moja zgodba-mož me je zapustil- nosečo z dvojčkoma
Megaboy!!!!!!!!
Jza mislim,da se ti tale ženska nima zakaj opravičevati.Če ne vešđ kako potekajo umetne oploditve,koliko živčec dobesedno gre,truda,denarja in na koncu naredi takole po domače sramoto ubogi ženi nimaš kaj tlele na temle forumu iskati.Opraviči se ji ti,kajti če se ne boš nimaš niti mal srca.
Pa vseeno ti kljub tvoji nezrelosti želim vse lepo.
Preživnina jima po zakonu pripada in ju ne bo spravila ob njo. Huje je, da je on spravil vseh 6 v takšno situacijo. Hudo je, če ne dela prava glava.Če še vedno ne razumeš, postavi svojo mamo v njeno situacijo, pa ti bo vse jasno.
Drugače smo te pa opazili. Če te kaj teži, pa odpri svojo temo.Tukaj si za enkrat še nedorasel.Tudi mi smo bili, pa je v takšnem primeru bolje svetovati na področjih, kjer si “doma”.
Tvoje flancanje jo bo zelo prizadelo, zato malo razmisli!?
Še enkrat preberi bolj točno kaj sem napisal o tem kdo se bi moral komu opravičiti.
Tud jest se njej nimam kaj opravičevati. Če ženska razmišlja o tem, kako bi lastna otroka prikrajšala za njuno preživnino, se mi zdi tako razmišljanje nedopustno in to sem tudi napisal.
In to z oploditvijo, trudom in sramoto nima nobene veze. Pa tud nisem jo jaz zapustil nosečo in odšel z drugo temveč njen mož. naj se ji raje on opraviči.
Otroka imata pravico do svoje preživnine. Če ti meniš drugače Bog ti pomagaj (še bolj pa tvojim otrokom).
soul, ti si napisala tole :
*****Preživnina jima po zakonu pripada in ju ne bo spravila ob njo.*****,
Kaja A pa tole:
*****….čeprav sem mu že večkrat jasno povedala, da nočem niti tolarja za svoja otroka, bom že toliko delala, da bosta imela lepo življenje!! Pa to mislim čisto resno!! Niti tolarja!!!!! …******
No soul, če ti iz tega njenega pisanja sklepaš, da ju ne misli spravit ob preživnino si res brihtna. Še mnogi starši ne plačujejo preživnine pa se bivši partnerji še kako borijo in tožijo zanjo. Ti pa misliš da bo tu preživnina prišla kar sama, avtomatsko proti volji žene?.
****Tvoje flancanje jo bo zelo prizadelo, zato malo razmisli!? ****
Prizadelo ali ne, tudi če jo bo, si je to zaslužila. Sicer pa je še čas, da malo razmisli o svojih bodočih ukrepanjih glede otrokove (ne njene) preživnine. In tudi če jo bo moje flancanje prizadelo, je to samo kaplja v morje pri tolikih težavah ki jih ima. Vsekakor bo pa njeno odpovedovanje otrokovi preživnini še kako prizadelo njena otroka. A za otroke ti pa ni nič mar?
*****Tukaj si za enkrat še nedorasel.Tudi mi smo bili, pa je v takšnem primeru bolje svetovati na področjih, kjer si “doma”….*****
In kako bi svetovala ti? Naj zahteva preživnino, tako kot svetujem jaz, ali tako, da naj ne vzame niti tolarja, kot namerava storiti KajaA?
Bi ji svetovala tako, kot ti. Če bo na CSD-ju rekla, da je ne bo zahtevala, jo bodo podučili, da to mora storiti po zakonu.
Sedaj je v navalu vseh možnih hormonov in velikega osebnega razočaranja, zato uporabljamo predvsem bodreče in nežne besede.Pa še roditi bo treba…Nisi nič opazil?!Malo beri med vrsticami.
Tvoje zelo dobre odgovore sem spremljala na ženskem čveku. Želiš biti pravičen, pošten, korekten in razmišljaš zelo racionalno po moško. Nekoč boš trčil na ponosno žensko, polno ženske energije in se ne boš več tako oklepal svoje racionalnosti, temveč tudi kaj popustil in poizkušal razumeti oz. sprejeti malo razigranih ženskih hormonov.
Je pa lepo, da se zanimaš tudi za takšne teme.lp
Pozdrav vsem!!
