Najdi forum

Draga Koklja

Na diagnozo še čakamo, saj obdukcijskih izvidov še ni in naju to zelo “žre”

Lp

Lida

Napisala ti bom misel.ki me je in me še vedno drži pokonci:NAŠI OTROCI SO KOT VRTNICE.ENI POPKI VZBRSTIJO IN DOZORIJO DO LEPEGA CVETA, DRUGI POPKI SO RAVNO TAKO LEPI,VENDAR OVENIJO IN ODPADEJO PREDEN VZCVETIJO IN ZAŽARIJO V VSEJ SVOJI LEPOTI IN ŽARU.

Iz katerega dela Slovenije ste? Če potrebuje pogovor,se kaj oglasi.Želim te spoznati.
LP

Draga Lidija,

moje iskreno sožalje. To je tako žalostno, jočem s teboj. Ne morem verjeti, da se lahko zgodi kaj takega, tako iznenada.
Občudujem tvoj pogum; vem, da boš zmogla tudi takrat, ko se bolečina zdi neznosna. Čudovita mamica si in vedno boš imela rada svojega Matejčka. Njegova dušica čuti tvojo ljubezen. Bodi ponosna, da si njegova mamica, tega ti nihče ne vzame. In vajinih skupnih doživetij tudi ne. Naj te drži pokonci misel na vse, kar si dala svojemu fantku.

Topel objem, Katina

Katina, hvala

lp

Lidija

Draga Lidija!
Že celo dopoldne se trudim,da ti napišem, kako hudo mi je zaradi vaju z možem. Ne mine minuta, da nebi mislila na vaju. Še predobro poznam bolečino ob izgubi otroka, ki pa pri meni po enem letu (10.6. bo eno leto, ko sem tragično izgubila sina ) še ni popustila.
Zdržita!

Zora

Draga mamica in očka!
Toliko tolažilnih besed je že bilo izrečenih in jaz se jim pridružujem.
Kaj napisati, ne vem, lahko samo povem, da jočem z vama in mi je neizmerno hudo, da se je to zgodilo.
Sem mamica dveh sončkov in ne znam si predstavljati take izgube.

Mislim na vas!

Pozabila sem ti napisati, da ti priporočam v branje knjigo Metke Brkan, Nemirno je srce.

Jaz sem se zelo našla v njeni zgodbi. Morda dobiš občutek, da je “normalno”, da tako obupno boli.

Mislim nate, na vas troje. In žalujem.

Ljuba Lidija, tokrat nimam besed… :((((((( Če bi vse solze, ki ji izjočemo pomagale, da bi umrl en otroček manj, bi manj bolelo 🙁 Žal mi je, iskreno in globoko žal, ker je vajin Matej med angelčki. Vedi pa, da je zaspal ob tebi, do zadnjega diha je ob sebi čutil ljubečo mamico in s tem si mu dala največ, kar si le lahko. Jočem s teboj in srce se mi trga :(((((((((

V mislih te močno močno objemam, pošiljam ti najtoplejše misli.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

v mislih sem s teboj s tvojo družino,…

objem

Močna, spraševala si iz katerega kraja smo? Iz Nove vasi pri Lescah ob vznožju Karavank s prečudovitim pogledom na Julijske Alpe

Lp

Lidija

Nekaj let nazaj sva se morala soočiti s smrtjo otroka. Sicer sva nekaj mlajša od tebe – otrok pa je umrl po porodu – najtežje se je s tem sprijaznit. Pozabiš tako ali tako nikoli. Kljub vsemu pa si niti približno ne morem predstavljat da bi umrl 6-letnik. Za naju je medtem že posijalo sonce – iz zibke se nama smeji malo dete.
In ko gledam nazaj vem, da sva storila par napak, ki so bolečino samo povečevale. V razmerju se ob takem dogodku zanesljivo pojavijo razpoke, ki pa se ne pokažejo takoj, temveč čez nekaj časa. Največja je bila ker nisva po pogrebu preprosto odšla nekam kjer naju nebi nihče poznal. Takrat preprosto nisem prenesel besed v stilu: “saj bo minilo” , “saj sta še mlada in imata še čas”, “saj bosta prebolela” in podobne umotvore. Midva sva – hvalabogu- preživela. Sama vesta kaj je najbolje za vaju in kako se bosta spopadla s tem… Želim pa vama veliko razumevanja,dolgih pogovorov, sprehodov in ostalih stvari ki vama bodo pomagale da bosta s čim manj bolečine (če je to sploh mogoče) uspela priti skozi to.

PS: Na tvojem mestu bi najprej absolutno zamenjal ginekologa.

Želim vama, da bi v vajini zibki kmalu ugledala žive otroške oči – kljub vsem težavam, ki sta jih in jih še bosta morala rešiti…

DRAGA LIDA!

