Najdi forum

moja zgodba-mož me je zapustil- nosečo z dvojčkoma

Prebrala sem prvi post in nekaj odgovorov, žalujem, ne morem prebolet svojega, kako ….. boljše da ne napišem……. je šele tale Kajin. Jaz bi pristala na tabletah.

Pozdravljeni!
Hvala ker mislite na mene! Dvojčka sta zdrava in zelo pridna. Sem najbolj srečna mami na svetu!!! Moj mož pa, ne boste verjeli, ampak mu je zelo žal in se hoče vrniti k meni. Tudi otroka ima zelo rad. Zaenkrat pride vsak drugi dan na obisk za nekaj uric. Jaz pa ga imam še vedno rada in mu počasi odpuščam trplenje, ki mi ga je storil v nosečnosti. Res velja rek, vse se vrača vse se plača, zdaj trpi ona, saj je ni imel nič rad in tudi otroka nima tako rad kot najina dva. Fantek je vragec in pol, tako zelo živahen in veliko joka.
Jaz pa upam, da bomo v bližnji prihodnosti končno srečna družina in da se kaj takega nebi nikoli več zgodilo. Za to pa ni garancije, a ne.

Pa srečno vsem!!

Če si sposobna odpustit, ala ti vera, želim ti to, boš vsaj srečna, jaz ne bi.

Pismo, mi kdo pove, kako odpustiti!!!!:-)

Kaja,imaš pa jeklene živce!
Samo zapomni si,da enkrat lahko vse pride za tabo in se bo odražalo na tvoji duševnosti in zdravju.

Če ti je očital slabi seks,da si za vse kriva ti,povedal ti je ,da te je varal,da si kurba,da to nista njegova otroka…
Ni se te dotikal in bil veliko zdoma.

Še na kolenih si ga prosila naj ostane s tabo zaradi dvojčkov,pa se mu nisi smilila in te ni upošteval-vseeno je pakiral stvari in šel po svoje.
Presojam,da ima trdo srce in mrtvo dušo.

Jokanje,vpitje prošnje,nič ni pomagalo in nič ga ni zaustavilo.Povedal ti je ,da te nima rad,samo ločiti pa še ne,ker je hotel priprta vrata za sabo,ker je računal,da bo v primeru ponovnega poloma spet pri tebi,ki ga imaš še vedno rada.

In kaj zdaj pričakuješ od njega?
Ali je tvoje življenje manj vredno kot njegovo?
Mlada si še in on ni tvoj zadnji vlak!!!

Pa ne pozabi,da otrok njegove zdajšnje ni nič kriv ,da se je rodil ali rodila.
Ko je s tabo šimfa njo,ko je bil in je z njo pa šimfa tebe.Naj se goni v r..

IMEJ SE RADA IN SE MALO VEČ CENI!!!

Meni se zdi, da si naivna….. Ne mu nasedat na lepe besede….

Vloži tožbo za razvezo- postopek je čisto preprost.
Vse ti super piše v Zakonu o zakonski zvezi in družinskih razmerjih- ZZZDR.

Srečno!

Se strinjam.

….zdaj trpi ona, saj je ni imel nič rad in tudi otroka nima tako rad kot najina dva….

Zej ne vem,al te je sok v nosecnosti tolk zdelal,da nisi sposobna vec trezno razmisljat? Kako lahko napises kaj takega? Enkrat si biLa ze na tem in ne dvomim,da bos enkrat spet…ker take kot je pocel in to kar pocne, zame ni postena se manj pa zrela oseba…

Da tudi otroka nima tako rad kot dvojcka? Halo? A je on nomalnen? Kaj pa je otrok kriv? Bi pa prej mislil,kolk ma bivso rad, ko je nezasciteno sexal…

Tukaj bo se sledila telenovela…skoda,ker bodo nedolzni otroci na racun tega tpeli…

Kaja, tvoja zgodba me močno spominja na mojo, le da se mi je zgodilo, da se je mož zaljubil v sodelavko, ko sva pričakovala drugega otroka. Mora je trajala od 3. meseca nosečnosti. Sledili so meseci poniževanja, trpljenja in joka in to do otrokovega rojstva. Takrat je rekel, da je v njegovo življenje zopet posijalo sonce….. in jaz sem bila srečna. Komaj sem čakala, da smo spet zaživeli skupaj, kot družina. Še vedno smo skupaj, vendar moraš vedeti, da nikoli ne bo več tako kot je bilo. Meja med ljubeznijo in sovraštvom je zelo tanka in hitro se zgodi, da ob kakšni situaciji privrejo na plan spomini kaj vse mi je storil. Takrat se le težko brzdam, da ne rečem preveč, da ne očitam. Želim si, da bi pozabila, oprostila do konca, vendar so te rane prehude. Morda bom s časom lahko lažje živela z mislimi, da je on tak, kot je bil, da me ljubi kot trdi in da sva srečna – smo srečna družina.
Tudi tebi srečno, kakorkoli se boš odločila!

In KajaA, zdaj si ti zadovoljna ker njenega otroka nima tako rad kot tvoje dva????????????? Pa kam si ti padla??????????????

