Najdi forum

MOJEMU DRAGEMU ANGELČKU

HVALA ALENKA.TUDI TI SI DOST DALA SKOZ.ZLO ŽALOSTNO JE VSE TO SKUPI.
A SI DOBILA PO E-MAILU ANGELČKE?

kakšne angelčke?? nisem dobila 🙁

TA TEDEN SEM TI JIH POSLALA NA MAIL.GREM ŠE ENKRAT PROBAT POL PA MI JAV.

H V A L A … ful so lepi… res!

ŠKODA KER SE OSTALE ZBRISALA.TI DRUGIČ SPET KAJ LEPEGA POŠLJEM.
LEP DAN TI ŽELIM.
ADIJO

Jaz sem pa starejša od vas,44 let,moj angelček pa bi dopolnil celih 43 v Septembru,če bi le še živel dva tedna…
Se strinjam,leta niso važna,človek trpi glede na to koliko velika je bila ljubezen in razumevanje…
Res nikjer ne piše,da ne smeš poklicati ljubega,ko ti je hudo,pa čeprav ga ni več med nami…mislim da kot duša lahko potuje sem in tja in da je tako tudi prav,sicer bi mu bilo preveč hudo…kot sem že rekla-nam ki smo ostali je težko in včasih ne vemo prav kaj bi s sabo,pa mislim da je tudi našim angelčkom tako pri srcu…končno pa so angelčki ustvarjeni za naše varstvo..
Nazaj ne bodo prišli,bodo pa z nami prav tako dolgo dokler jih ne bomo pozabili v srcu…

IGOR!

DANES BOM TEŽKO ZASPALA,SAJ VEM,DA BO JUTRI TVOJA DRUGA OBLETNICA, ODKAR SO TE ANGELI SPREJELI ZA SVOJEGA.TEŽKO MI JE.MISLI MI HITIJO NAZAJ,…PRETEŽKO JE DA BI NAPISALA KAJ ČUTIM,PREVEČ BOLI.
DANES, BI SKORAJ IZJOKALA VSE SOLZE,KAJ BO ŠELE,KO BO PRIŠLO TO PREKLETO JUTRO,KI TE MI JE ZAVEDNO VZELO.BOJIM SE JUTRA.RES SE GA BOJI.BOJIM SE TUDI TE NOČI.TA NOČ BO ZAME TEŽKA,…

LJUBIM TE IN VEDNO TE BOM LJUBILA DRAGI MOJ.

Zal tudi jaz delim vaso zgodbo…samo to bi vam rada povedala, da res bedijo nad nami….sama sem imela prometno nesreco…. le da sem se jaz zbudila, le mesec dni po njegovi nesreci……

in cisto dobro vem, da je bil tisto noc z mano….se zdaj je ob meni v vecerih, ko ne morem zaspati…..stisne se k meni in mi daje vedeti, da bo vse dobro…in mi sepeta, naj zivim zivljenje, novo zivljenje, ki se je zacelo v tisti temni noci, ko bi se mu morala pridruziti, pa ni bil moj cas….

ne pozabite nanje, vendar se zavedajte, da je vase zivljenje dar, zato ga zivite… in storite kaj dobrega v spomin nanje….

IGOR!

OB PRAZNOVANJU NOVEGA LETA,SEM SE OZRLA V NEBO.BIL SI PRVI,KI SEM TI ZAŽELELA VSE NAJ,NAJ. ČEPRAV NISI BIL Z MANO, SEM Z POGLEDOM V NEBO ČUTILA,DA SI TIK OB MENI.RAKETE SO NEBO OBARVALE V VSEH MOGOČNIH BARVAH.TOLIKO JE BILO ŽELJA,STISKOV ROK,POPITEGA VINA,…VSE TO IN ŠE MNOGO VEČ,KO JE URA ODBILA POLNOČ.BILE SO TUDI SOLZE.AMPAK SAMO NA MOJEM LICU.TAKO SEM JIH NEŽNO SKRIVALA ,SAMO DA JIH DRUGI NE BI OPAZILI.BILE SO NAMENJENE TEBI.HUDO MI JE BILO.
PRIJATELJICE SO OPAZILE IN ME Z TOPLIMI BESEDAMI ,TER OBJEMAMI POTOLAŽILE.POMIRILA SEM SE.VEDELA SEM,DA ZATEM NEKJE STOJIŠ TI IN MI VLIVAČ SVOJE MOŠI SVOJE VESELJE.
DRAGI MOJ.ŽE DVE LETI SI NA NEBU KOT ZVEZDA SVETLEČA IN NAJ TI V NEBESIH DANA JE VEČNA SREČA.
LJUBIM TE.

VSEM DRUGIM, PA ŽELIM MIRNO, TER USPEŠNO LETO.NAJ BO ČIM VEČ VESELJA IN ČIM MAJ BOLEČINE.

New Report

Close