Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Moje poročilo

Moje poročilo

No, da se izkašljam tukaj gor.

Kot vam je znano, sem na začetku ciklusa začela piti čaj krvomočnice. Vse je bilo brez problemov. Do prejšnjega tedna, ko sem v torek dobila manjšo krvavitev, ki je trajala kakšno uro, dve, pa še to zelo, zelo malo.

Isto se je zgodilo v petek popoldan. Barva je bila svetlo rdeča, kot v torek in je tudi trajala kakšno uro. Sklenila sem, da preneham s pitjem čaja.

V soboto se je ponovilo, v nedeljo čez dan je bilo redu. Zvečer pa smo pri nas skakali in potem se je stvar ponovila.

Nočem bit panična, le neprijetna zadeva je, ker ne vem, kaj na bi to pomenilo. Malo sem brskala po ginekol. forumu, pa je dr. Pušenjak pisal, da če se to zgodi prvič v enem ciklusu, da naj ne bi zganjali panike. Torej, brez panike.

Evo, tole sem morala napisat. Ne vem, ali je od krvomočnice ali pa me je razganja od poletne vročine.

Čau bau!

Čudno je to, da se ti je krvavitev pojavila ravno ta ciklus, ko piješ krvomočnico. Mogoče res nima nobene zveze, čudno je pa le.
Jaz sem še v fazi odločanja, ali naj si krvomočnico kupim, ali ne.
Meliso in žajbelj imam na zalogi, za matični mleček bom šla pa vprašat v Medex – gotovo ga imajo.
Pa še vprašanje: ali je katera slišala za belo omelo, ki naj bi tudi zelo pomagala pri “naših zadevah”? Nekje sem to prebrala, pa se ne morem spomniti, kje.

Lp,
Tašika

Miranda,

sama tudi pijem krvomocnico. Nobenih tezav.
Bi pa rada napisala, da je v knjigah oznacen, da je potrebno biti previden – samo 1 skodelico na dan. In v to skodelico za 10 minut namocis 1 scepec (to je zelo malo!) krvomocnice.

Jaz sem naredila čaj iz 2 dcl (za vsakega 1 dcl) in čajno žličko krvomočnice.

Prejšnji teden in cel vikend sem bila takooooo utrujena, da sem zehala že popoldan, kar nisem počela že kar nekaj časa. Bomo videli, kako bo ta in prihodnji teden, ko naj bi prišla M.

Miranda, kdaj se testirave tokrat? Če se ne motim, ti čakaš M okrog 25. 06.?
Jaz pa 28. 06.! Pri meni mislim, da ni nič, ker me že prsa bolijo, pa napeta sem (PMS).

Tašika

Sem že pozabila, kdaj naj bi zdaj dobila, ker sem jo dobila z zamikom. Mislim, da okoli 27.6.
Nič kaj preveč si ne obetam ta mesec, še posebno, ker me je tale čaj čisto zmešal (ali pa kaj drugega).

Bomo videli, kako bo. Si pa želim, da bi bilo že enkrat konec s tem mučenjem.

No tudi jaz sem jo pila do M , ki sem jo dobila 2 dni pozneje . Sedaj po 2 dneh pa je krvavitev manjša vendar me je začelo v desnem jajčniku ful boleti. Ne vem kaj se dogaja? Drugače pa nisem imela z pitjem nikakršnjih problemov.
Eva

Ja, baje, da jo imajo v Stični. To naj bi bile neke kapljice (pater Ašič).
Pokliči tja pa vprašaj, če ti lahko pošljejo (meni so v Olimju rekli, da se da), ampak jaz sem zdaj že malo pozabila na vse to (poleg vseh vitaminov, folnih kislin…), bom pa vsekakor tudi jaz poklicala.
LP, Jasna

Jaz sem pa mislila, da se iz bele omele tudi čaj pije.
Zanimivo, da so kapljice. Saj po eni strani je še bolje.

Jasna, kje si pa ti slišala za omelo?

Tašika

New Report

Close