…..tvoj moški je idiot, egoist in primitivec..še boš trpela..le s to razliko, da sta tvoja otročka že na svetu in lahko marsikaj slišita in vidita, torej boste trpeli skupaj..

……ga ni denarja, da bi vzela nazaj moškega, ki bi se mi upal reči vse te grdobije……za preživnino bi se pa borila…

pamet v glavo!

Zaja

http://www.unikatnazaja.blog.siol.net/

kaja, če bi meni moški, ki ima z mano otroka, rekel, da ima najinega otroka rajši kot otroka, ki ga ima z drugo žensko, bi dobil tako brco v rit čez prag, da bi se pobiral pol ure.

Pa daj malo VKLOPI MOŽGANE, ženska!

Človek, ki je sposoben kaj tako nizkotnega, kot je kupčkanje z lastnimi otroki zato, da bo skakal med posteljama dveh žensk in vaju obe čustveno nategoval, ni vreden niti pljunka v fris.

Goni ga v tri pm in si najdi pravega moškega.

Draga Kaja,

bodi še naprej pogumna in živi za svoji pikici. Življenje ti bo prineslo še veliko lepega, čeprav si ta trenutek ne moreš tega predstavljati.
Svetovala bi ti pa nekaj; sedaj si prizadeta in žalostna in vstrajaš pri tem, da boš sama zaslužila za svoja otročka. Ne bodi nespametna. On je oče in kot oče je odgovoren zanju. Zahtevaj denar, ker ta pripada tvojima otrokoma. Pa če ga smo hraniš na računu. Jima bo v življenju prav prišel in jima pripada. V nasprotnem primeru boš naredila uslugo le možu, ki je očitno nezrel in nedorasel svoji situaciji.

Pozdrav, Nina

KajaA,v srce in dušo ti polagam,da se ne zapletaj v smislu ponovnega združenja z njim,ker z njim ni vse v redu!
Ne dovoli si,da se vrne iz seksualno delovnega izleta nazaj k tebi.
Samo trpela še boš z njim.Sigurno,pa ti želim,da nikoli ne bi!
Kaj te ni dovolj prizadel,ko te je pustil nosečo in še to z dvojčkoma?
Njegovo govorjenje je ABSURDNO!

Strinjam se z Janis in Atigirb.
Res si naivna, če mu nasedeš.

Kaja, smrtno iskreno ti bom rekla, že prvič se mi je zdelo malo čudno kako zelo si se sposobna slepit glede odtujenosti in poniževat….ampak tole zdaj pa presega vse meje. Morda res nisi kriva, ker te tvoja osebnostna struktura sili v vso to kalvarijo, si pa odgovorna zase in za svoja otroka…znebi se tega pezdetka in si poišči res uglednega strokovnjaka…samo od sebe še nikoli ni bilo nič boljše, tudi ti se ne boš spremenila kar tako, z vztrajanjem v nemogoči zvezi, razen na slabše.

Sour-cream- točno! Škoda, da vleče ta vzorec nespoštovanja in neponosa naprej. Dovoli bedniku, da uživa v njeni bližini. Ženska, s katero živi in je kot sveta marija zanosila, pa spet trpi, ker je že postala samoumevna in odveč. Ni čudno, da nič kriv otroček stalno joče, ker čuti negativno energijo in izostanek ljubezni, sploh iz očetove strani.Pa še v stari dom se vrača prav pohuljeno. Za takšne razdvojene očete bi morala obstajati obvezna hospitalizacija s psihoterapijo, kjer bi določili prioritete…No, spet tuljenje v luno.

Kaja, vzmi si čas in dobro razmisli… in n hodi na pot, ki smo jo prehodile mnoge… nekatere zaradi premalo samospoštovanja, druge zaradi osebnostnih kriz, tretje, ker so ubili človeka v nas! Pomisli nase in na svoja pikca! Veš, lahko je čisto drugače, predvsem pa lepše!

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

KajaA, kako ste? Upam, da vam je sedaj lepo. Lep pozdrav.

Tvoj mail mi je potegnil solze na obraz, pa ne samo zaradi tega kar se ti je zgodilo, ampak zato ker vem kako močna je želja po otroku. Trudiš se in trudiš,zaupaš v svojo moč, želiš popolno družino, ko ti pa končno uspe. PA BUUUUUUMMMMMM!!!!!! Vse se ti sesuje kot hiša iz kart!!!!! Moj nasvet ni mogoče odličen,je pa izkren- naredi korak dalje! Pusti ga naj živi kakor ve in zna s svojo bivšo,ti se pa nauči biti srečna s tem kar ti je zapustil. Nekaj lepih spominov, skupne izlete, nekoč celo sanje, kup obiskov pri gineku in nepozabni IVF in na koncu tega uspeh——- DVA SONČKA, ki jih nosiš pod srcem! Živi zanju! Tudi njega bo nekoč streslo, ko ju bo zagledal! Ti bos pa ob pogledu nanju pozabila na vse. Srečna bodi, ker se ti je trud obrestoval. Nisi sama, še smo ljudje ki nam ni vseeno …….. RTM

New Report

Close