Najdi forum

Moja žalostna zgodba

Pozdravljena, Marijana!

Tudi tukaj lahko deliš svojo zgodbo.Forum je namenjen temu, da se predstavijo zgodbe, da jih ljudje berejo in da vedo,kje so pasti.

Razmisli.

Srečno!

lp Maja - moderatorka na forumu za žrtve spolnih zlorab ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~ Naj ti bo dan s soncem obsijan, z lepimi mislimi obdan in pozitivno naravnan ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~

Ne vem zakaj o tem molčiš. Vem da je strašno. Ampak jaz bi šla d njegovih staršev, do vseh njegovih sorodnikov, prijateljev in jim povedala, kaj je storil ter da so vzgojili ničvredno spako. Verjetno bi najela nekoga, da bi ga hudo hudo pretepel. Mimo tega da bo on še naprej tako živel ne bi mogla.

Čau Larisa.. Kje si sedaj? .. naletela sem na to pošto in vse prebrala..
kako se še danes spopadaš s tem? sedaj sta minili že 2 leti odkar si to pisala, ampak sem zdajle naletela na to. in me je zelo šokiralo.

vesela bom tvojega odgovora.. 😉

Pozdravljeni! Z vami bi rada delila zgodbo, ki jo ve le ena oseba in z njo več nimam stikov. Stara sem 13 let in v januarju sem bila v bolnici. V glavnem padla sem, si skoraj zlomila vrat in hrbet, ampak zdravnik me je začel otipavati po spolovilu pod majico. Je to nadlegovanje?

Pozdravljena!

To je nadlegovanje, ki je seveda težko dokazljivo. Oz. si bila v bolnici, torej nisi bila sama v sobi ali kako?
Imaš priče, ki lahko pričajo v tvoj prid? Boš naredila prijavo?

lp Maja - moderatorka na forumu za žrtve spolnih zlorab ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~ Naj ti bo dan s soncem obsijan, z lepimi mislimi obdan in pozitivno naravnan ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~

Si povedala staršem o tem? Bratu, sestri, kakšni prijateljici mogoče? Povej jim o tem dogodku, to kar se ti je zgodilo je zelo narobe in je absolutna krivda zdravnika. Povej kakšni pametni starejši osebi, da ti pomaga narediti prijavo. Srečno!

nikomur nisem povedala ker se tega sramujem…ne…bil je torek pozno v bolniški sobbi sem bila sama…ste prepričani da je to nadlegovanje?res vam neskončno hvala za vaše zgornje odgovore HVALA!

Pozdravljena!

Nimaš se ničesar sramovati. Zaželjeno je, da se s kakih strokovnjakom na tem področju pogovoriš. Jih je kar nekaj, naredi to zase.

New Report

Close