Najdi forum

moja zgodba-mrežni marketing

Podjetje, ki se ukvarja z oglaševanjem v internetu:

https://www.beonpush.com/s/megadax

Ne potrebuješ prodajati nikakršnih izdelkov, ni potrebno graditi mreže, pa si vseeno deležen dnevnega profita 5x na teden!!!

Ob nadaljnjih interesih Sem dosegljiv na spodnjem mailu!

[email protected]

Zakaj pa gre pri uporabnici “delo delo”? ZS

Daj ljudje prosim ne nasedajte tem nategunom in si na youtube-u poglejte kakšen dokumentarec na temo MLM mrežnega marketinga. Za druga pa…vam privoščim, da vas nategnejo in oberejo, temu pravim naravna selekcija oz. vsaka šola nekaj stane.

Ejga, to je tist Vorld Venčurs, an! Zdej je konc s tem nategov, ejga. Zdej so kr utihnl kukr usi utihnejo pol po enem cajtu s tem mrežnim marketingam, ejga!

Ejga, pejmo raj na en pirčk, an! Zapravš manj pa še dobr se počutš, ejga!

Si komunikativna oseba ki želi več v življenu, ki želi da mu je delo v veselje! To se lahko živi, tudi tukaj v Sloveniji. Sem oseba rojena v tujini in odraščala ter se šolala v tujini. Zivim osem let v Sloveniji, (korenine od tukaj) in poslušam kako ljudje kritizirajo državo. Vem da ni vse optimalno a nič ne spremenimo z kritizianjem odgovor leži v SAMOODGOVORNOSTI, ter sprejeti ODLOČITEV za svoje življenje. A ni krasno na polno živeti, vse biti in delati v trenutku z možgani in srcem ki so naši in ne od države imamo največje orodje do uspeha. Zato se moramo odločiti in začeti z akcijo. Na začetku je to kot se učiti Abecedo, če nam je nekaj nepoznano – nas hitro spravi v dvom- prav takrat moramo zbrati ENERGIJO in hoditi naprej. Če smo VZTRAJNI in delujemo moralno in etično je univerzalni zakon (in verjemite vedno bolj bo prišel do izraza) tako da vama DOBRO PRIPADA. Vsak se odloča zase kam usmerja svoj FOKUS – namreč tja teče naša energija.

Zato sem se jaz odločila za SAMOODGOVRNOST in sem dokaz da lahko sred Slovenije dosežeš z svojo voljo, prepričanostjo v uspeh, res finančno neodvisnost in lepo, dostojanstveno življenje katero bi moral vsak državljan živeti. Ker sem sama uspešna, so tudi ljudje okrog mene uspešni in se raje skupaj smejimo, zabavamo kot da politiziramo. Motiviram ljudi k uspehu.

Zato, če sem koga spodbudila in se kdo čuti na isti valovni dolžini, motiviran in ima gorečo željo kot jaz rada rečem ” gore premikat” naj me kontaktira.
Dva različna projekta sta in odvisno od profila človeka, se hitro vidi kje bo usklajen.

Pišite na:
[email protected]

VSE DOBRO!

ejga, spet en s tem mrežnem marketingam an! Fairtrade, ejga, a ti dejansk verjameš kr pišeš, an, ejga! Ne morš verjet ejga!

Pozdravljeni.
Ponujam vam dodatni zaslužek, brez vložka. Imenujje se CRYPTOLAUFER (http://www.cryptolaufer.com).
Vpis vas stane 0,14BITCOINA (okrog 70evrov). Za to dobite 3 vstopnice, vsako prodate po 0,07 BITCOINA in vaše delo je končano. Maximalno lahko zaslužite okrog 30.000 evrov, če pa vstopnic po pol leta ne prodate vam sistem vrne ves denar.
Enostavno povedano je to nekaj najboljšega, kar se vam bo oz. je zgodilo…
Za več info pišite na [email protected] ali na 041 914 759.
Lep pozdrav.

Aha SUPER, vstop je brez vložka, je pa potrebno kupiti tri vsopnice za 70 €. Ti si pa res en velik naivnež in še kaj drugega.

