Najdi forum

moja zgodba-mož me je zapustil- nosečo z dvojčkoma

…vse se je baje poštimalo,zgradila sta si hišo in živijo skupaj.Tako mi je prijateljica povedala.Sem pa vesela,da je tako.

Svašta se rodi u motnoj vodi…

Kam gre svet, ker gre vsem samo za denar

Zivjo Kaja, sedaj pa je minilo kar 15 let. Me zanima nadaljevanje 🙂

Če rabiš pomoč z veseljem sprejmemo tebe in oba otročička. Bodi lepo in srečno.

Odgovor na objavo uporabnika
Ata Janez z družino., 20.04.2023 ob 20:56

Če rabiš pomoč z veseljem sprejmemo tebe in oba otročička. Bodi lepo in srečno.

Ta 2 “otročička” bosta kmalu stara 18 let!!!  A vas večina ne zna pogledat datum, kdaj je bila ta zgodba objavljena???

Tudi jaz sem doživela enako zgodbo. Trenutno sem še noseča. Po dveh mescih življenja s to novo.. sicer je moral na koncu ven, ker sem povedala vsem in mu ni preostalo drugega kot, da se izseli. No zdaj pravi, da mu je žal… da bi takrat morala na terapijo. Ampak vse kar mene moti je samo to, da bi moj otrok imel stik s to njegovo novo. Tega res ne želim. Ampak so mi na CSDju povedali, da tega pa ne bom mogla prepovedati… tako, da sploh nevem kaj bom. Res se mi neda te ženske sploh vpletati v življenje mojega otroka…

meni je partnerca rekla,da me nima več rada in da naj grem iz hiše ko je hči imela 5 let

od vedno sem raje doma kot drugje,celo nosečnost sem bil z njo,na vsak pregled sem jo peljal,šola za starše,ne hodim na kurbe,ne hodim v cosino,rajši sem doma z otrokom,pa vseeno ima ženska prepolno rit in me pri 40 plus letih odjebe in lovi iz hiše,tako je življenje,polno trpljenja in žalosti

New Report

Close