Meni pa je tašča enkrat prinesla piškote, ki so bili že odprti, notri pa metulji! Itak ni naredila zanalašč, je pač že precej v letih in sploh ni videla metuljev, verjetno pa je tudi pozabila, da jih je kdaj odprla in pojedla skoraj polovico 🙂
ko dobite bonbonjero… kaj jo odprete in ponudite tudi tistemu, ki jo je prinesel, ali smatrate, da je vaša in ne daj bože, da se je kdo takne?
moja bivša v.d. tašča je namreč znorela, če ji je kdo pojedel kakšen košček bonbonjere, ki jo je ona dobila za rojstni dan. njen sin je bil pravzaprav isti…
Knjigo, iz katere je ta zgodbica – in še kup enako ljubkih – prav zdaj prevajam in moram reči, da mi je vzbudila številne spomine na otroštvo, ki so že povsem zbledeli ali celo izginili. To je ćisti užitek in ne delo …
Možnost prijave tem in komentarjev je namenjena za primere hujših kršitev pogojev uporabe, sovražni govor, pozivanje k nasilju, objavljanje golote, in ne za prijavljanje komentarjev, s katerimi se ne strinjamo. Pred prijavo še enkrat dobro premislite, če je vsebina res primerna za prijavo.