moja zgodba-mož me je zapustil- nosečo z dvojčkoma
samo to lahko rečem ob tej zadevi. če bi ti imela kaj pameti v glavi, bi odkorakala že takoj na začetku, ko ti je povedal da je pri bivši. tak moški ni vreden pozornosti. ti pa capljaš za njim ko ena zmešana kura. oprosti izrazu. imej malo samozavesti in samospoštovanja. tega ti očitno precej manjka. če bi bila prava ženska, bi se ga odrekla, zahtevala od njega denar za otročička, in ju sama vzgajala tako kot ti misliš da je najbolje. tak mencač kot je tvoj mož je najslabši vzor za tvoje otroke kar se tiče odnosov z nasprotnim spolom! ne morem bolj nežno vse to napisati, ker me take ženske vedno razjezijo… sama sem ženska, ampak tako se ne bi nikoli ponižala. ti igraš neko ponosno mamico 2 otrok, ki noče vzeti denarja, po drugi strani si pa vsa srečna že če te mož samo pogleda, potem pa se vrača k bivši. halo??? razmisli in se spravi sebi!
KajaA pozdravljena,
prebrala sem tvojo zgodbo (samo tvoje komentarje) in priznam da ni lepa,
ni ti lahko.
verjetno ni lahko biti sam z dvema majhnima otročkoma in lahko je biti pameten za druge, samo jaz mislim da ga ne bi smela sprejeti nazaj.
To kar ti je naredil, je naredil tudi njen, tisti drugi punci in to bo še delal.
znova in znova te prizadev in znova in znova se bo hotel vrniti domov.
nič ni za očitati, to je samo moje skromno mnenje.
lp in resnično srečno!
tudi meni je bilo kar hudo, ko sem tole brala. Sama žalujem za izgubljeno ljubezen, ko sem ugotovila, da me je varal, lagal… Ko pa tole berem, pa ti lahko samo čestitam, da si tole prebrodila. Vem, da ga ne boš mogla zapustiti in se ločiti, saj že v tvojih pisanjih čutim kako vesela si, da se želi vrniti k tebi. Vendar se bojim zate, res se bojim.
Veliko sreče.
Pozdravljeni!
Že kar nekaj časa je minilo, odkar sem bila nazadnje na forumu. Da vam poročam kako smo. Dvojčka sta zdrava in zelo pridna, se pa že kažejo tudi znaki trme in navihanosti. Imata se tako zelo, zelo rada, vedno se lupčkata, pa dasta moj-moja. V petek gremo prvič v vrtec.
Upam, da brez velikih obdoževanj-nekaterih… Mož se je vrnil k meni. Potrebovala sem kar nekaj časa, predno sem se odločila, da ga sprejmem. Sama pri sebi sem morala sprejeti dejstvo, da je sedaj njegov drugi sin del našega življenja in da otrok ni nič kriv. Ko razmišljam, kaj bi bilo, če ta zadnja brezplačna umetna oploditev nebi uspela, ne vem, si sploh ne znam predstavljati… Je že moralo tako biti, usoda pač…
Moram rečit, da se je mož vse te mesece trudil tako zelo, da sploh ne morem opisati. Tako zelo se je spremenil. Je rekel, da je spoznal kakšno napako je naredil šele takrat, ko me je skoraj izgubil. Res sem potrebovala kar nekaj časa, da sem mu spet začela nazaj zaupati. Ona ženska pa kar naprej nekaj izsiljuje z otrokom, višja preživnina, sedaj mu ga sploh noče več dati, češ da ga tako ali tako ne maramo… Meni se pa zdi, da bi morala oba gledati v dobro otroka. No, pa pustimo to.
SEDANJA SREČA ODTEHTA VSE TRPLJENJE OD PREJ.
Se bova oba maximalno trudila da bo tako tudi naprej.
Pa srečno vsem!!!
LP, Kaja
KajaA!
Privoščim ti srečo, ampak ko preberem tvoje sporočilo od 27.10.2005, pa se zamislim.
