Najdi forum

moja zgodba-mrežni marketing

seveda mislim ta mrežni marketing o katerem je ta tema sploh nastala čisto prvem !

Rosomah, ali spet “lomastiš” po tem forumu. Kako pa kaj lanski krompir in žganje, ki si ju vztrajno promoviral ha, ha ? Lp in drži se naprej , tudi brez mrežnega marketinga ti bo šlo……………….

Ejga Jože, kuga je dej, ejga! Ja kuga ti nej rečm, ejga, krompir je dobr, šnopčk pa zmer paše, an ejga?!

Ejga ta mrežn marketing, a veš kuga ti bom reku ejga, to je vse en nakladanje, pr ns na kmet` praumo, da je delat treba, ejga! Te mrežn marketingarji pa sam nakladajo pa mglo prodajajo, ejga!

Vsi, ki si želite zaslužiti na internetu, si poglejte slovenski portal: http://garantiran-zasluzek.com/?userid=Skyline

Na portalu boste našli ogromno poučnih videov in nasvetov. Sam sem se ogromno naučil in ga priporočam iz dna srca.

Se pridružujem tej temi s svojo izkušnjo. Prav tako mimogrede povabljena na informacijo o zaslužku. Seveda sem šla, ker sem že po naravi radovedna, čeprav pa vedno bolj previdna glede nekih zelo laskavih ponudb in obljub o milijonih. No, to ni bilo to, sem bila prijetno presenečena nad predstavitvijo in glede na začetni vložek, sem tvegala. Mogoče pa tudi jaz malo povečam mojo mesečno pokojnino. Pa sem strogo poslušala, kaj je moje delo in že v nekaj tednih dobila ves svoj vložek nazaj. Kar pa zdaj dobim je samo višek in sem zelo zadovoljna. Včasih pa je vredno, da nismo takoj odklonilni do vsega, ker imamo nekje slabe izkušnje. Poslušati brez obveznosti in se šele potem odločiti.

Se pridružujem tej temi s svojo izkušnjo. Prav tako mimogrede povabljena na informacijo o zaslužku. Seveda sem šla, ker sem že po naravi radovedna, čeprav pa vedno bolj previdna glede nekih zelo laskavih ponudb in obljub o milijonih. No, to ni bilo to, sem bila prijetno presenečena nad predstavitvijo in glede na začetni vložek, sem tvegala. Mogoče pa tudi jaz malo povečam mojo mesečno pokojnino. Pa sem strogo poslušala, kaj je moje delo in že v nekaj tednih dobila ves svoj vložek nazaj. Kar pa zdaj dobim je samo višek in sem zelo zadovoljna. Včasih pa je vredno, da nismo takoj odklonilni do vsega, ker imamo nekje slabe izkušnje. Poslušati brez obveznosti in se šele potem odločiti.

Kje si Rosomah ????? Poglej kakšne dobre izkušnje imajo ljudje z mrežnim marketingom….Ti pa še vedno misliš, da je vse v delu in kmetijstvu. Jao, jao…

No pa nam razen zgodbice o majhnem in velikem “cashu”, zaupaj še kaj več , da bomo tudi mi “penzionisti” dobili dodatek k pokojnini in se v to vključili. Komaj čakam !!!!!. Če te nimaš , potem si v “samohvalnih ” težavah, ali pa želiš v tvoj piramidni sistem pridobiti nekaj novih “žrtev” . Moj dedek je rekel brez nič ni nič, aja “low money” pa pustimo podjetništvo in še kaj. Tukaj je drugače, pa tudi oni štartajo iz minimalne variante, imajo idejo in še kaj, trg, podporo, ….Pravzaprav za kaj pa bi ti , torej saj tu si poštena v tem poslu ( zakaj ni podatka , da jo ponujaš tudi meni) , ponujala samo izkušnjo vsem, če lahko pokasiraš “big money” še drugim. Jaz tega osnovi ne bi nikoli počel. Pokasiral bi ves “money”. Pa malo pazi na naslednje korake…dobila si malo denarja, navdušenje je visoko. Morda pa bodo sedaj zahtevali višji vložek (past !!!!!!!!!!), z obljubo še večjega donosa. Opla, potem se pa lahko zgodi zate večji finančni kolaps. No, če imaš 1 mio eurov, to niti ne bo problem. Zapomni si na webu je vedno veliko “nategunov”, ki ti želijo izpuliti denar iz tvojega TRR, zato je zelo pomembno komu posreduješ svoje osebne, bančne in ne vem še kakšne podatke.

