moja zgodba-mrežni marketing
Nekaj o tem sem prebrala tudi na SpletniPosel.si in sicer ne bi ravno probala, ne bom pa rekla že vnaprej, da ne deluje. Le plačati se ne sme ničesar.
me zelo zanima [email protected]
Zelo me veseli, da forum ni zamrl in da še naprej lahko delimo svoja mnenja in izkušnje.
Res je, da ljudje nimajo zaupanja v mrežni marketing in da je težko prepričevati ljudi nekaj, v kar sami nismo prepričani. Ravno zato se moramo o vsaki zadevi dobro poučiti, jo preizkusiti pri sebi, da jo lahko kvalitetno podamo naprej. Če bi si ljudje vzeli malo več časa in poslušali, premleli, se pozanimali, premislili in se šele potem odločili, bi bilo vsem lažje. In še enkrat poudarjam, da nihče nikogar v nič ne sili, vsak se odloča sam in vsak tudi sprejema posledice svojih odločitev. Niso vse posledice slabe, nasprotno. Eni smo zelo zadovoljni, še več…navdušeni.
Lep pozdrav vsem…
Če ste dobri v mrežnem marketingu in želite zaslužiti od 1.000 do 15.000 EUR mesečno ter biti na začetku novega posla, se mi javite na FB ali na [email protected]
Lahko pa ste samo kupec in dobite zlato po najnižjih cenah.Pri nas oz.Insignitusu stane gram zlata samo 42,60 EUR (Elementum- 44,17 EUR, Moro- 47,43 EUR, Karatbars- 52,66 EUR, Zlatarna Celje-54 EUR)
slovenski vstop:
INSIGNITUS Gold, Vpis
INSIGNITUS Gold strokovnjak na področju zlata srebra plementih kovin in consultinga. Proizvode: Gold Shop, INSIGNITUS Gold ABO, MLM prodaja
insignitus.com|Od INSIGNITUS Gold
Ojla,
mene pa zanima ali ima kdo izkušnjo z sledečim:
(ne vem, če je ravno prava tema, ampak vseeno…)
Sem izpolnila in čakam na klic. Se je kdo že prijavil oziroma ve za kaj se gre?
Thx 🙂
Lp
Mija
Pozdravljena,
zanima me več informacij omenjenega posla………………., ker nikjer nisem zasledila kontakta,
vas prosim , da mi napišete svoj email naslov na mojega…[email protected]
Če je še aktulano, prosim za več informacij na mail: [email protected]
https://www.triplethr3at.net/?ref=dusan235 ,probaj to je novo
Lep pozdrav!
Prva stvar ki vas bi prosil je, da si preberete tole objavo do konca, saj NE PONUJAM POSLA, temveč bi vam rad privarčeval, marsikatero negativno izkušnjo oziroma kar nekaj proč vrženega denarja.
In zakaj vam lahko to trdim, ker imam na tem področju, kar veliko izkušenj in sem do sedaj le ENKRAT NAPAČNO OCENIL posel….in to je bil moj drugi posel v življenju in takrat sem izgubil ogromno denarja….kljub temu da je bilo ogromno denarja, pa je bila le ena velika sprememba, NAMREČ TAKRAT SEM SE ZELO VELIKO NAUČIL, in mi danes gre zato veliko bolje. Ker pa nočem tukaj na dolgo in široko razglabljati, vam bi dal nekaj brezplačnih nasvetov kateri upam da vam bodo olajšali kakšno odločitev. Namreč poznam vse posle v Sloveniji, ki kaj veljajo in žal večkrat vidim kakšne napake ljudje delajo…oziroma pokvarjenost ljudi ki predstavljajo posle.
– PRI IZBIRI POSLA, VAM SVETUJEM DA SI IZBERETE NAJPREJ POSEL, KJER VAM NI POTREBNO VABIT NOVIH LJUDI ALI PRODAJAT IZDELKOV, ZATO DA PREJMETE PROVIZIJO.
– NE ZAUPAJTE SAMO LEPIM BESEDAM, TEMVEČ MORA BIT JASNO RAZLOŽENO, ZAKAJ VAM PODJETJE SPLOH DAJE DENAR ( nobeno podjetje ni dobrodelna organizacija, zato mora bit jasen razlog, kakšne koristi ima podjetje od vas, zakaj vas potrebuje, da vam lahko izplačuje denar, VEDNO MORA BIT JASEN DENARNI KROG)
-POIŠČITE SI IZKUŠENEGA MENTORJA (izkušen mentor ne pomeni, da je to pretkana osebnost, ki dela 10-20 let, bil že v 1000 poslih a v tem obdobju ni zaslužil niti za novo srajco) temveč ocenite osebnost po razsodnosti, realnosti in širokem znanju o poslu ki ga predstavlja ,prisluhnite tistim , ki vam morda tudi prisluhnejo..)
– NE IZBIRAJTE PRILOŽNOSTI, kjer se objavljajo na spletu:
– “iz 100e V 90 DNEH DO 10 000eu,” TOLE NE OBSTAJA!
– ” kdor bi rad zaslužil od 5000e -10 000e v prvih mesecehi” TAK ZASLUŽEK VENDAR OBSTAJA, tudi v Sloveniji poznam nekaj takih, ZAGOTO PA TOLE NE BOSTE VI NA ZAČETKU, izjemoma če boste res globoko posegli v žep, kar pa odsvetujem, da storite na prvo žogo!
-POIZKUŠAJTE SI ZASLUŽEK PRENAKAZAT, ker miljoni na ekranu so ravno toliko vredni, kot pa Ferrari v video igri
No par dni bi vam lahko dajal nasvete, VENDAR ŠE VEDNO BO OSTAJAL RIZIK, upam le da vam ga bom malo zmanjšal. In če sem SAMO ENEMU morda privarčeval kakšen evro, bom zelo zadovoljen.
L.p Grega
[email protected]
Ne sekiraj se, če ti kdo reče, da je nateg…..saj sem jaz isto menil, preden sem spremenil mnenje in razmišljanje. IN danes ko sem že nekaj let malo bolj resno ukvarjam s temi stvarmi lahko rečem, da sem si fajn spremenil življenje na bolje. Seveda moraš bit previden, vendar lahko ti uspe….MENI JE!
l.p Grega
[email protected]
Izvedite vse o najboljših priložnostih za zaslužek na internetu v letu 2016!
S prijavo na BREZPLAČNE e-novice imate 28.2. možnost osvojiti 100€ v nagradnem žrebanju!
Povezava za prijavo na BREZPLAČNE e-novice –> http://dodatni-zasluzek-2016.subscribemenow.com/