Tvoja ljubezen je globoka, o tem ni dvoma, toda ljubezen tvojega moža … Če imaš nekoga vsaj malo rad, ga v trenutku, ko vidiš, da mu je najbolj hudo, nikoli tako grdo ne raniš, kot je on tebe tisti dan. Ne glede na vsa njegova dejanja pred tem dnem in po njem, si poskušam zamisliti samo ta dan in ta prizor in te vidim zlomljeno in trpečo, zraven pa njega, ki ti izreka te besede. Ta slika je dovolj, da jaz ne bi verjela vanj.
“sist” pravi, da je on oče tvojih otrok. Ja res je, samo jaz ne bi hotela očeta, ki bi bil tak do moje matere.
Želim ti, da se ne bi nikoli kesala, ker si ga spet sprejela, ker po vsem, kar si prestala, prestala pa si nedvomno peklenske muke, si res zaslužiš lepše življenje!
Me veseli, da si srečna !
Če pa je ta prebegli deda res ta prav dec, naj se zdaj dokaže in uredi odnos z žensko, ki ji je mimogrede naredil otroka, da ne bo nihče trpel. Zdaj dela isto, kot tebi oni, ki jo je zapustil. Očitno se obrača po vetru. Pri tebi mu nič ne manjka, tam bi se pa moral malo bolj potruditi in več plačevati. Jaz mu privoščim, da plačuje do onemoglosti in da ga situacija prisili, da se mu življenje v vsej bolečini, ki jo je obema prizadejal, zavrti s čutili vred pred očmi.
Če boš sporočila, da je uredil odnose s to, ki jo je zapustil, vzamem besedo nazaj. Sicer pa mislim, da si zaslužiš boljšega ! Vsem trem otročkom želim veliko sreče in medsebojne ljubezni!
moja zgodba-mož me je zapustil- nosečo z dvojčkoma
Avtor: KajaA
Datum: 04-10-05 10:55
Nakar je prišel en nedeljski dan, ko mojih staršev ni bilo doma (živiva pri mojih starših v mansardi) in je rekel, da bo spakiral in da gre živet k njegovim staršem. Vprašal je, če še lahko kljub temu dela pri mojem očetu, rekla sem da ja. Potem je pa začel pakirati, groza!!
Jokala sem, vpila, ga prosila, naj ostane, po kolenih sem ga prosila, da naj ostane zaradi dvojčkov… Nič, bil je zelo besedno nesramen. Rekel je, da tudi otrok ne mara…
Potem mi je še rekel, da midva sploh nisva imela dobrega seksa (da dober seks pomeni 80-90% za zvezo), pa da ni več mogel živeti v tej okolici,… Prej mi vsega tega ni nikoli rekel, nikoli. Da sicer se ona sploh ne more primerjati z mano, da sem v vseh pogledih dosti boljša (razen v seksu). Rekla sem mu, da si naj spremeni stalno prebivališče, pa je rekel, da si ga zaenkrat še nebi. Potem sem mu omenila ločitev, pa je spet rekel, da on se nebi ločil, samo če se jaz hočem. Potem pa si naj človek misli. Pa kaj sploh on razmišlja, da bo živel pri njej, uradno poročen bo pa z mano?!
Re: moja zgodba-mož me je zapustil- nosečo z dvojčkoma
Avtor: KajaA
Datum: 27-10-05 13:07
Danes sem govorila z njim in ga spet prosila za sporazumno ločitev in da si spremeni stalno prebivališče. Potem sem mu pa še rekla, da ne bom nikoli razumela, kako je lahko zapustil mene in najina tako težko pričakovana srčka, pa mi je rekel, da sem za vse sama kriva… Potem mi je še pa rekel, da me je vseskozi varal in da sem jaz kurba… Zdaj pa neutolažljivo jočem že skoraj pol ure, ker ne morem verjeti, da mi je to rekel… pa vem, da se ne smem zaradi otrok, pa vendar, tako mi je hudo, bil je moj prvi in edini, zdaj pa res ne razumem, kako sem lahko jaz kurba… Joj, kako mi je hudo…
Re: moja zgodba-mož me je zapustil- nosečo z dvojčkoma
Avtor: jana
Datum: 03-02-06 10:52
Pa zaboga megaboy, nehaj že srati! A ne moreš pustiti ženske pri miru!