Zdravo,

mi lahko napišete zakaj se grE? na: [email protected]
Hvala!

LP Aleš

Si ti mal glup, ejga?

ejga, kua ti govoriš, ejga! Men je jasn, da ta mrežn marketing je sam za nategvat folk, ejga! Ne mi s tem mrežnem marketingam, ejga! Jst raj krompir okopavam, mam več od tega pa še en mrzu pir pa šnops zvečer pa je dan rešen, ejga.

Kje je zdej on ImiTrips, ejga? Tist njegov Vorld Venčurs je čist potihnu, ejga!

ejga, kua ti govoriš, ejga! Men je jasn, da ta mrežn marketing je sam za nategvat folk, ejga! Ne mi s tem mrežnem marketingam, ejga! Jst raj krompir okopavam, mam več od tega pa še en mrzu pir pa šnops zvečer pa je dan rešen, ejga.

Kje je zdej on ImiTrips, ejga? Tist njegov Vorld Venčurs je čist potihnu, ejga![/quote]
Za začetek pa kupi v kakšni knjigarni knjigo iz vsaj solidnega razumevanja in komuniciranja v slovenščini, da boš vedel vsaj kaj pišeš. Kaj misliš pa itak vsi razumemo “sej nam je jasn”. Pa lp v tvoj svet razumevanja stvari in še česa drugega…………aja pa krompir še bolj okopavaj, ker to res saj po nakladanju najbolje znaš..

Kje je zdej on ImiTrips, ejga? Tist njegov Vorld Venčurs je čist potihnu, ejga![/quote]
Za začetek pa kupi v kakšni knjigarni knjigo iz vsaj solidnega razumevanja in komuniciranja v slovenščini, da boš vedel vsaj kaj pišeš. Kaj misliš pa itak vsi razumemo “sej nam je jasn”. Pa lp v tvoj svet razumevanja stvari in še česa drugega…………aja pa krompir še bolj okopavaj, ker to res saj po nakladanju najbolje znaš..[/quote]

Ejga Jože, ne se tko jezit, ejga! Gremo na en pir pa šnops raj, ejga!

Pa na pečen krompir, ejga! Ga bo žena nrdila, ejga!

Za začetek pa kupi v kakšni knjigarni knjigo iz vsaj solidnega razumevanja in komuniciranja v slovenščini, da boš vedel vsaj kaj pišeš. Kaj misliš pa itak vsi razumemo “sej nam je jasn”. Pa lp v tvoj svet razumevanja stvari in še česa drugega…………aja pa krompir še bolj okopavaj, ker to res saj po nakladanju najbolje znaš..[/quote]

Ejga Jože, ne se tko jezit, ejga! Gremo na en pir pa šnops raj, ejga!

Pa na pečen krompir, ejga! Ga bo žena nrdila, ejga![/quote]
Ha, ha, neuničljiv si. Res si pravi ROSOMAH. Uživaj v dnevu čarovnic, ejga. Lp

Ejga, kuga je zdej mrežn marketingarji?! Je že kak nov mrežn marketing na trgu, ejga? Muahahaha ejga!

Pozdravljeni,
če vas zanima kako znižati mesečne stroške in ob tem še zaslužiti oziroma si zagotoviti reden prihodek se za več inf. oglasi na [email protected]
lp

Ejga tega! Kuga je to spt un Emvej al kuga je že tist, ejga! Kuga nuben neb več nč delu, ejga! Delat pejte, ejga, ne mi s tem mrežnem marketingam, ejga!

Pozdravljeni.
K sodelovanju na inovativnem in mednarodnem projektu vabimo nove sodelavce/ke. Za vse, ki jih zanima visoko profesionalno delo vabimo, da nam to sporočijo, nakar bomo vse zinteresirane povabili na individualno predstavitev in razgovor. Kontaktirajte nas na: [email protected]

Ejga tega Drejca, ejga! Kuga s tem mrežnem marketingam spet neki tle strašite, ejga!

jaz sem probal tole stvar nekaj dni nazaj tale mrežni marketing in naj vam povem stvar še vedno deluje € se pa obračajo!

New Report

Close