Daj no Rosomah javi se že, ali že trosiš gnoj in orješ ???????. Ma dobro vsaj zvečer se javi ( vem da prej si v kmečkem “bussinesu) in povej kaj misliš o vsem, pa ne pozabi na ženo , otroke in kakšen “štamperle” ali štiri dobrega domačega slivovega še bolje hruškovega šnopčeka si privošči. Seveda pa malo pokomentiraj ta mrežni marketing. Ob takih podatkih in če se tega lotiš ti bo zraven kmetijstva to še zraven velik “prihodek “. Lp

Hvala Joužek, bom pozorna na pasti, čeprav jih tu res ne vidim, med sabo smo prijatelji in imamo veliko vrlino, ki se ji reče zaupanje. To pa meni pomeni več kot 100 podpisov in garancij.

Daj no Rosomah javi se že, ali že trosiš gnoj in orješ ???????. Ma dobro vsaj zvečer se javi ( vem da prej si v kmečkem “bussinesu) in povej kaj misliš o vsem, pa ne pozabi na ženo , otroke in kakšen “štamperle” ali štiri dobrega domačega slivovega še bolje hruškovega šnopčeka si privošči. Seveda pa malo pokomentiraj ta mrežni marketing. Ob takih podatkih in če se tega lotiš ti bo zraven kmetijstva to še zraven velik “prihodek “. Lp[/quote]

Ejga Jože, kuga je dej, ejga! A veš, sm mau te dni okopavu njivo, ejga, sej veš, treba delat, da bomo jedl kej pa pil, an, ejga!

Ejga te mrežn marketingarji so vsi isti, a veš ejga! To je vse isto, ejga. Folk misl, da se da na tak način dnar dobit, ejga, sam če bi blo to res, ejga, pol bi se z mrežnem marketingam vsi ukvarjal pa se ne, an, veš to ejga!

Ejga tko da ti bom kr reku, da pust to pr mir, kr še noben mrežn marketingar se mi ni javu, da bi s tem kej zaslužu. Vsi se skrijejo pod mizo kot moj pes, ko ni pridn, ejga. Sam moj pes je zmer pridn, edin včas hoče kako klobaso več dobit, sam ne sme, se bo zredil, a veš ejga!

Greva na šnopčk pa klobase, ejga?

Ejga Jože, kuga je dej, si še kej tle, ejga?! Greva na pir ejga?

Prazniki za naju so končani.Ja glej prjatu, prou pogrešou sem te že. Kaj delaš te ne bom uparašau, k vem da že orješ in sadiš .. jes tut. Vreme ni t najbol pa gre. Kešn štamperl al štiri zvečer , pa kešn pirček al tri pa gre. Ja ta mrežni marketing je pa kar umrl zadnje cajte. Al nečjo delit bogastva z nama al pa šparajo vse sami zase. Aja morda so pa bankrotiral. Ja sej ne vem. Grem v štalo pogledat moje bikce, ti se pa kar oglas, bova še kešno pogruntala, kako zaslužit brez dela. Lp

Prazniki za naju so končani.Ja glej prjatu, prou pogrešou sem te že. Kaj delaš te ne bom uparašau, k vem da že orješ in sadiš .. jes tut. Vreme ni t najbol pa gre. Kešn štamperl al štiri zvečer , pa kešn pirček al tri pa gre. Ja ta mrežni marketing je pa kar umrl zadnje cajte. Al nečjo delit bogastva z nama al pa šparajo vse sami zase. Aja morda so pa bankrotiral. Ja sej ne vem. Grem v štalo pogledat moje bikce, ti se pa kar oglas, bova še kešno pogruntala, kako zaslužit brez dela. Lp[/quote]

Ejga, Jože, kuga je dej ejga! Sm že mislu de te ni več tle, ejga!

Ejga veš kuko ti bom reku an, ta mrežn marketing je tak nateg ejga da kr res ni aveš, ejga! To ti neki oblublajo, pol pa še za položnce nimajo za plačat aveš ejga, to ni normaln an! Mrežn marketing je čisti nateg ejga!

Ejga, morva kdaj na šnops pa pir!

