moja sestra-ali je res?
ko mam dovolj tega premisljevanja ej? baba je ljubusumna da se ti goniš ona pa ne! celi lajf je kao neki kontrolirala in odločala, v bistvu bila prisiljena to počet, četudi sam ov fikciji ampak njeje se je to zdelo resnično. zdaj pa je pač uvidla da je celi lajf bil megla in sprenevedanje. te pa ti dopovej enemu stotniku ali ofocirju, staremu 65 v penziji ki je bil celi lajf v vojski, da je oseba ki je v vojski taka in taka in da je v bistvu šalabajzar!! si tud ne bo dal dopovedat? pa če ma vsaj dnar naj gre dokler še lahko kam na lepše po tem svetu. jezna je ker se ti goniš ona pa ne! jah vprašaj jo če bi rada ona tudi tvojega mozeka probala enkrat?? pa ga dajta skupaj ! al jo pa vprašaj, če ji kupiš keks, al pa vlko milko z lešniki?! plačaj ji seanso pri kakem psihiatru! če pa ima keš, pa si naj umisli kakega postavnega hišnika, ki jo bo porihtal. razne masaže, razvajanja, dokler še lahko hodi!! a se je kdaj vprašala kaj pa bi bilo če bibila na istem ot je samo čist brez denarja in neko šalabajzarsko penzijo? kaj pa pol? to je pač tako, če si dolgo napsidiran potem pa kr naenkrat pritisk spusti, človeka malo kap rukne!! in to je isto! celi lajf je imela borbo in prezivetje sedaj pa ti greš na počitnice, kaj pa naj ona počne, če drugega ne pozna??? saj 2 svetovne vojne tud ne moremo in koa ne smemo pozabit dokler je še zadnji borec živ a ne? ker ni pošteno do teh ljudi. čeprav smo že vsi pozabli, d smo se sploh kdaj učili o jugoslaviji?! al ne!? torej ti si nasla neki smisel v laifu in si se pravilno določila torej kot komunizem , zatiranje in potem kr naenkrat kapitalizem, kdo je bolj podjeten? ti si neki naumila ona pač ni. to je vse fora!! prehitra sprememba! in velika večina ljudi NI pripravjenih na takšne miselne spremembe, ker če bi bili ne bibimeli tolko brezposelnih. res pa je da, pač neki generacji najebe, kar je povsem logično. ker če ti nekoga učiš delat kot poslusnega ubogljivega predanega vodji in zaplankanega in pol kr naenkrat mu daš svobodo brez nadzora pol je popolnoma logično da mu ni nič jasno. saj kako pa mu naj bo?? uzivaj
pozdravljeni!
Spet se oglašam po dolgem času, jaz podpisana pod prvi post teh rasprav-moja sestra-ali je res?
Naj povem da je stanje sestro nespremenjeno. Po sedmih letih od moje ločitve nimamo kontakta,
nikoli ni bila v mojem novem domu, se ne pogovarja z mano in možem (razen z otroci). Pomeni da
me je odpisala do konca.
Nič za to, odločitev je njena, to sem sprejela, bolečina se je umaknila in živim SVOJE življenje naprej.
Z možem se trudiva da nama je lepo, da živimo na polno, in živiva oba to kar sva progrešala pred
ločitvijo. Otroci imajo svoje partnerje in si počasi ustvarjajo svoja gnezda, odnosi z njimi so ok in pustimo jima živeti njihovo….
Danes še bom vem da sem naredila prav ker sem se ločila, ker sem poiskala svojo pot, partnerja po
srcu in občutku in nisem se zmotila. Hvaležna sem možu za vso podporo in moč, ampak tako je verjetno moralo biti…vsak začetek je težek.
Najdite poguma in moči, začutite SEBE in svoje čustvene potrebe, in živite SVOJE življenje!
Vse dobro!