Mislim: vara jo, žali jo, pusti jo, ima drugo žensko, ima drugega otroka, posmehuje si ji in jo ponižuje… In potem se mu naj ona opravičuje, ker ga ni prvi trenutek poklicala, da rojeva?!?!?! Morebiti bi si kar med popadki morala vzeti čas ?!?!?!
Edino, kar mora razmisliti je, kako bo iz svoje čustvene navezanosti na enega tepca prišla ven cela in zdrava.
Kaja, čestitike, drži se, in ja: naj vidi in občuduje otroka, vendar naj te to ne zavede, da je kaj bolj odrasel in odgovoren. Že njegove besede, da se otroka na drugi strani pa ne veseli… POpolno nedorasel otrok, ki je dobil velik peskovnik (dve ženski, en kup otrok) za izživljanje svojih čustvenih zmedenosti. Bogve, kaj govori svoji drugi nosečnici
Joj Kaja ,
kaj si res po vsem tem lahko srečna z njim ???!!!
edina razlaga zato je da si od njega odvisna
ON pa je zopet šel tja kjer mu je lažje ( preživnina samo za enega otroka,
TI bolj vodljiva kot ona druga(malo pihanja na ranjeno dušo ,si ga na kolenih prosila naj ostane!) in boljše- KOT DA JE NA IZLETIH
PA NAJ UŽIVA ČE SI(MU) ŽE DOVOLIŠ TO
DVE SRCI JE ZLOMIL,OTROKE – TIP SE HRANI S TUJO BOLEČINO
ZDAJ GA ŠE PODPIRAŠ PRI TEM
MORAL BI OSTATI BREZ OBEH ,DOŽIVETI TO BOLEČINO MOGOČE BI SE POTEM RES SPREMENIL TAKO PA JE SAMO PRERAČUNLJIV
zdaj že znas sexat?
Mja sej vsakomur privoscim sreco, ampak vcasih ne smemo grabiti srece za vsako ceno…po tem,kar si dala skozi, se ne bi vec vrnila nazaj…po tem,kar sem brala,da je delal se z ljubico, ga ne bi hotla vec nazaj..kar se janezek nauci to zna…
Vidim,da bo pri vasi hisi potrebna se ena konkretna lekcija…upam le,da ne na racun nedolznih otrok…
Ker si verna, se bom tudi jaz oglasila. Tudi jaz sem prevarana. Toda otrok je že toliko star, da vse to ve. To verjemi, je dosti huje. Tvoja otroka ne bosta nikoli vedela in občutila, kaj pomeni odhod očeta. Vse prepusti Bogu. Kar On dela, vse prav dela. Vsak dan si ponavljaj: zgodi se Tvoja volja in besede: Vse premorem v Njem, ki mi daje moč. Čudovit je tudi psalm: Gospod je moj pastir, nič mi ne manjka… Vera dela resnične čudeže v našem življenju. Tam, kjer so zaprejo vrata, se odpre okno! Bog že ve, zakaj je zate vse to dobro. Jaz se tako tolažim in odkar tako gledam na mojo usodo, povsod vidim Božjo roko, kako me vodi. Kljub trpljenju prevarane žene, me Bog čudovito vodi. Dogajajo se mi stvari, za katere vem, da posreduje Bog. Sem v stalnem stilu z Njim, ne le v klasični molitvi, ampak v čisto osebnem pogovoru z Njim. Ni zastonj rekel: trkajte in odprlo se vam bo. Bog ve, kaj potrebujemo, še preden ga prosimo. Korajžno naprej in v tem smislu vere uči tudi svoje otroke. Vera je najboljša popotnica, ki jo lahko nudiš otrokoma. Srečno!