Najdi forum

Mene pa zanima, zakaj so vsi proti,če ima moja sestra 18 let starejšega moškega in se nad tem celo zgražajo?

Zato, ker jim je v življenju dolgčas in je njihovo ljubezensko življenje na dnu…Potem jih spravi v “dobro voljo” to, da obrekujejo druge, ki so srečni. Ne se obremenjevat s tem, kaj drugi mislijo!!!!

Odvisno, koliko je tvoja sestra stara. Če je stara npr. 16 let, njen partner pa 34, je to najbrž res malce čudno… Je že tako, da se vedno najde nekdo, ki ima čez vsako stvar kaj za povedati. Sicer pa, ko človek pride v malo zrelejša leta, razlika v letih (in zrelosti) ni več tako očitna.

ja kaj se čmo zgražat….vse je normalno,ampak ko bo imela ona 40 let,jih bo imel on 60…..ko bo ona 50,bo on 70…….ja kaj bo pa takrat……
jaz gledam tako,če bi bil jaz v tem položaju…….ma ni preveč ok….
če pa gledaš na kratki rok 20-40,ali 30-50,pa ni problema…..

Saj to tudi mene skrbi, pa sem ji to tudi povedala. Vse ostalo je pa verjetno njena stvar. Če bo nesrečna, bo tako ali tako sama kriva, čeravno mislim da ljubezen let ne izbira. Samo bojim se, da bo nesrečna en dan zaradi tega. Je pač izbrala izkušenega, ki ji pomaga, da konča šolo in dobi službo, mislim pa da je tudi on nor nanjo, vsaj upam da je tako. Meni se zdi to butasto, v končni fazi. Ker je bila brez očeta pa sploh, ker ima sedaj en nadomestek, vsaj tako se mi zdi. Vam ne?

Jaz “imam” 20 let starejšega moškega že 9 let in je vse OK! Mislim, razlika v letih je pa res najmanj bistvena stvar in da bi mislila na to, kako bo, ko bo on star 100 let, jaz pa 80!!!!! Razočaranje ali sreča pa te lahko čaka za katerikolim vogalom….
Še to- začelo se je pri mojih 26-ih.

Brez skrbi, tvoja sestra ima verjetno prav. Že v “starih časih” so vedeli, zakaj zagovarjajo razliko v letih med moškim in žensko.

Sicer pa, pomisli na večino (so izjeme) sedanjih fantov istih let, ko je tvoja sestra. Okoli ust mleko, vse “na hitro”, brez pravega čuta odgovornosti. Pomisli, da si vsak par želi tudi otroke, prej ali slej.

In za otroke ni dobro, če jih “poskušata” vzgajati dve nezreli osebi.

Sicer pa – vprašaj in poglej “dobronamerne svetovalce” – kako oni živijo. Verjemi, nič boljšega ne privoščijo NIKOMUR drugemu (so izjeme). Ali si bi res želela preživeti življenje NA NJIHOV NAČIN ?

Tebi in tvoji sestri želim veliko sreče v življenju – poslušajta pa le svoje srce in lastno pamet, sicer bosta živeli tako, KOT BODO HOTELI DRUGI (dobro za njih, slabo za vaju).

Pa brez zamere. :-))

To, da si omenila, da sestra ni imela očeta, je kar pomembno. Očitno smo ženske, ki odraščamo brez očetov bolj nagnjene k temu, da si izbiramo starejše moške.

Jaz sem se pri 25-ih poročila s 17 let starejšim. Poročena sva devet krasnih let, vse je OK. Že na samem začetku sem se odločila, da zakon z njim ne bo pomenil, da bi se jaz postarala z njim, ampak on pomladil z mano. In tako je. Nihče ne more verjeti, da jih ima 51 in dostikrat se mu zgodi, da mu precej mlajši moški od njega govorijo v stilu “lahko tebi, ki si še mlad…”

Skratka taka zveza je lahko dobra ali pa slaba, prav tako kot vsaka druga, ne glede na starost partnerjev.

New Report

Close