moj utrinek
Včeraj je minilo 16 let odkar te ni več zraven mene. Užila sva resnično tisto popolno srečo, izvirno, pravo, iskreno ljubezen, ki jo še vedno iščem. Obupala bi, če ne bi bile tvoje zadnje besede ‘Ne obupaj…Se vrnem…’.
In jaz te čakam….ogenj upanja se je s časom ohladil na drobno tlečo žerjavico….upam da prideš, še preden ugasne…
(še) vedno tvoja
…
Zdravo daria,
Boli, seveda boli, še posebej ob kakšnih obletnicah. rojstnih dneh, obletnicah veze, nesreče, smrti, pogreba…. Vendar bolečina ni več tako huda, bolj se mi zdi tak nelagoden občutek, ker veš kaj si imel in česa zdaj recimo nimaš. Z njim se nisem razšla, nisva se skregala, enostavno ga en dan kar ni bilo več. In ostanejo spomini, na neko res lepo vezo, ki jo trudiš imeti potem z vsakim partnerjem. Vse preveč ljudi pa je, ki še vedno živijo v tej vezi in se sprašujejo kako bi bilo, ali ne bi z novo iskreno ljubeznijo to izdali. Pozabljamo, da ne moremo vedeti, ali bi se sploh obneslo, ali bi sploh bila še par mesecev skupaj, ali bi se danes sploh še srečevala, morda pa bi bila srečna še sedaj. Kljub temu, da ga imam vedno v sebi, je večji del leta pospravljen v svojem predalčku srčka, katerega lahko še vedno razdajam ljubim ljudem. Moram pa priznati, da sem v življenju imela samo dve tako izpopolnjujoči zvezi, v katerih sem žarela in bila res to kar sem. Njega in še nekoga, ki ga tudi ni več ob meni….
Lep dan
Pozdravljena!
Veš, ko se človeku enkrat zgodi nekaj takega in mu nekdo iztrga srce in veš, da ti ga ne bo hotel več vrniti je najbolje, da svojo ljubezen, za katero vem, da je imaš veliko v sebi preusmeriš drugam, se ponovno zaljubiš v človeka, ki bo deloval nate vzajemno, kajti čeprav smo ljudje največji oz. najpametnejši dosežek evolucije, možgani še vedno delujejo tako, da je ljubezen najlepeše čustvo, najlepše zaradi najlepše stvari, ki se nam lahko zgodi in zato ni nemogoče, da se zgodi večkrat. In če te je ta oseba lahko zapustila, pozabi nanjo in daj ljubezen nekomu, ki je tako odrasel in zrel, da bo tudi zanj ljubezen čustvo, ki lahko povzroči medsebojno povezanost in srečo do konca življenja.
Veliko sreče!