moja zgodba-mrežni marketing
Lep pozdrav vsem,
kdor želi zaslužiti kak dodaten evro na mesec, naj si pogleda tale kratek video:
Gre se za preverjeno podjetje, ki deluje že od leta 2003 in je zelo priznano po svetu.
Sprobano deluje, ker sam služim na račun tega podjetja, sprobano tudi dvig denarja na bankomatu z njihovo debetno MasterCard in plačevanje v trgovinah.
Oglejte si tudi mojo spletno stran, če hočete zvesti več o meni in s čim se ukvarjam:
Vabljeni!
Daj še meni pošlji, ker je tukaj tako težko napisat celo zgodbo:
Tu je moj mail: fafaj.mi.kurä[email protected]
Mrežni marketing je drugače kul ampak prosim ne na tak način, da si nekdo prilagodi nekatere odgovore tako da si jih sam napiše pod svojo objavo, ker potem je to res fopanje.
Lep pozdrav!
P.S. kletvice so baje prepovedane zato sem prej tisto prepovedano besedo tako zapisal 🙂
Zdravo!
Če koga še zanima mrežni marketing, se je v Sloveniji dober mesec nazaj začela gradit ekipa za podjetje Ingreso Cybernetico, ki se ukvarja s spletnimi produkti, tako da gre za SPLETNI mrežni marketing, kar celotno zadevo zelo olajša in se osredotoča na delo preko spleta.
Podjetje je po svetu aktivno le od decembra, zato je priložnost za zaslužek ogromna!
Sama sem 21-letna študentka in v svojem prvem mesecu sem zaslužila 1200$, kar se mi zdi ogromno. Cilji za prihodnost so še veliko višji in menim, da lahko uspe prav vsakemu, ki se odloči pridružiti, predvsem zdaj, ko je podjetje še v začetni fazi.
Za več informacij me lahko kontaktirate na mail: [email protected] ali dodate na Facebook (Sara Klinar)
Lp:)
p.s: tudi sama sem bila dolgo časa skeptik glede mrežnih marketingov, predvsem ko sem opazovala kolega, ki se muči z Lyonessom in podobnimi zadevami (ne pravim, da je slabo podjetje, ampak trenutno v Sloveniji z našo mentaliteto zelo težko uspeš z njihovim načinom mreženja), je pa tale Ingreso res čisto v izi zadeva in čeprav nisem imela prej nobenih izkušenj z mreženjem, mislim da mi gre super;)
Dragi mrežniki
Tudi jaz podpiram MLM in sem med uspešnejšimi v svoji regiji. Načeloma ne komentiram objav na forumih vendar, ker to zajema vso MLM industrijo se tega pač moram dotaknit.
Velika mrežnikov večina dela MLM popolnoma napačno. Verjetno že zaradi prve izkušnje s katero jim je bil posel prikazan kot zelo enostaven in zaslužek ogromen. V bistvu je res tako – vendar šele po nekaj letih trdega dela. Prvo leto se boš gibal okoli nule (če imaš vizijo in sredstva boš šel celo v minus zaradi izobraževanj in uporabe izdelkov) in ogromno delal na sebi. Nekaterim je eno leto dovolj, nekateri rabijo tudi po več let, da osvojijo veščine in znanja brez katerih ne bo kvalitetnega posla. Žal večina vidi samo € in hiter zaslužek, ker ni tako kmalu odneha in potem so ga kao “nasrali”. Seveda ne bo sprejel tega, da je popolnoma sam odvisem od razvoja svojega posla. In MLM je res težko delo na začetku.
Eno od glavnih orodij za delo v MLM je govorjenje z ljudmi – pa še to na primeren način, katerega se je potrebno naučit. Posiljevanje ljudi s svojimi zgodbami in prepričevanja na internetu so popolnoma mimo in po nepotrebnem mečejo slabo luč na MLM in brand katerega zastopate. Če bi delali enako kat vaši LEADERJI v teamu, bi se vsak dan izobraževali (produkti, prodaja, osebnostna rast…), delali po 12 ur in več dnevno vse dni v tednu, vsakodnevno pomagali svojim sodelavcem, bi imeli vsa potrebna znanja in vedeli, da vam ta način dela ne bo prinesel rezultata in da s tem posledično škodujete MLM industriji saj se pri ljudeh pušča slabo mnenje. Pa še časa ne bi imeli za pisanje neproduktivnih sporočil katera prinašajo drugačen odziv kot ste ga morda pričakovali.
