Najdi forum

Ker je pač moj dan, aneda pikica moja, ti bi rad povedal, da si moja naj naj na svetu. Z dnem, ko sem slišal tvoj glas, sem vedel da bova eno za zmeraj. Vem da si mi rekla in sva si povedala, da pravljice niso čisto resnične. Tale pravljica je resnična, ker jih najini srci grejeta in hranita, da ne ugasne. Samo še majhna štručka nama manjka in oba bova srečna in življenje bo dobilo večji pomen, kot ga že zdaj ima.

We are going up where we belong…

…love Robert.

Kje so tisti časi, ko sem tudi jaz dobivala take lepe besede !

Robert, kar tako naprej, skrbi za svojo pikico in jo neguj, kot je Mali Princ vrtnico. Iz srca pa vama želim tudi štručko, ki vaju bo še bolj zbližala.

LP,Kaja

Pa nam zaupaj še ime te srečnice, ki so ji namenjene te prelepe besede……..

Kako lepo… Naj zivi ljubezen.

lep pozdrav

Če bi meni napisal tako pismo moj bivši Robert sedaj,bi pustila moža,vzela sina in odšla k njemu,ker ga pogrešam in vedno bo živel v mojem srcu.Čeprav je od tega minilo že enajst let od kar sva se razšla živi v meni in sigurno,če bi prebral tole sporočilo bi vedel,da sem jaz in škoda,da se je tako končalo.
Le kje si ta pravi Robert moj?

Vem, da je ona nekaj posebnega, ne izgubi je.

No Tanja, sanje so vedno lepše od realnosti. Če bi bila pa z Robertom bi vzdihovala po možu. Iluzija je iluzija, realnost pa realnost. Strezni se.

…..ona je moja Micka…….. :-))

Forrest Gump je rekel…….”Life is like a box of chocolate, you never know what will you get……..”

Ja, ma se tako lepo bere take besede, kot nam jih je napisal Robi…..

HOW I WISH U WERE HERE

A je to bilo sploh namenjeno kaki ženski?

MOji punci.

……..meni, pa ne okol govort’, pssssssssst!

OK, pol pa ne bom!!

New Report

Close