moja zgodba-mrežni marketing
tudi mene zanima kako bi mi to ratalo. pišite na [email protected]
Ali lahko prosim tudi meni posredujete več informacij na: [email protected]
Hvala in lep pozdrav.
A to še deluje? Prosim za kaj več na mail. [email protected]
čao
Pozdravljeni,
sej je že res da so si vsi mrežni marketingi podobni,ampak pred meseci sem zvedla za eno zelo odlično “poslovno” priložnost,ki mi je res spremenila življenje.Če koga zanima,mu lahko naprej svetujem in povem kaj več o tem.
Moj e-mail: [email protected]
Lep pozdrav in veliko sreče še naprej…:)
Pozdravljeni,
Ste ambiciozni, vztrajni in potrpežljivi, ter imate vsaj malo poslovne žilice?
Iščemo ljudi, ki jih zanima dinamično in kreativno delo s pomočjo naše ekipe ali v samoorganizaciji. Gre za zanimivo poslovno priložnost, ki se nam ponuja v tem trenutku in v prihodnosti obeta veliko.
Več informacij na: [email protected]
Lep pozdrav
tudi mene zanima za kaj gre na [email protected]
Pozdravljeni
Tudi jaz sem se podala v vode mrežnega marketiga. Sprva nisem verjela dokler niso začeli padati prvi centki…Stvar res deluje in sem resnično zadovoljna. Kdor pa želi informacije mi naj piše [email protected]. Je pa tako, vsak se odloči zase….
Hej mogoče kdo išče kako delo, posel ali kak dodatni euro 🙂
Na trenutno stanje kakršno je sem se odločil, da ponudim možnost vsem vam saj se nobeden od nas ne brani dodatnega zaslužka ali pa kakega eura, zato iščem RESNEGA poslovnega partnerja.
Ni nobeno zavarovanje, niso nobeni skladi, delnice, hoja od vrat do vrat pa prodaja, ali kakšne piramide, ker ni fizičnega produkta ali karkoli podobnega. Sistem je postavljen binarno in prav tako izplačila, plačilo je možno vsak dan in vse je popolnoma računalniško brez človeškega faktorja, point sistema je pa obnova. če vas zanima in ste RESNI me lahko kontaktirate. Posel pa lahko vzamete kot primarni zaslužek ali kot nekaj dodatnega v katerem se, da zelo lepo zaslužiti. Priporočljivo vsaj malo splošne razgledanosti in odprt duh v človeku.
Mrežni marketing brez dvoma dela. Seveda pa ne more delati vsak, ker predvsem na spletu je veliko prevarant, ki so dobili, vsem poznano oznako scam. A vendarle, ko prideš na sled nekemu mrežnemu marketingu, ki ni scam zaslužek sčasoma kajpak je, vendar nikoli če se član le vpiše. Kot pri vsem ostalem je potrebno vložiti nekaj časa, da se razvije. Ni res? Potrebna je torej disciplina, potrpežljivost, marljivost. Ko se to združi uspeh mora biti.
Sam sem v dveh mrežnih marketing in sicer SFI, torej tule[/url] in svež IBIZ WAVE[/url] ki bo za širšo svetovno javnost odprt v tem mesecu, do sedaj pa smo bili samo člani iz Islandije odkoder Ibiz wave tudi izhaja, četudi s sedežem na Danskem. Za kaj gre pri SFI? Predvsem je to zbiranje točk z dnevnimi tedenskimi, mesečnimi aktivnostmi, vendar ima vsak član pravico do zastonj trgovine kjer lahko nudi svoj lasten proizvod, oziroma proizvod, ki ga lahko dobavi in v ustreznem času pošlje na naročnikov naslov kjer koli na svetu. Na SFI se vsak dan registrira od 500 in tudi do 1500 članov. Vsi nadalje aktivni neke proizvode tudi delijo na spletnih mestih skozi trgovino imenovana ECA Delijo torej tudi moj proizvod, kot sorodni proizvod daleč prod od mojega bivališča.
Ibiz wave[/url] še v prelaunchu obljublja zelo veliko in to je tudi razlog, da se ta hip zelo velik novih članov ne vpiše. Predvsem pa bo ta sistem več kot dobrodošel za vse ki se ukvarjajo s kakršnim koli mrežnim marketingom. Ta je lahko internetni, lahko pa tudi fizični. In ne pozabite. Islandija je bila vedno testni trgi, posledično korak pred Slovenijo, kot je ta država za nekatere stvari deset korakov za Slovenijo.
