Najdi forum

Draga Mami.

Jutri bo eno leto, odkar Te ni. Nimam besed, danes samo jocem. Rada Te imam. Oba Vaju imam rada. Upam, da sta z Ocetom dobro. Hvala, ker pazita name; vcasih, v kljucnih trenutkih, cutim Vajino prisotnost. Hvala za vse, kar sta mi dala. V veliko cast si stejem, da sem Vaju spoznala in imela v svojem zivljenju, saj taksnih ljudi ne srecas na vsakem koraku. Pocasi zakljucujem solanje. Naredila sem vse preostale izpite in zdaj pisem diplomo. Vem, da si od vsega najbolj zelela, da me vidis diplomirati, a zal Ti tega nisem mogla dati. Oprosti, ni slo. Ampak vem, da bos takrat ob meni, da bosta oba, ponosna. Zmanjka mi besed na racun solz. Pogresam Vaju.

Rada Vaju imam.

Vajina Urska

“Ne stojte ob mojem grobu in ne jokajte.
Nisem tukaj.
Ne spim.
Sem tisoč vetrov, ki bučijo.
Sem diamantni lesk snega.
Sem sončni žarek na zrelem klasju.
Sem jesenski dež.
Ko se zbudite v jutranji tihoti,
sem veseli ščebet ptic, ki krožijo v letu,
Sem zvezde, ki svetijo v noči.
Ne stojte ob mojem grobu in ne jokajte.
Nisem tukaj.
Ne spim.”

(Avtorja ne poznam.)

Draga Urška, drži se. Vem, da ti je hudo. Tvoja mami in oče bi bila ponosna na svojo hčerko. Sem prepričana, da nas gledajo in usmerjajo skozi življenje.

lp rosana

Draga Urška,

tudi jaz ti želim čim lepši jutrišnji dan. Vem, da ti je hudo, ampak, oči in mami sta vedno s teboj in te imata rada. Sigurno bosta ponosna nate, oziroma jaz verjamem, da sta že sedaj.

Lep pozdrav,

Betka

Tisti, ki ne doživijo izgube ljubljene osebe so prepričani, da je eno leto dolga doba in da moramo biti v tem času že čisto dobri. Jaz pa vem, da temu ni tako. še vedno peklensko boli in po moje tako ali tako ta bolečina nikdar ne izgine.

Drži se, kolikor se pač da.

Pomisli name kadar hočeš saj dano mi je srce za te z vsakim dnem me poljubljaš mi tvoje vesejse
podariš kadar me pa ni poglej v svoje oči!
TI ŽELI MAJA PLAVCAK

Uboga urška vem kako se počutiš.

New Report

Close