Najdi forum
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev

Sama sem v podobni situaciji, vendar priznam, da še nisem obupala, saj imam z njim 3 otroke. Če bi morala dati svoji zvezi naslov, bi bil to : Na klancu. Kot je v trenutku vse lepo in si rečem, saj bo, se v sekundi vse razblini in si spet na dnu. Kar mi zadnje čase hodi po glavi je to kaj za vraga je z mano narobe, da si vse to dovolim!?  Ljudi okrog sebe težko spremenimo, vendar če uspemo spremeniti sebe, se postaviti zase, ignorirat vse nesmiselne pritožbe in obtožbe… Ne vem, mogoče bi se spremenil tudi odnos. Predvsem pa se ne morem sprijaznit z dejstvom, da si ti ljudje nikoli ne postavijo ogledala… Zagotovo mora biti nekje en kotiček duše, ki jim govori, kaj je prav in kaj ne.

kako sem esel, da sem naletel na tale forum, kjer ste mi marikatero dilemo in vprašanje razjasnili. Mislil sem že da se mi je zmešalo in da potrebujem samo še klinično pomoč. Sem moški, ki je bil na zelo podoben način zmanipuliran in sem v zgolj letu in pol doživel več kot 10 break upov na način, da sem se počutil kot zadnji drek v greznici. Najhuje pa je od vsega tega to, da me je spretno zmanipulirala tako, da je bila ona zrtev narcisoiden osebe pred mano… in dejansko so se vse rdeče zastave, ki sem prebiral o narcisoidnosti začele kazati pri njej. Spretno je vsakič svoj izpad znala opravičiti in se izgovoriti na celjenje prejšnje narcisoidnega odnosa. Delala mi je stvari, ki si za marsikaterega bile popolnoma nepredstavljive. Npr: Ko sem jo pijano za rojstni dan pobiral sredi ceste v ljubljani, pobiral za njo ključe, torbico… ko je hotla it pijana v avto, ko ni mogla hodit, … pa sem jo hotel sredi glavne ceste v ljubljani ob 3 ponoči pobrat, pa je začela brcat, in je potem stekla v najbližji lokal, kjer je začela kričat, da sem agresiven in da naj ji pomagajo… bil sem škrt, nepozoron, egoist, umazan, nehvaležen, manipulatorski, brez empatije, brez razumevanja, da sem hladen, …  …. ne vem… nisem dec, ker se nočem naglas prepirat in se ob prepiru odmaknem, zakaj … da sem jo izkoristi… bila sva v postopku umetne oploditev… pa me je ker sem utrujen od njenega izčrpavanja… obležal ves mrtev na kavču in si probal z 60 minutnim spancem nabrati novih moči… je odvihrala, pustila papirje za postopek samega… novi break up… meni se je zmešalo, in ko sem probal jo kontaktirati, se znjo pogovoriti in jo pomiriti,… me je ghostala in zablokirala… nisem uspel priti do nje… … skratka… mešalo se mi je… zdaj vidim, da nisem sam v tem .. in da sem srečno ravnokar prekinil to vezo, kjer je bil razhod brutalen… in me skrbi kaj bo zdaj naprej. Ali ima kdo izkušnje, kaj se bo dogajalo še naprej… kako to osebo odrezati na tak način da se lahko čim preje brez velikih posledic odmakneš…

Joj. Ravno to se sprašujem jaz. Kako lahko to počneš osebi, ki naj bi jo ljubil… mislim, meni se je pred kratkim dvignila megla izpred oči. In zdaj vem, da samo stran od take osebe… lahko smo happy tisti, ki smo to dojeli pravočasno, predno smo pristali v umobolnici

New Report

Close