Glede mrežnega marketinga opisanega tu v blogu zanima kajpak me in bi bil tako vesel povratne informacije moj mail je iceland.slovenia(mesto kjer stoji afna)gmail.com
Pozdrav!
Zdaj ste že mene zainteresirala. Prosim če pošlete več informacij na: [email protected]
Pozdravljeni,
Tudi sam sem se na veliko izogibal MM, dokler mi ni prijatelj predstavil odličnega izdelka ki izboljšuje zdravje, ter celo pomaga pri ozdravitvi raznih hudih bolezni. Sprva sem dvomil v pozitivne učinke, dokler nisem izdelka sam preizkusil in ga dal še družini. Vsi pa smo občutili pozitivne učinke. Ker je izdelek res nekaj novega in brez konkurence, se zato ponuja tudi velika poslovna priložnost.
Iščemo resne ambiciozne osebe, ki bi pri poslu sodelovali. Priložnost je res fantastična. Oglasite pa se lahko tudi tisti ki vas zanima le izdelek za izboljšanje zdravja, četudi ne bi pri poslu sodelovali.
Kontakt:
[email protected]
Ce potrebujete več informacij ,kako do 100-200ˇ€ na mesec si poglejte to…. [b]http://www.spletni-donosi.si[/b] vse je razlozeno kako pridobit mesecna sredstva
Tudi mene zanima za kaj gre? Prosim piši mi na [email protected]
Lp
Če koga zanima en dober mrežni marketing pri katerem vam ni treba kupovati nobenih vzorčnih paketov in podobno in lahko z njim dobro, zelo dobro ali celo odlično živite mi pišite na email [email protected]
Zadeva je v Sloveniji šele zaštartala. V 14 državah že delajo na polno. Ne kupujete čistil, posode, kozmetike, dodatkov k hrani in podobno. Ampak kupujete to kar kupujete že danes, oziroma to kar kupujete oziroma koristite že celo življenje.
Iščemo sodelavce po celi Sloveniji in v tujini.
Za primerjavo: Bil sem zaposlen in sem pri firmi za imel 300 eur provizije, če sem naredil na mesec za 30.000 eur posla. Pri zdajšnji zaposlitvi v MLM imam za isto višino posla več kot 2000 eur mesečno provizije. 🙂
Pozdrav!
Berem zgoraj navedene prispevke in me je premamilo, da nekaj napišem.
Sam osebno sem spoznal po mojem mnenju v zadnjem času trenutno najboljšo poslovno priložnost in možnost za dodatni zaslužek. Res pa je, da je pri vsakem poslu potrebno vložiti tudi prispevek v obliki svojega dela. Več ko delaš, več zaslužiš. Popolnoma normalno za vse, kar ni nateg.
V mojem primeru gre za trženje produkta, ki je pravkar prišel v Slovenijo in se po evropskih državah razen Italije sploh še ne trži. Trži se v Ameriki, Avstraliji, Angliji, Filipinih, Gani in po zaslugi par podjetnih ljudi iz Slovenije, tudi v Sloveniji.
Celoten trg okoli nas je iz tega razloga še povsem odprt in nedotaknjen. Izdelek se že in se bo v Sloveniji med uporabniki zelo hitro širil, zato je v tem trenutku pravi čas in prava priložnost ob pravem času za pričetek s poslom.
Gre za izdelek, povezan z naftnimi derivati, ki v obdobju visokih cen goriva uporabnikom prinaša prihranek in ne dodatni strošek, v primeru uporabe proizvoda. Cena je dostopna vsem večjim in tudi uporabnikom vseh osebnih avtomobilov.
Celotno trženje produkta je povsem legalne narave, izdelek razpolaga z vsemi potrebnimi A-testi, preizkusi, garancijami, prospektno dokumentacijo itd..
V kolikor koga zanima več o tej temi in možnosti dodatnega zaslužka, oziroma bi želel samo preizkusiti izdelek in s tem privarčevati nekaj svojega denarja, naj piše na moj mail za več informacij.
Vsem zainteresiranim sem pripravljen odgovoriti in predstaviti izdelek. V primeru, da bi želeli izdelek samo preizkusiti in se prepričati o njegovem delovanju, se lahko dogovorimo tudi za možnost testiranja.
L.p.