Kamorkoli se obrnete je polno ljudi. Če ne upate, ne znate govorit ali najt načina kako govorit z 2,3,5,10 ljudmi na dan (ali pa se vsaj trudit da slej kot prej boste) potem verjetno niste v pravem poslu. Če pa že mislite, da vam je lažje online predat sporočilo kot pa v živo uporabite lastne strani vendar vam srčno svetujem, da izberete drugo orodje za delo.
lp in prijeten dan vsem skupaj
B.
hehehe tole me pa spominja na tisto piramido še iz časov socializma. Vsi navdušeni so leteli not “Ne, ni natega, ti bom razložil…!” in so si razlagali. 🙂 In seveda tisti, ki bo bili bolj pri vrhu (kdor prej pride, prej melje) so svojo stvar ponosno razlagali naprej, ker so seveda resnično zaslužili. In ko je prvi pomisli, da to ne bo šlo v nedogled, mu je takoj drugi povedal teorijo in pol, da ta sistem v resnici laufa lahko v nedogled. In tak so en drugmu dajali denar in vsi so srečni. hahaha 😛
no takrat se je govorilo in delalo za denar. piramidnih sistemov je več vrst. in kot je zadnji gospod rekel:”stistnit je treba zobe prvih par let, potem pa gre…” Ja, čimdlje ko nategujejo, bolje JIM je, in tisti ki so nategnjeni si mislijo: “Samo še malo pa bom na cilju…” in če ni? ima nov izgovor:”Zagotovo jaz kaj narobe delam. Mogoče pa nisem dobro motiviran (hitro na kak kurz za dodatnih 100 eur). Mogoče pač nisem dovolj podjeten!” izgovorov je cel kup. Samo tistega pravega je težko izgovorit in spoznat: ne, nisi premalo motiviran ali podjeten, samo preprosto si preveč naiven (to je v resnici druga beseda za biti bedak!). to je pa sam sebi najtežje priznat. vem. ampak probajte in že enkrat nehajte sanjat, da boste na “laki način” prišli do denarja. Najbolj da si sami izmislite marketing in reklamirate dalje. ne capljajte ko ovce za temi požrešnimi, polni samega sebe, nategonarji!!!! Leaderji??? BojanMB, a ti to resno!? leaderji!?!?!
veš kaj pravi ena moja dobra prijateljica? ne verjame v boga niti v reinkarnacijo. verjame pa v karmo. naj se vsem vam vrne, pa da vas vidim heroje 😀 ti
“delo delo”, ki si načela to temo pa… kaj naj rečem… poden od podna!
pa če si tole moje pisanje vtaknete nekam….. !!!!
Pa naletim takoj za tem na tale forum:
http://med.over.net/forum5/read.php?59,9686306
🙁
ma neeeeee no!!!
gospa je vsaj sesalc dobila za svoj denar. pa če ga bo pol po delih prodala bo več imela od tega.
Kljub povabilu zgornjemu, se je kljub temu, da ima ogromno ljudi marsikaj za povedati na temo mlm-ja, pri nas javilo presenetljivo malo ljudi :).
Za nov e projekt še vedno vabimo tržnike, da se pridružijo (zaželene izkušnje, žal pa ne gre za mlm, čeprav izgradnjo pasivnega prihodka vseeno nudimo). Zainteresirane vabim, da si pogledajo stran www.mizarstvo.si in, če vas mika, se oglasite čez mail mizarstva. LP Matija
Pozdravljeni,
Oglas je namenjen vsem, ki vas zanima NAJSLAJŠI posel na svetu, tako tistim z izkušnjami v MLM-ju, kot tudi tistim, ki jih še nimajo. Zadeva je zelo enostavna in predvsem nova v Sloveniji, kar pomeni, da je zdaj timing najboljši, da se nam pridružite.
Za več informacij pišite na e-mail [email protected].
Srečno
Muahahahahahah.
World Ventures hahaha. In to naj bi bil posel? To je največji nateg na svetu. Vsak, ki obvlada osnovne računske operacije, vidi, da bi moral za začetni vložek + vsakomesečno plačevanje “pavšala” ogromno potovati, da bi se sploh splačalo. Če želiš biti seveda uporabnik.
Da pa “pripelješ 4 in potem ne plačaš več nič na mesec” pa je čisti piramidni sistem, ki je v celofan zavit kot mrežni marketing in prodajo storitve/produkta.
MLM poslovna priložnost? Nikoli. MLM je največji nateg na svetu, a dejansko nekaterim še danes uspeva nategovati ljudi. Ovce so še kar tu…
Pozdravljeni!
