Najdi forum

Vsem tistim, ki so že obupale in mislijo da v njihovem življenju ni prostora za srečo!
Enako sem mislila sama pred dobrimi osmimi meseci – vendar se je situacija precej spremenila!
Stara sem 25 let in v vseh teh letih sem imela le nekaj bežnih avanturic! Nikakor nisem mogla najti pravega (resnega) fanta zase. Takšnega, ki bi me imel rad in jaz njega. Vse moje prijateljice so ga že imele – sama pa sem se počutila kot grdi raček, ki ga nihče ne mara! Res da sem imela veliko dobrih prijateljic, vendar mi žal to ni bilo dovolj, če mi je katera od njih podarila kakšen kompliment. Postala sem precej nesamozavestna, nehala sem hoditi v družbo, ves čas sem se skrivala doma in se poskkušala posvečati študiju in hišnim opravilom (da me je na koncu že mama imela vrh glave:).
Potem pa se je nekega dne zgodilo! Prišel je on! Fant, o katerem sem tako dolgo sanjala. Na začetku sem bila zelo previdna in se mu nikakor nisem mogla odpreti, saj sem mislila, da je zopet eden tistih, ki so me želeli le izkoristiti. Res sem potrebovala veliko časa, ampak se je izplačalo! Fant me ima resnično rad (tudi jaz njega) in najlepši je občutek, ko to resnično čutiš! Postala sem bolj samozavestna in moje življenje se je spremenilo za 100 %!
Upam, da sem vam s svojo zgodbo vlila vsaj malo upanja…
Pa veliko sreče v življenju!

veronika,

hvala

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Krasno! Take zgodbe potrebujemo, da ne bomo imeli občutka, da so vsi nesrečni in žalostni.

New Report

Close