Najdi forum

moja zgodba-mrežni marketing

Živijo vsem! 🙂

Ker sem ob brskanju na internetu naletela na to zgodbo, bi vam rada še sama povedala svojo. Tudi jaz sem bila vseskozi grozno proti mrežnim sistemom in vsem, kar je povezano z njimi, še do predkratkim.. Potem pa en dan pride moj fant domov in mi začne gnjaviti z nekim biznisom in me povabi na neko predstavitev. Seveda sprva nisem šla nikamor, ker se mi je zdela izguba časa, kar sem mu tudi povedala, da teh stvari pač ne podpiram, ker se je že marsikdo “nategnil”.. In mi je rekel, okej, ni problema, te ne bom silil, jaz bom poskusil, pa bom videl.. In čez dva tedna mi je pokazal izpisek računa, da so mu od tega podjetja nakazali 160€.. No, tako me je potem zvlekel na predstavitev, ki je traja približno eno uro in tudi mene je dejansko vse skupaj tako prevzelo, da sem se še sama pridružila. In po dveh tednih so mi na račun nakazali 550€. Sama sem še na začetku, ampak če lahko dobim denar, brez da se za to ne vem kako trudim, da imam za plačati vsaj položnice, je zame že velik uspeh, kdo ti pa danes da kar tako par sto evrov na mesec..
Torej, tako kot je rekla Maja, če vam kdo omeni kaj takega in vas vabi, da si stvar pogledate, POJDITE na predstavitev.. Ena ura časa ni nič, morda vam ravno ta ura lahko spremeni življenje, tako kot ga je nama!

Oh, seveda ne. Edino vsaj ti reče, da “saj ti ni treba iti v to, mi bomo bogati, ti boš pa delal za male pare”.

Lepo te prosim – MLM-jevci ste zateženi, da bi bili bolj že težko.

hahaha ojoj

no tisti, ki še niste ugotovili, vas obveščam da je to le in samo en velik __NATEG__ Saj ne morš verjet. Upam, da ni kdo zagrabil na te ponudbe. Tisti, ki govorijo, kolko so zaslužl in bal bla bla in tudi nekateri e-maili so _LAŽNI_

to je čisti nateg, ne nasedajte!

Seveda je nateg. Problem v Sloveniji je, da nekateri še danes nasedajo pravljicam o dobrih zaslužkih v mrežnem marketingu. World Ventures sploh ni mrežni marketing, je piramidni sistem, vendar legaliziran. Mene so že klicali, če bi se jim pridružil, pa sem zelo prijazno odvrnil, da tega se ne grem. Da o tem, kako potem pričnejo s klasičnimi mrežno-marketinškimi fintami, sploh ne govorim. Enega MLM-jevca slišiš, veš vse – vsi delajo po istem ključu 🙂

nina zamuda, tole je totalen nateg, sem zbral precej klikov, izplačilo pa tko ni možno, to je običen spam….

Lep pozdrav vsem. Mrežni marketing in affiliate marketing (partnerski programi) se danes več ne delajo tako kot so se včasih. Danes se delajo na pravi oz. boljši način. To je preko privlačnostnega marketinga.

Ljudi najprej izobražujemo, jim pokažemo, kako se stvari na internetu “pravilno” delajo, kaj je možno in kaj ni, gradimo odnos in zaupanje, šele nato nekaj “ponudimo”. Tako se danes dela oz. naj bi se delal online marketing.

Zaslužki so mogoči, tudi pasivni, ampak brez dela ni jela. Iščemo nove partnerje.

Poglejte si video:
http://pl-team.net/matjaz

Matjaž, ne nakladaj. Partner je eno, distributer je drugo. Partner pomeni, da skupaj z nekom ustanoviš podjetje ali realiziraš določen produkt/storitev.

Kar ti ponujaš in kar v mrežnem marketingu rečete sodelavci (ti si že napredoval in celo rečeš partner, komaj čakam, da bo kdo rekel “iščejo direktorje”) je pa zelo stara finta.

O raznih mrežnih marketingih se je že dolgo govorilo veliko let nazaj. A ljudje, ki so takrat pametovali, so danes zaposleni v službah z nizko plačo, o “velikih priložnostih” pa so kar lepo tiho. Me ne čudi. Sploh me ne čudi.

