Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Moja zgodba

Moja zgodba

Ker sem od 4. leta brez ene roke (nikoli šla na invalidsko da izvem kaj in koliko sem), prosim da mi svetujete.
Zadnje dve leti hudo trpim zaradi bolečin (celo telo mi je zaradi napačne drže boleče-vsaka mišica..).
Osebna zdravnica kao mojo situacijo razume, ampak nič ne naredi.
Jaz bi šla na komisijo (ker tud bolniško ne morem dobit-samo zdravila proti bolečinam), in seveda 10 dni fizioterapije na leto (več ne ker pri meni ni prišlo do poškodbe, ampak je moja situacija posledica tega da nimam eno roko in je vse funcije prevzela druga strana telesa)…
Kaj naj jaz naredim? Kako pridem do komisije? A te tam pogledajo?In kaj lahko pričakujem?A se da dobit kakšna pomoč? Ne morem več pospravljat, komaj se oprham…Prosim pomagajte…Nikoli v življenju nisam iskala pomoč, vse sem sama hotela naredit-sam zdaj ne morem več….
Hvala!
Zdravstvo pri nas? Moje izkušnje so zelo slabe…težko pridem do napotnice, nikakor do bolniške….Imam občutek da nikogar nič ne briga…jaz osebno ne bi šla v pokoj (invalidski), premlada sem za to…samo kaj naj naredim?
Ali imam pravico na toplice?Kako naj uveljavljam svoje pravice (če jih sploh imam)? Lp
Laura

saj ti ni treba iti v pokoj,zahtevaj napotnico za ortopeda in naj te pošlje na magnetno rezonanco da ti ugotovijo prehodnost živčevja vramah in roki,potempa zahtevaj od osebneg zdravnika naj ti ispolni obrazec in pošlje na pokojninsko za ocenitev stopnje invalidnosti boš vsaj imela malo več možnosti za kakšne toplice ,,, V ztrajaj in zahtevaj preiskave srečno

New Report

Close