kaj storiti?
Ojla!
Sem bolj nova na forumu, pa ker imam tudi sama težave, sem se odločila, da vas prosim za nasvet.
stara sem 27 let, s fantom sva skupaj malo več kot dve leti.
Rada se imava in se razumeva, a zadnje čase se mi zdi, da se je pri seksu nekaj spremenilo. Namreč, vedno redkeje seksava. Enkrat na teden ali manj. Glede na to, da sva včasih to pogosto počela, me to še toliko bolj skrbi. Fant je vedno utrujen (res je precej zaposlen), ali pa zvečer gleda TV, ali kaj dela na računalnik, ko jaz že zdavnaj spim.
Toda jaz si ga še vedno zelo želim in hrepenim po njegovih dotikih. začelo me je skrbeti, da si me ne želi več, da me nima več rad, a je odločno zanikal.
Včeraj, ko je bil idealen večer za nežnosti, njemu spet ni bilo tega, pa sem ga vprašala, kaj je narobe, pa je rekel, da ne ve, da se mu zdi to čist ok. In je izpostavil, da je mogoče najinseks preveč monoton. Bila sem začudena, saj sem sama kar precej naredila, da bi bil najin seks pester (od različnih krajev, do nabave vibratorja…).
Ne vem, kaj naj storim, da najino spolno življenje ne bi bilo tako dolgočasno. Ima kdo kak nasvet? Res bi rada nekaj spremenila, da bi bila oba zadovoljna.
Prosim za pomoč.
Hvala vsem.
Lp
Kaja,
pohvalno da se trudiš, vendar je očitno, da ti želiš, ne želi on. Kaj torej storiti, on pravi, da mu je tako v redu in dovolj, ti praviš, da ti ni dovolj in da ni v redu.
Tukaj je problem. Ti bi želela njemu ustreči, vprašanje je, ali bi tudi on kaj anredil, da ustreže tebi???
Jasno, najprej mu moraš dati vedeti iz pogovora seveda, da te to moti, vse to kar si napisala, če bo še vedno isti, pomeni, da ni pripravljen ničesar narediti zate.
Ali je to zdravo partnersko razmerje?
Pogovor in pogovor, bolje takoj razčistiti, kot kasneje ugotoviti, da je nekdo postal popolnoma imun na želje drugega in da nimata več nobene sskupne točke. To je ravno tako kot gnilo jabolko v gajbi: če ga takoj ne odstranimo bo počasi cela gajba jabolk zanič – vse gnilo.
Torej, le pogumno naprej z majhnimi koraki, ampak vstrajno, kaj te moti in kaj si želiš, tako boš kmalu videla, koliko mu je do tebe.
pprimož
Hmm, pri nama je podobno, midva sva skupaj 4leta, on je star 29, jaz 25, oba sva zaposlena in zadnje case oba ob 10h zapisva kot top. Seksava res redko, problem je v tem, da ko ga vprasam, ce je kaj narobe, vedno odgovori, kako me ima rad, pa da kaj sitnarim…Hja, pa sem spet tam ko sem bila. Mogoce ti lahko dam en nasvet…ki se preverjeno obnese ( se trudim na tem)…Ko si v njegovi blizini, bodi vedno urejena!!!Zdaj ce ga imas, ne pomeni da si lahko taka kot doma (vsaj jaz…nenapudrana, pac v strih cotah..).Kaj hocem rect, ko sta skupaj, nosi kdaj oprijete majcke, kako seksi krilce, bodi samozavestna, energicna, pokazi mu da je zivljenje v tebi. Ne pa razmisljat samo o tem, kdaj in kako bota seksala. Pusti to, ne sili vanj, ker bo to on dojel kot neko prisilo k seksu in se bo se bolj umaknil. Pusti ga, pa ce je ljubezen med vama, bo hitro zlezel zopet k tebi med rjuhe, verjemi. Ali pa ga kdaj preseneti (to pri meni vzge), pa pojdi prej spat brez moderca, zgoraj brez, samo v spodnjicah, in ko bo z računalnika prišel k tebi spat, se stisni k njemu in mu daj vedet, da te lahko malo poboza…ce pa se takrat ne bo nic, potem pa ga daj na cevelj, oziroma poskusi to ene parkrat ponovit, ce pa po dolgem cas res ne bo kaj, pa mu reci adijo.
HM tole se mi zdi nekako poznano napisano.Po določenem času, se to dogaja vsem, verjemi.
Poskusi, ga npr, pripraviti do tega, da bi bil s teboj, tudi kje drugje,Morda ga vznemirjajo in rajcajo javni lokali, prostori, kjer je več ljudi, morda se bo veselil užitkov kjer je mogoče, da bi vaju kdo zalotil.
Kakor so ti napisali, pogovor, pogovor, odkrito priznanje želja in skrivnih želja, sanj in poskusi se prepričati o tem, kaj v resnici želi od tebe.
Poskusi vse, če ga resnično ljubiš.
Če ne ????
Če se bo še naprej branil, izgovarjal,bil utrujen.????Pomisli in razmisli.
Veliko je fantov, ki si ljubezni s teboj ne bodo branili.