Najdi forum

moja zgodba-mrežni marketing

Če je vse tako vredu, zakaj je skrivnost napisati, s čim se ukvarjaš?

izguba časa z takšne skrivnostne stvari, ker so 100% ilegalne ali nategunsko lupljenje naivnežev- izogibajte se na daleč takšnih skrivnostnih ponudb ki niso niti z eno besedo pojasnene za kaj se sploh gre…

sploh ni skrivnost…vsi ki so podali mejle so tudi dobili odgovor. In sem napisala mrežni marketing, nobenega ne popam, da ko pa pride na predstavitev ga pa zadane kap in mi skoraj zavije vrat. In res je ne bom tukaj pisarila detajlov, ker še ne znam dobro podajati informacij, tega je ogromno, jaz pa začetnik, sej sem napisala pred dobrimi 10 dnevi sem zato sploh zvedela. In predstavitve so namenjene temu, da vam poda informacijo nekdo, ki posel obvlada. V prvi vrsti sem hotela samo povedat, da se sem se MM izogibala ko hudič križa in imela 100 in eno negativno opazko zoper ta posel, na koncu sem pa pojedla zarečeni kruh in ugotovila, da pa sploh ni slabo. Še enkrat nihče nikogar v nič ne sili, prosi, prepričuje, in vse je legalno, če pa človek od zaslužka ne odvaja davka si je pa sam kriv.

Nateg po slovensko. Ma dajte že nehat s tem cenenim huškanjem..

Lahko kaj več informacij ?

[email protected]

me pa res zanima je možno več info na na [email protected]

pa še meni prosim pošljite informacije
[email protected]

lp

Tudi meni prosim pošljite dodatne informacije, najlepša hvala!

[email protected]

prosim za vec informacij

[email protected]

hvala!

Tudi jaz prosim za dodatne informacije na mail: [email protected]
Hvala in lp!

prosim za informacije [email protected]

Hvala in lep pozdrav!

… so mene našli na isto foro – delo je bilo razpisano pa kot kuvertiranje.

Za kaj je šlo ?

On je meni poslal kuverto, za takratnih 2000 SIT v kateri je pisalo da dam zdaj jaz naprej oglas za idejo – delo kuvertiranja in valda vsi ki se mi javijo, plačajo meni 2000 SIT … itd. se veriga širi.

Kaj smo torej kuvertirali ? Ja NIČ. Idejo! In verižno nategovali en drugega.

Haha—– not!!

Za tole gre:

Najprej dobra reklama: http://www.youtube.com/watch?v=YRqMeZ3I6jU

In še debata na monu: http://med.over.net/forum5/read.php?214,6823902

Hm, zakaj pa je tako težko povedati za katero zadevo se gre? Sej v videu lepo povedo, da folka ni treba prepričevat, ker itak sami hočejo not?

A se mogoče bojijo, da bo preveč navala? hehe…

No, vsekakor je pa zanimivo branje tako peščice tistih, ki imajo eno samcato izkušnjo s povprečno ceno potovanja (brez vključenega ostalega denarja, ki je bil zapravljen za to), kot tistih, ki misiljo, da bodo boga enkrat za jajca prijel in se počutijo užaljene, ker jim folk ne verjame(mo), kot tistih ki jim je vse skup smešno.

No, sej jst tud ne poznam zadeve, ampak… kaj pa če je vse res? 😀

Vseeno, dejte bit mal, no, fejst, previdni. Predvsem tisti, k čutite stisko ali pohlep in vidite v tem čudežno zdravilo za vaše probleme… Ker pomislite, zakaj vi? Zakaj ste vi tako posebni, da imate ravno vi to možnost?

meni je pa to zanimivo a lahko kaj več o tem…

[email protected]

tudi mene zanima [email protected]

No, tisti ki ste dobili informacije – je kaj na tem al ne? ste že kaj zaslužili?

kot je napisal Alterook, Gre se za World Ventures in Rovia.

Bila je kombinacija mrežnega marketinga in piramide. Odlična predstavitev, vredna ogleda za tiste, ki bi se radi naučili predpričljivega nastopa, a besede oz čustva, ki so bila predstavljena, niso mela kakšne velike zveze z vsebino.

Dialog ni, čeprav pravijo, da je možen. Predstavljene številke so manipulativne. Cene, ki jih govori za nočitve prek njihove agencije so cene brez taks in na osebo, ce ne ki jih govori za druge, so cene s taksami na sobo. Kljub temu, da se omenja, da so nastanive v najboljših hotelih (4 in 5), so cene letalskih kart tudi preko nizkocenovcev. Tko, da je treba bit res previden. Letni strošek članarine je 300€ za začetek in 45€ na mesec, kar pomeni 800€ in gledee na to, kje sem jaz letos bil, bi bil še vedno na zgubi, če bi potoval preko njih.

Torej, super top shop. Tudi če je on uspel, to ne pomeni, da bodo tudi poslušalci.

Torej, če že greste v to, pojdite izjemno previdno in z glavo.

no da popravim predhodnega avtorja…. ni letni strošek članarine 300 + 45. 300$ je enkratno plačilo in NIKOLI VEČ in tudi mesečne članarine se lahko znebiš…aamm jaz sem se jo v 14 dneh brez kančka truda, torej bom celo življenje hodila ful poceni na dopsut vložek se mi je že povrnil pa sem v tem dobrih 14 dni, zaslužila sem pa že 400 $
In ne cene niso manipulativne, pri ladjah so dodane takse, …jaz tako poceni dopustov še nisem videla pa sem bila že marsikje….odločite se pa sami..

Moje pisanje je očitno zbodlo nekoga. Bil sem “obsojen”, da sem nevoščljiv in to, kar pišem, so neresnice.

Glede članarine ne morem razumeti drugače, kot pa da vpis stane 300€ in potem 45€ dodatni mesec (http://www.youtube.com/watch?v=YRqMeZ3I6jU na 6-ti minuti in 45 sekund), če se ti gre samo za potovanja in se ne želiš igrati z mrežnim marketingom in piramidnim sistemom.

delo delo: od tebe bi bil pa zelo vesel, če sporočiš naslednje številke:
– količina denarja, ki si ga vložila v ta projekt
– količina denarja, ki si ga že dobila na svoj račun
– količina davkov, ki si jih mogla plačati
– vsi ostali stroški, ki so nastali ob tem (stroški prevoza, sponzorskih kavic ipd…)
– število ur, ki si jih porabila za ta projekt
– potovanja, na katera si šla in koliko si plačala za njih (ampak z vsemi stroški, taksami, parkirninami, članarinami, napitnninami…)

To bi bla res način, da me utišaš in da se posujem s pepelom

New Report

Close