Moje poročilo
No, da se izkašljam tukaj gor.
Kot vam je znano, sem na začetku ciklusa začela piti čaj krvomočnice. Vse je bilo brez problemov. Do prejšnjega tedna, ko sem v torek dobila manjšo krvavitev, ki je trajala kakšno uro, dve, pa še to zelo, zelo malo.
Isto se je zgodilo v petek popoldan. Barva je bila svetlo rdeča, kot v torek in je tudi trajala kakšno uro. Sklenila sem, da preneham s pitjem čaja.
V soboto se je ponovilo, v nedeljo čez dan je bilo redu. Zvečer pa smo pri nas skakali in potem se je stvar ponovila.
Nočem bit panična, le neprijetna zadeva je, ker ne vem, kaj na bi to pomenilo. Malo sem brskala po ginekol. forumu, pa je dr. Pušenjak pisal, da če se to zgodi prvič v enem ciklusu, da naj ne bi zganjali panike. Torej, brez panike.
Evo, tole sem morala napisat. Ne vem, ali je od krvomočnice ali pa me je razganja od poletne vročine.
Čau bau!
Čudno je to, da se ti je krvavitev pojavila ravno ta ciklus, ko piješ krvomočnico. Mogoče res nima nobene zveze, čudno je pa le.
Jaz sem še v fazi odločanja, ali naj si krvomočnico kupim, ali ne.
Meliso in žajbelj imam na zalogi, za matični mleček bom šla pa vprašat v Medex – gotovo ga imajo.
Pa še vprašanje: ali je katera slišala za belo omelo, ki naj bi tudi zelo pomagala pri “naših zadevah”? Nekje sem to prebrala, pa se ne morem spomniti, kje.
Lp,
Tašika