Naj vam povem del svoje zgodbe. Sem študentka ekonomije, drugi letnik, smer marketing. Starši imajo svoje podjetje, kar bi naj pomenilo, da mi finančno nič ne manjka. Pa kljub temu da pomagam doma in sem za to plačana, ob vikendih delam še v enem nočnem lokalu blizu mojega kraja. Če potegnemo črto mi na finančnem področju res popolnoma nič ne manjka. Imam dovolj, da preživim več pa tako ali tako nujno ne potrebujem, bi pa prav prišel kakšen dodaten evro v denarnici. Ampak več kot delam ne morem. Na prvem mestu mi je zagotovo študij, vsak dan delat doma in kasneje še cel vikend cele noči v diskoteki. Ne zmorem toliko. In če bi imela možnost zaslužiti več z enakim ali pa celo manjšim vložkom svojega časa bi se zagotovo posvetila temu.
In tako je dva tedna nazaj do mene prišel en dober prijatelj in me povabil na pijačo. Tekom druženja na pijači mi je začel razlagati o eni dobro poslovni priložnosti. Takoj, ko je omenil mrežni marketing sem zavila z očmi in mu dala jasno vedet da me to ne zanima. Na srečo je vztrajal in mi zgodbo povedal in obrazložil do konca. Kasneje ko mi je predstavil vsa dejstva in mojo vlogo v vsem tem se mi je vse skupaj zdelo neponovljivo in vredno dobrega premisleka.
Sedaj mi pa VI povejte. Kaj bi mi rekli, če vam povem da vem za podjetje, ki je našlo izdelek, ki še ga ni na tržišču, za katerega sem prepričana in lahko s strokovnega vidika trdim, da bo čez leto ali leto in pol najbolj iskana zadeva na trgu? Izdelek je inovacija in je patentiran (vsi vemo, da to pomeni, da ga izdeluje to podjetje in ga ne more nobeno več; prav tako pomeni, da če so dobili patent potem je izdelek res vrhunsko dovršen). Podjetje prihaja iz Amerike in trenutno išče kader, ki bo njihovo vizijo širil naprej po Evropi in ostalem svetu. In naj vam povem še to, da je celotna Evropa še nedotaknjena. To se je zgodilo sedaj in nikoli več. MI smo tisti, ki bomo zadevo širili ven. MI imamo to priložnost. Nam je omogočeno, da si zagotovimo lepšo prihodnost. Smo na samem začetku. Celotno Evropo imamo na pladnju.
Sedaj je pa samo še pomembno, da sami sebe vprašate če si želite dati takšno priložnost v življenju ali ne. In medtem ko se vsak mesec trudite zaslužit nekaj zgolj za preživetje, vam je tukaj na pladnju ponujena priložnost, ki vam z malo truda in malo vloženega prostega časa lahko spremeni življenjski status.
Če kogarkoli zadeva zanima, naj se mi javi in naj mi napiše mail ([email protected]). Obljubim, da si bom za vsakega vzela čas in vsakemu, ki ga zanima razložila za kaj se gre. Ne odlašajte, ker vam bo žal! Jaz sem odlašala teden dni, pa sem v tem času že marsikaj zgubila, sedaj pa samo še pridobivam 🙂
Lep pozdrav vsem!
Sem direktor in lastnik dveh podjetij, eno podjetje s področja marketinga, drugo pa s področja storitev finančnega svetovanja. Po izobrazbi sem ekonomist (EPF Maribor, smer Podjetništvo).
V zadnjih 5 letih sem neprestano iskal hiter in dober zaslužek, tako sem se preizkusil tudi v mrežnem marketingu. Najprej sem se ”nasral” z podjetjem Sitetalk za ca. 2.500€ saj mi takrat niso predstavili minimalnih vložkov, temveč šele od zlatega paketa naprej. Iz tega nisem dobil niti CENTA!
Nato sem čez dve leti prejel resnično dobro ponudbo s strani prijatelja, ki me je včlanil v Lyoness, imajo sistem cash-back tudi MLM. Sem pa naredil ogromno napako, saj se mi po domače povedano ni dalo delati na terenu, raje sem posedal s prijatelji ob kavicah. Prijatelj, ki pa mi je to predstavil pa je mesečno prejemal zelo dostojno plačilo. Kasneje mi je bilo žal da se nisem malo bolj potrudil.