Prazniki za naju so končani.Ja glej prjatu, prou pogrešou sem te že. Kaj delaš te ne bom uparašau, k vem da že orješ in sadiš .. jes tut. Vreme ni t najbol pa gre. Kešn štamperl al štiri zvečer , pa kešn pirček al tri pa gre. Ja ta mrežni marketing je pa kar umrl zadnje cajte. Al nečjo delit bogastva z nama al pa šparajo vse sami zase. Aja morda so pa bankrotiral. Ja sej ne vem. Grem v štalo pogledat moje bikce, ti se pa kar oglas, bova še kešno pogruntala, kako zaslužit brez dela. Lp[/quote]

Ejga, Jože, kuga je dej ejga! Sm že mislu de te ni več tle, ejga!

Ejga veš kuko ti bom reku an, ta mrežn marketing je tak nateg ejga da kr res ni aveš, ejga! To ti neki oblublajo, pol pa še za položnce nimajo za plačat aveš ejga, to ni normaln an! Mrežn marketing je čisti nateg ejga!

Ejga, morva kdaj na šnops pa pir![/quote]

A uidš tako je moj prjatu Rosomah. Midua uweva za kaj se gre in tut veva kako zaslužit. Z delam, drgač ne gre….. Je pa zadnje dni kriza u kmetistvu, sej vidš, sam dž, dan , na dan in še kaj. Nč bo treba še bol delat tut dons, k se vreme popravla. Napiš kaj kej počneš u tej krizni situaciji, za nas kmete. Aja uni na MLM pa itak “šopajo ” velike dobičke ina nas ne jewmljemo kot resne partnerje.
Še to naj ti povem, da sem bil na ocenjevanju piv, zraven sm prnesu mal svojga tut češpovga šnopčka. In rezultat, ne bouš verjeu,,,, vsi so bli “HAPPY”, JES PA TUT. No napiš še keku in povej, kako ti laufa “buzines u bussinesu”. Pa lep pozdrav iz S Primorske

Pozdravljeni, nagovarjam vse uporabnike, ki zelijo biti uspesni, in s tem ponujam priloznost zasluzka od svetovne potrosnje.
Z veseljem delim informacijo osebi, ki bo pripravljena prisluhnit. Kontaktirajte me na [email protected]

Lahko se meni vec info na mail.
[email protected]

Ejga ejga ejga! Kuga je to, ejga, spet en s tem mrežnem marketingam, ejga, pa to ni res, ejga!

Kuga ste res tko neumn, ejga, da kdo nasede tem mrežnem marketingarjam, ejga!

Kje je tist Imitrips z Vorld Venčrs? Ni ga, ejga! Ni! Tist Venčrs je propadu an, ejga! In use drug bo propadl, ejga. Mrežn marketing nikol nau perspektivn, ejga!

Ejga ejga ejga! Kuga je to, ejga, spet en s tem mrežnem marketingam, ejga, pa to ni res, ejga!

Kuga ste res tko neumn, ejga, da kdo nasede tem mrežnem marketingarjam, ejga!

Kje je tist Imitrips z Vorld Venčrs? Ni ga, ejga! Ni! Tist Venčrs je propadu an, ejga! In use drug bo propadl, ejga. Mrežn marketing nikol nau perspektivn, ejga!
[/quote]
Živijo Rosomah,
no vidm, de si spet na pravi poti tega “mrežnega na…ov.anj.. Kaku pa kej krompir to leto, pa zele in korenje. Nč še nisi napisou. Pa žvina itd. Dej napiš kej, de bom vedu kako si. Ja češp je blo pa švoh pr nas , tako da ne vem keku bo letos s šnopčkom. Dej napiš kej !!!!!!! Lp

Ejga Jože, kuga je dej, ejga!

Kuga ti čem rečt, ejga. Zelenave dost, ejga, kuga pa češ drucga, smo delal k norci a veš!

Ejga te mrežn marketingarji nikol naujo odnehal! Ejga, pa sm unmu Imitripsu reku, da nima šans s tem Vorld Venčrs! Pa kuga je dons, ejga! Se vid da sm meu prou, a veš ejga!

Ljudje bi neki po svoje to, ejga. Treba delat, pol pa maš za žvet, ne pa s tem mrežnem marketingam ejga.

Šnopsa dost ejga, mora bit. Šnops pa pir pa u glav je mir, ejga! Na zdravje, ejga!

če je to kar delam jaz….super zadeva….sam svoj šef….to ni za lenuhe in naivneže,..brez produkta,min vložek….denar takoj…

New Report

Close