Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Moluske

Moluske

Pozdravljeni,

hči je stara 4 leta in pred približno letom dni so se pojavile moluske, sprva le na trebuhu, sedaj se postopoma pojavljajo nove tudi po rokah in nogah. Zanima me, ali je v tem primeru homeopatsko zdravljenje lahko uspešno in koliko časa lahko traja?

Hvala za odgovor.

Pozdravljeni
osebnih izkušenj z zdravljenjem infekcijskih moluskov (še) nimam, glede na teorijo pa bi se moralo dati te izpuščaje pozdraviti s homeopatijo. Po predpisu pravega zdravila bi moral izginiti v parih tednih.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Pozdravljeni,

zanima me, ali imate že kakšne izkušnje z zdravljenjem molusk?

Hvala za odgovor!

Pozdravljeni,
do sedaj pa sem jih res nekaj dobil. Moram reči, da moluski presenetljivo hitro izginejo po predpisu pravega zdravila, je pa pravo zdravilo lahko kar težko najti in v praksi večkrat preskusimo več zdravil, preden najdemo pravo.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Pozdravljeni,

sin jih je imel po rokicah, nogicah, ritki, trebuščku,prsi..Popolnoma se jih je rešil v 2 mesecih s pomočjo homeopatije (zdravi se sicer za druge kronične bolezni) in s pomočjo spreja dr. Wheatgrass. Se naroči iz Anglije. Ne peče, edino, če ima kdo excem, mu dolgotrajna uporaba dodatno posuši kožo. Potrebno prekiniti za kakšen teden. Priporočam.

Lep pozdrav

New Report

Close