S časom sem pa vseeno dobil NEGATIVNO mnenje glede mrežnega marketinga. Začel s svojo podjetniško potjo v Sloveniji. Sicer se ne morem pritoževat, saj sem pri svojih letih dosegel že ogromno, vendar si vsi želimo več. Tudi želim VEČ.
Pred dvemi meseci me je nepričakovano poklical eden od prijateljev, s katerim nisem bil v stiku več kot 4 leta. Rekel je da ima eno poslovno priložnost za mene. Takoj sem mu rekel, glej ne zanima me, mrežni marketing je, poznam te fore in natege, žal. Vendar mi je rekel da mi vzame slabo urco časa in ker imam tudi sam en lokal, sem se z njim dogovoril v nedeljo za RES KRATEK SESTANEK. Ta ‘prijatelj’ je na sestanek pripeljal še eno osebo, ki mi je dejansko predstavljala celotno zadevo.
Ves čas sem bil proti saj sem že v prvih 5 stavkih ugotovil da se gre za MM.
Mojo pozornost so bolj pritegnili PRODUKTI! S svojimi izkušnjami sem takoj uvidel priložnost za nakup izdelka in SAMO spletno prodajo preko mojega podjetja. Rekel sem da se več mrežnega marketinga ne grem! Vseeno sem se včlanil, saj sem tako lahko masovno in ceneje kupoval produkte (npr. 30 produktov za ceno 16, ipd.)
Produkti so res revolucionarni, saj so patentirani, certificirani s strani zdravnikov in priporočani s strani medicinske stroke. Spletna prodaja je bila kar ok, sicer pa je bila moja cena produktov dokaj visoka zaradi DDV, ki sem ga moral prišteti k nabavni ceni (prodajal sem namreč preko svojega podjetja).
Po dveh tednih pa sem si rekel da bom vsaj poizkusil s sistemom MLM. Brez pretiravanja in olepševanja stvari vam lahko povem, in kasneje če bi želeli videti izlpačila na lastne oči tudi pokažem, da sem zaslužil v skupno dveh mesecih 5.473$, kar znese okoli 4.300€. S tem da sem za to porabil DNEVNO SAMO 1 URO SVOJEGA PROSTEGA ČASA!!! Toliko kolikor sem porabil za en sestanek!
Sicer pa je zaslužek takšen ker smo šele v samem začetku svetovnega trga! Manj kot 2000 članov v Evropi.
Nobenega ne želim nategniti ali mu prodati mačka v žaklju, toda včasih je ”poslovna priložnost”, ki nam jo je predstavila oseba s katero že nekaj časa nismo bili v stiku, resnična priložnost!
Zato pa BODITE VEDNO POZITIVNI in odprti za NOVE IDEJE.
Za vse ki bi si želeli spoznati takšen posel, me kontaktirajte da vam posredujem več informacij. Lahko me kontaktirate tudi tisti, ki moji izkušnji ne verjamete in bi radi na lastne oči videli izplačila in produkte.
Kontakt: [email protected] ** ali ** [email protected]
Lep pozdrav vsem! In veliko uspeha pri vašem obstoječem delu ali ideji!
Edinstvena priložnost. Smo tik pred odprtjem trga v Sloveniji. Obeta se ogromen potencial.
Za začetek se kot free member včlaniš na spodnji povezavi in brezplačno uporabljaš iskalnik, ki ti poišče najugodnejšo ceno za katerikoli izdelek, ki ga nameravaš kupiti preko spleta.
Če pa si odprt za spremembe v življenju, pa se prijavi kot povezan član in postani del hitro rastočega tima. Sky is the limit!
Več informacij tukaj:
Vaš link
ali na email [email protected]
Lep pozdrav,
v Sloveniji se uradno odpira z septembrom novi mrežni marketing. Prednost tega mrežnega marketinga je, da nima autoshipa ( nobenih obveznih mesečnih stroškov oziroma izdelke “na zalogo”) in nobenih OBVEZNIH začetnih stroškov. Vse se vrti okoli izdelkov, ki so tudi VRHUNSKI!
Ne potrebuješ nobenega znanja vrhunskega prodajalca, ker je produkt tako dober, da enostavno narediš demonstracijo na predstavitvi za dokaz, da deluje tako kot mora 🙂
Za več informacij mi lahko pošljete email: [email protected] , mi pišete na skype: kletecki.dejan ali pa me dodate na facebook in me tam kontaktirate https://www.facebook.com/Dejan.Kletecki .
Ne zamudite te priložnosti in bodite eni izmed prvih v Sloveniji 🙂