Mrežni marketing je lahko super, a ga moraš sam ustvariti in prenehati s temi forami “pridružite se nam v čim večjem številu”. To je stara fora še iz časa Amwaya. Ki je morda nekdaj delovala. Danes pa ne več. Vsaj upam da ne.

Pozdravljeni.

Za vas imam eno super stvar, ki si jo večina želi… Delo od doma. Ja, takih priložnosti je zelo veliko (tudi sam sem jih v zadnjih 5 letih kar nekaj testiral), a takšne zadeve pa še ne 🙂

V rojstni državi je ta posel naredil lansko leto preko 20 milijonarjev (v prvem letu delovanja). No, mi smo Slovenija, ampak se vseeno da zaslužiti kar fajn.
Izplačila so testirana in vodstvo podjetja je preverjeno, tako da delamo brez problema. 🙂

Če bi želeli izvedeti še več o tej temi, potem mi pišite na: [email protected]

Ob nedeljah imamo brezplačne spletne prezentacije na to temo in če vas zanima, si boste z domačega kavča lahko vse skupaj pogledali.

Pišite mi.

Če koga zanima dodatni zaslužek s prodajo parfumčkov, mi lahko za več info piše na: [email protected], brez vložkov, brezplačna članarina

Pa naj uganem – Oriflame? Ali morda kakšen Avon?

Nehajte nategovati s temi mrežnimi marketingi !

pozdravljena!

Prosila bi informacije na mail [email protected], lp Natasa

Pozdravljeni.

Vem, da bi vas večina rada zaslužila od doma…in po možnosti čim več. In verjamem, da vas je kar nekaj že probalo razne načine, da bi kaj zaslužili. A jaz vam ponujam dodatno informacijo s katero lahko še kaj zaslužite.
Jaz naj povem, da sem trenutno zaslužil 200 dolarjev, drugače pa je lahko že prvi teden minimalni zaslužek 100 dolarjev (jaz sem zaslužil malo manj, ker sem počasi zadevo testiral in videl odlične rezultate). :)) In to le z delom od doma, nekaj minut dela na dan… No, za več sem pripravil brezplačen video v katerem si lahko pogledate o čem teče beseda…

http://bit.ly/vasaizbira

Jaz sem to informacijo spremenil v nekaj več, odvisno pa je od vas, kaj boste storili vi.

Lp,
Matej

Pozdravljeni.

Naj vam še jaz povem nekaj o mrežnem marketingu.

Sem član enega MM in naj vam kar na začetku povem, da to ni delo za lenuhe. V tem poslu je treba delati, se učiti, pomagati drug drugemu in predvsem SE UČITI!!!

Delo je donosno, vendar je treba vztrajati in se zavedati, da denar ne pade z neba. Sama sem na netu cca 4 ure dnevno in aktivno delam, berem, se izobražujem in sodelujem z sodelavci. Vse gre preko interneta, povezan pa je cel svet.

Če si kdorkoli želi poizkusiti in seveda tudi nekaj zaslužiti (lahko tudi veliko 🙂 ) naj se poveže na spodnjo povezavo in naj začne z delom.

Ni enostavno, zahteva kar nekaj znanja, pa vendar je donosen posel v katerega ni treba vlagati ampak je potrebno vložiti trud in znanje, ki ti ga ponudijo.

http://www.sfi1.biz/13979727

No pa uspešno delo vam želim.

Polona

P.S. Denar ne pada z neba, ampak ga je treba zaslužiti!!!

Bom opisal se svojo zgodbo, ki je relativno mlada in v vzponu. Star sem 30 let prihajam iz Celja. Nikoli v zivljenju nisem maral ljudi, ki veliko govorijo in se ti dobrikajo ter cakajo, da se jih usmilis in nekaj od njih kupis. Tudi sam opravljam delo v tako imenovanem mreznem marketingu seveda poleg redne sluzbe. Moj mesecni zasluzek je cca 150 do 200 evrov. V ta postrani posel vlozim tudi nekaj casa ampak nikoli za novacenje novih ljudi. Ce je kaksnega zanimalo, da bi tudi to delal sem mu dal info potem pa je od njega odvisno ali je resen ali pac ni. Sam niti ne obcutim, da sem v mreznem marketingu, ker prodam zadeve kot so parfumi, aloe vera, kolostrum itd. Ti produkti so vedno iskani in zato prodaja ni tezavna kot pri dragih produktih. Zadeva je lustna produkti kvalitetni in zasluzek je odvisen od tebe. Nikoli nikomur ne recem da je to najboljsi posel ker so dnevi zelo variabilni in vcasih prodas veliko vcasih pa malo ali nic.
Sam sem uvidel, da se zasluzit da in nameravam bolj pristopit k stvari. V primeru, da bi se kdo rad kaj zasluzil naj me kontaktira. Prosim ne imejte v mislih mreznega marketinga, ampak samo vas zasluzek, ki je mogoc v kolikor boste resni in resno vzeli zadevo. 041 720 477
[email protected]

Samo resni prosim.

