Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Preventivni pregled dojk Moja izkušnja

Moja izkušnja

Pozdravljeni!

Rada bi vam zaupala občutke, ki sem jih dobila po pregledu. Sem v letih , ko človeka večkrat črviči vprašanje, koliko časa imam še pred seboj…Imam sina, ki je pravkar prišel do polnoletnosti in po dolgih letih truda, želje po še enem otroku, raznih postopkov , ki nam k tem pripomorejo, sem ponovno srečna mamica dveletne deklice. In prav ta veseli dogodek mi je večkrat dal misliti in večkrat me je tudi črvičilo, da sedaj bi pa res bil čas, da nekaj storim za svoje zdravje. Okoli mene je žal vse več mladih ljudi, k zbolevajo za , žal, smrtnimi boleznimi in to mi je še bolj da misliti. Tako sem se odločila, da v svoje dobro in v dobro bližnjih, ki me potrebujejo grem na pregled, čeprav se kar dobro počutim. In po prijaznem sprejemu v MO – GY centru v Črnučah je sledil pregled, kjer sem se po napetosti, ki me je dajala, le kaj bom novega izvedela, v prijetni družbi ing. Andreje Rajh sprostila ob dobri novici. Ta občutek je nekaj lepega, saj ti da vedeti, da se ti v bližnji prihodnosti, vsaj iz ene strani, ni bati kaj hujšega in ti da še večje veselje in bolj sproščen užitek s svojim otrokom in s svojimi bljižnjimi. Sedaj sem v sebi bolj mirna, čeprav vem, da lahko tudi mene kaj doleti. Za to bom še naprej skrbela zase in hodila na redne preglede. Rada bi se še enkrat zahvalila sestri, ki me je prijazno sprejela in ing. Rajhovi, h kateri se bom z veseljem še vrnila na pregled.

Želim vam zdravo 2007

MD

Zahvaljujem se vam za vse dobre želje.
Najlepše je spoznanje, da se zavedate, da je zdravje dragocenost in da smo
za njega odgovorni sami ter da ga je potrebno vzdrževati, kolikor je le v
naši moči.
V upanju na najboljše Vas pozdravljam in Vam želim veliko zdravja ter
osebnega zadovoljstva.

New Report

Close