Najdi forum

mojim trem zlatim fantom

Sini moji, moji fantje zlati,
krila bi vam morala ob rojstvu dati,
krila in roke, mogočne kot so hrasti,
ki nad vami zdaj šumé,
Pa sem dala vam le eno srce,…

(K.D. Kajuh)

premajhni in prešibki so bili vaši trije srčki, stari komaj 20 tednov.

Anita

Izkreno sožalje!Pri meni gori svečka za vse naše fante!

oglasi se še kaj!!

škratek

Iskreno sožalje!

Vidka

Ojla Anita

moje iskreno sožalje še enkrat. Zelo mi je hudo zate.

Se ti javim na email.

Lp lunca

Jaz sem izgubila dvojčka v 27 tednu, in žal sta bila še premalo razvita.da bi se bojevala za svoje življenje.

Moje iskreno sožalje in objem.

TT-D

Tudi meni je zelo hudo,draga Anita,mislim,da sva se midve pogovarjali po telefonu,ko ste me spraševali,kako je imeti trojčke.Zelo sem bila vesela vaše in moževe odločitve,da vse tri obdržite,zato me je ta novica,da ste jih izgubili zelo prizadela. Vaši zlati trije fantje so sedaj angelčki…..Pozdrav od Natalije Biderman 031-335-306

hudo mi je za vašo izgubo,moje sožalje

Anita in vse ostale žalujoče mamice! Vem kaj prestajate, sama sem izgubila dva fantka, oba v 26 tednu. Bolečina je neznosna, ko sem mislila, da bo tokrat šlo, je udarilo ponovno. Jokam, prižigam svečke, stiskam medvedka, katerega bi moral on, pa ga ne bo. Sprašujem se zakaj? Pa mi nihče ne zna odgovoriti. Včasih se že malce nasmejem, vem da moram med ljudi, ker tako ne gre naprej. Edino dobro so tej naši zlati možje, ki nam stojijo ob strani in ki nas imajo morda še bolj radi. Ne bom obupala in ne smete ve obupati. Šle bomo naprej in nekega dne odnesle domov iz porodnišnice naše drobno bitje, katerega bodo merkali naši angelčki!!!

Oh Anita, moje iskreno sožalje.
Tudi jaz sem bila tako vesela, da ste se odločili obdržati vse tri in potem tak konec….
Resnično mi je hudo….

Prijazen pozdrav
Mojca

anita!

Hudo mi je in solze imam v očeh.Sama sem v 21t. izgubila svojo punčko in bolčina je bila neznosna.
Moje iskreno sožalje ob izgubi tvojih fantov.
Veliko moči zate!

andreja

New Report

Close