Iščemo nove zastopnike blagovne znamke Essens, ki je najbolj prepoznavna s svojo linijo parfumov. Možen zelo dober zaslužek, pričetek dela je lahko takoj, dela pa se lahko po celi Slo ali EU. Ni nobene članarine in nobene finančne obveznosti. Za vse informacije prosim pokličite 051 422 316 ali pišite: [email protected]

Pozdravljeni

Tudi jaz sem bil nekoč proti mrežnemu marketingu, vendar ne zaradi tega, ker je slab ampak sem imel premalo informacij. Odšel sem na predstavitev in bil presenečen. Še vedno pa nisem verjel, zato sem si zadal nalogo, da raziščem zgodbo o mrežnem marketingu, in glej hudi…a, ugotovil sem, da je to najbolj pošten način za doseganja prihodka in tudi bogastva. V mrežnem marketingu ti predvsem pomagajo na način da te izobrazijo, in sicer ti podajo zelo kvalitetno finančno izobrazbo.
Kot v vsakem poslu tudi tu ne začneš služiti čez noč, vložiti je potrebno dve stvari, ki so pa še brezplačne. Vložiš čas in možgane, in s tem si ustvariš resen prihodek (v kolikor je za vas resno 200 do 500€ tedensko).
Kot, ne bom rekel ravno poslovnež, ampak imam pač svoj s.p., kjer imam poravnane vse račune, in mi ostane za preživetje, vem, da smo navajeni na službe, delo od 7do 3, kjer ti šef pere možgane in se izživlja nad tabo (občutki ko sem bil še zaposlen v državnem podjetju), je MLM popolno nasprotje, saj ti v MLM-ju pomagajo doseči cilje, vedno so ti na voljo za vprašanja in pomoč, ponavadi imajo odlična finančna izobraževanja, kjer ti postane jasno kako in kje se lahko služi denar.
Skratka, da ne morim, za mene je mrežni marketing odličen in najboljši način za gradnjo finančne neodvisnosti, vsak, ki se pa odloči, pa mora vedeti, da je potrebno v vsak posel, ne glede na vrsto vložiti 10.000 ur, da si v poslu uspešen, To pomeni 5 let dela, da postaneš finančno neodvisen.
V kolikor pa koga zanima, naj sporoči na mail [email protected],

živjo

sem prebral vse komentarje in ko sem se pozanimal kaj nekateri prodajajo sem se pošteno nasmejal! zakaj?
Zato, ker vidim v kaj sem se jaz pred 3 meseci spustil oziroma za kakšen posel sem poprijel. To se v nobenih pogledih ne more primerjati z ostalimi sistemi, ki temu ne sežejo niti do kolen.

Gre namreč za revolucionaren sistem, kjer ti ni potrebno nič kupovat izdelkov, mesečno plačevat, prodajat izdelkov…

Gre za vašo osebno življenjsko finančno neodvisnost v različnih pogledih!
Samo iz moje prakse povem dejansko stanje na računu po 3 mesecih je že 4500eurov (kaj šele bo…)

p.s. ne gre za nobeno nategancijo ali podobno temveč le za sistem, ki ga izvaja firma, ki je trenutno na 2. mestu v Evropi po ekspanziji gospodarske rasti!
p.p.s. smo praktično prvi, ki smo izvedeli za to informacijo na celem svetu

Če vas karkoli v zvezi s tem zanima me lahko kontaktirate na [email protected]

Lp

…..sem se pozanimal kaj nekateri prodajajo sem se pošteno nasmejal! ……

tudi mi se pošteno smejemo tvoji ah in oh super bombastični skrivnostni ponudbi………

Lp!

Novi MLM v Sloveniji….Evropa še odprta kakor tudi druge države.
Iščem ljudi, ki bi kakor koli radi pristopili zraven. Za informacijo sem na voljo.
Prosim, če mi lahko pišete na moj mail:

[email protected]

New Report

Close