moja zgodba-mož me je zapustil- nosečo z dvojčkoma
ona se je popolnoma pobrala, dobila luštnega tipa, pa še pravnik je, ona končuje tretjo diplomo, dvojčka sta pa v šoli oh in sploh, eden je izredno za matematiko in doma celo že kaj pošraufa, drugi je pa bolj za jezike in noro špila klavir. Bivši dedec živi z bivšo sošolko v podnajemu, ki ga komaj (sam) plačuje, pa še preživnino za dvojčka. una njegova se pa baje lajdra okoli in mu pušča otroka v varstvo, pa brez službe je…..:))
Ne zdi se mi primerno mesto za oglaševanje ene najbolj zločinskih verstev v zgodovini. Ti podpiraš sekto zločincev.[/quote]
Obrisal prah s pet let stare zgodbe. Mislim, da boš postavil rekord v brskanju po antikvitetah.[/quote]
Da, da. Danes je vse čisto drugače. Cerkve so prazne, ljudje pa so prišli k pameti. Razen tistih, ki morajo mimo teme komentirati vsak moj preblisk. Je pa branost mojih komentarjev na visoki ravni, kot kaže, vašim blesavo praznim komentarjem nič ne uide, he, he…Lepo nam je z vami.
Saj,a te sploh katera mara?
Če bi meni klatil take neumnosti,se te ognem na par kilometrov…
Si sploh prebral,kaj je napisala?
Joj,joj…
Bomo počakali še ene 25 let,mogoče prideš k sebi,ko jih boš dobil po buči…[/quote]
Še otepam se jih, sploh pa takih ala ti.[/quote]
Tega ti pa skoraj ne verjamem.Razen,če si tako lep moški…poln seksualne energije.
Pa vsaka se tudi lepote in seksa naje.
Bi prej rekla,da imaš slabe izkušnje z ženskami v življenju….