Moje življenje
Sama sem, po dolgih letih zakona in odraslih otrocih. Bivši me pljuva povsod kjer ga poslušajo, tudi pred otroci in njihovimi partnerji, v meni pa ni, da bi govorila o njem in se na ta način branila. Ničesar slabega mu nisem naredila, sama pa prenesla varanje, pomanjkanje denarja, ki ga je okrog velikodušno razdajal in častil vse po vrsti, ponižanja….
Našla sem nov krog ljudi, sprejemajo me in so radi z menoj, po mnogih letih se smejem in sprostim, v sebi čutim pozitivno energijo in zadovoljstvo, kot bi si snela mlinski kamen, ki sem ga imela okoli vratu.
Nikoli nisem imela drugega in mi na misel ne pade, da bi se kam zapletala .
Da bi njemu rekla, naj me pusti in ne govori o meni otrokom nima smisla. Ima denar in otroci računajo na to.
ženske smo tako vzgojene, da naj bi vse potrpele, potem pa se nam to maščuje, ker nas zaradi tega, ker vse spregledamo še lastni otroci ne spoštujejo. Bivšemu ne moreš preprečiti, da govori okrog, lahko pa nehaš sekirati okrog tega. Ne razlagaj okrog kakšen je bil, odgovori pa po pravici, če te kdo vpraša.
Dobri ljudje bodo sami ugotovili, kaj je res, slabih ne rabiš okrog sebe.
Otroci so očitno odrasli in z njimi se lahko pogovarjaš kot z odraslimi. Če bivši slabo govori o tebi, potem jih vprašaj kaj sami mislijo o tem oz. kakšen občutek o tebi imajo oni sami?