Dne 21.01.2006 sta na svet prijokali moji največji sreči hči Zoja, rojena ob 10:12 uri, težka 2230 g, velika 46 cm in sine Anej, rojen ob 10:13 uri, težak 2560 g, velik 49 cm. Oba sta čisto podobna atiju. Vse je v redu z njima, Zoja je sicer imela manjše težave z krči, 4 dan je bila prepeljana na neonentalni oddelek kliničnega centra, kjer preiskave niso pokazale nepravilnosti in so jo pripeljali nazaj k meni čez dva dni. Danes smo prvi dan doma in se še privajamo. Moram vam pa povedati, da ko je oče otrok izvedel da sem rodila, bil najprej jezen, ker mu nisem jaz sporočila, saj je izvedel od nekih kolegov, ki so mu čestitali. Rekel je, če ju lahko pride pogledati, seveda sem rekla da lahko. Zdaj ju ima pa tako rad, da vam ne morem povedati. Popolnoma je zaljubljen vanju!!! Punčki je celo 2 dni vozil moje mleko v LJ. Rekel mi je celo, da se otroka z njegovo novo ne veseli.
Več vam napišem drugič, saj moram k dvojčkoma!
LP!
Čestitam. Otrok z njegovo novo je prav toliko vreden, kot dvojčka. Najbolje bi bilo vse tri vzgajati v prijateljskem duhu in bratski ljubezni.Tvoj je pa takšen, kot veter piha, zato ti le lepo skrbi za otročka, on pa bo pač moral najti svoj rep, okrog katerega se vrti.Nič ne računaj nanj, pa boš vsakič prijetno presenečena, če se bo pozitivno odzval. Zdaj bo vsak dan kaj novega, lepega, zato uživajte!Srečno!
*****Moram vam pa povedati, da ko je oče otrok izvedel da sem rodila, bil najprej jezen, ker mu nisem jaz sporočila, saj je izvedel od nekih kolegov, ki so mu čestitali. ******
Je bil čisto upravičeno jezen. Sramota pa taka, da mož od kolegov zve, da mu je žena rodila. Vsekakor bi si tudi mož zaslužil, da se mu opravičiš.
Vidiš, s takimi gestami sama poslabšuješ odnose med vama, potem se pa čudiš, ko ti mož vrne kakšno nesramno, in za vse kriviš njega. Se ti je fajn zdel, ko si ga mal zajebala, ampak takratko boš potegnila pa ti. – no sej si že globoko zabredla itak.
Pa zaboga megaboy, nehaj že srati! A ne moreš pustiti ženske pri miru!
Mislim: vara jo, žali jo, pusti jo, ima drugo žensko, ima drugega otroka, posmehuje si ji in jo ponižuje… In potem se mu naj ona opravičuje, ker ga ni prvi trenutek poklicala, da rojeva?!?!?! Morebiti bi si kar med popadki morala vzeti čas ?!?!?!
Edino, kar mora razmisliti je, kako bo iz svoje čustvene navezanosti na enega tepca prišla ven cela in zdrava.
Kaja, čestitike, drži se, in ja: naj vidi in občuduje otroka, vendar naj te to ne zavede, da je kaj bolj odrasel in odgovoren. Že njegove besede, da se otroka na drugi strani pa ne veseli… POpolno nedorasel otrok, ki je dobil velik peskovnik (dve ženski, en kup otrok) za izživljanje svojih čustvenih zmedenosti. Bogve, kaj govori svoji drugi nosečnici..
Pozdravček,
jaz in moja dvojčka smo zelo dobro. Ko sta lačna se zbudita, se previjemo, najemo in spita 2-3 ure. Ponoči zaenkrat nimamo težav, zbudita se 1-2 krat na noč. Moje počutje je zelo dobro. Res, otroka mi pomenita vse na svetu, sem presrečna da sem po toliko letih končno mami!! Zaenkrat še nisem potrebovala pomoči staršev, saj smo res zelo, zelo pridni (tok, tok, trkam na les da bi tako ostalo). Oče otrok pa pride skoraj vsak dan k njima, še vedno sem presenečena, da ju ima tako rad, prej mu je bilo pa vseeno . Rekel je tudi, da mu je žal za vse skupaj in da razmišlja, da bi se vrnil… A o tem je še prehitro govoriti… Pustimo času čas. Veste jaz sem pa takšna oseba da zelo hitro, prehitro pozabim na vse slabe stvari, ki se mi zgodijo. No, vam bom poročala kako in kaj. Najbolj važno je to, da sta dvojčka zdrava in da pridno rasteta!!
Ej, megaboj, tebe pa rajši preslišim, oz. sploh ne berem kaj napišeš!
Pa lep sončen pozdravček vsem!!
***Ej, megaboj, tebe pa rajši preslišim, oz. sploh ne berem kaj napišeš…***
Pa saj meni je vseeno če boš ignorirala moje dobronamerne nasvete.
Ampak iz iz tega stavka zgoraj kar govori, kako ti rešuješ svoje probleme.
A si moža tudi preslišala, kadar je povedal kaj, s čemer se nisi strinjala?
In iz tvojih postov tudi ni zasluti, da si kdaj kaj narobe ravnala, za vse je kriv mož.
No tak način reševanja tvojih (vajinih) problemov se mi zdi čisto zgrešen (neumen) in ni čudno, da sta stvar pripeljala do take točke, kjer sta sedaj.
Pa veliko sreče naprej ti želim, še več pa tvojim otrokom.