TUDI JAZ SOČUSTVUJEM S TEBOJ, VEM KAJ DOŽIVLJAŠ, KER SMO TUDI MI PRED ENIM LETOM IZGUBILI SINČKA, KI BI BIL LETOS STAR 3 LETA. TUDI NAŠ SONČEK, SEDAJ JE ANGELČEK JE KAR ČEZ NOČ ZA VEDNO ZASPAL. ZVEČER JE BIL ŠE NENORMALNO ŽIVAHEN, PONOČI SE JE PA ZAČELO Z VROČINO, BRUHANJEM. IN KAR SPAL JE. POTEM PA JE DOBIL ŠE IZPUŠČAJE TER PO DVEH URAH ZASPAL. REKEL JE LE ŠE MAMI IN ZASPAL. ZDRAVNIKI SO DALI VSE OD SEBE VENDAR MU NI BILO POMOČI, BILA JE MENINGOKOKNA SEPSA.
KAJ SO PA TEBI REKLI ZDRAVNIKI? ALI JE IMEL MATEJ TUDI KAKŠNE IZPUŠČAJE?

OPROSTI, ČE SEM PREVEČ RADOVEDNA.
VEŠ MENI POMAGA DA PREMAGUJEM BOLEČINO TAKO, DA VSAK DAN MISLIM NANJ IN SE O NJEM POGOVARJAM Z VSAKIM, ČEPRAV ME VČASIH LJUDLJE ČUDNO GLEDAJO. ON JE Z MANO VEDNO LE NA DRUGAČEN NAČIN.

DRŽITA SE!

MATEJA

Moje sožalje, kaj drugega tak ne morem dodati, ker si ne znam predstavljati bolečine, ki vaju je prizadela.

Draga Mateja

Tudi meni je hudo za tvojim sinčkom in vem kaj doživljaš. Znaki pri našem fantu so bili podobni kot pri Tvojem, le, da ni imel izpuščajev. Sicer pa smo danes po 20.00 uri smo zmenjeni z zdravnico – prišli so obdukcijski izvidi in se mi noge kar tresejo, v želodcu pa imam velik cmok.

Jutri Ti sporočim, kaj se je pravzaprav dogajalo

Lp

Lidija

Draga Lidija!
Že nekaj dni zbiram moč, da ti izrazim sožalje. Tvoja izguba hudo boli celo mene, pa čeprav te ne poznam. Tvoj mali Matej je bil enako star kot je moj sine – pa niti pomisliti ne smem, da bi se mu kaj zgodilo. Tako zelo boli že izguba tvojega fantka. Jokam s teboj, jokam za njim,… Kolikor-koli je že bil zares velik zakladek – toliko večji zaklad si tudi ti. Toliko ljubezni je v tvoji zgodbi. Toliko topline in nežnosti. Kako zelo si ga imela rada. In kako čudovito mamico je imel. Naj bodo zdravniške napovedi še tako črnoglede – verjamem v to, da bo tvoja velika ljubezen ponovno dobila priložnost. Verjamem, da nekje samo nate čaka drobno bitjece, ki bo rastlo samo zate in za moža. Drobna rokica, ki ji bo dano postati dlan in vrniti vso ljubezen – tudi tisto Matejevo. Čeprav nisem verna, verjamem, da bo od sedaj naprej skrbno bedel nad vama in vama nekoč ponovno polepšal življenje. Že kako. Saj je imel mamico, ki je bila zares skrbno izbrana za tako kratko življenje.

nimam besed…..tako mi je hudo!

Iskreno sožalje!

Bodita močna!

Draga Lidija,

cel dan se trudim, da bi ti napisala nekaj več kot “iskreno sožalje”, ampak nikakor ne najdem besed, ki bi zvenele vsaj približno tako, kot je velika vajina žalost. Resnično ti želim, da izjočeš vso bolečino, vsak “zakaj”, vsako vprašanje,… naj ti na koncu ostane le ljubezen do tvojega sinčka in moža. In sonce!

L.

Draga Lida, iskreno sožalje. Srčno upam, da bosta z možem zmogla skupaj prebroditi najhujše trenutke… Na podoben način je med angelčke odšel možev mali sorodnik, imel je manj kot leto dni. Diagnoza je bila meningokokna sepsa. Pa je bil pred tisto usodno nočjo povsem OK, normalno radoživ… Potem pa naenkrat vročina in…

Prepričana sem, da je vajin fantek čutil vso vajino ljubezen in je odšel srečen. Želim vama čimveč miru v srcu in moči za življenje naprej… Srečno!

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Ne znam izraziti besed, ki jih želim izreči, a vseeno najlažje-iskreno sožalje. Večkrat sem razmišljala kako je če se slučajno zgodi da se zgodi kaj takega-ne vem-ko berem tvoj post zraven umiram, kaj šele da bi se to dogajalo meni. imam dva otroka stara 3in 1 leto-hčera z prirojena napako na srčku-vendar živimo.
Še enkrat iskreno sožalje!!!
p.s. upam da brez zamere-ker me skrbi da bi bila v primeru take bolezni pri otrokoma bolj pozorna-katero diagnozo so postavili zdravniki???
Prosim, hvala, in iskreno sožalje,
Adela

Mene pa zanima, če ste izključili možnost zastrupitve? Mogoče je vaš sin dopoldne v vrtcu pojedel kakšne baterije. Iz baterij se začne strup izločati šele čez nekaj ur, ko želodčna kislina prežre zunanji ovoj baterije… Potem pa lahko pride tudi do smrti, še posebej, če je baterija živosrebrna.

New Report

Close