Moj prvi post na forumu
Haha, našel sem svoje prvo sporočilo na tem forumu..
Avtor: Spider
Datum: 28-11-01 19:26
Že dalj časa me mika, da bi naredil nekaj vsaj zame neobičajnega, skoraj perverznega; namreč da bi seksal s prostitutko. Boste vprašali “zakaj”..Hja, ne vem, iz nekakšne perverzne radovednosti; zanima me pač, ali bi bila takšna “profesinalna” usluga kaj drugačna od tistih običajnih, ki sme jih že dal skoz z kar veliko ženskami.Naj kar takoj povem, da sem samski, tako da me zaradi tega ne bo mučil kakšen moralni maček. Problem pa je v tem, da sploh ne vem, kako priti do prostitutk. Ima morda kdo kakšen nasvet; po možnosti kdo s tovrstnimi izkušnjami…Vem, poznam neke oglase v salamonu, ampak ne vem, če je to zanesljivo… Zanima me tudi, koliko stanejo tovrstne “storitve”.
Hvala za morebitne odgovore.
…………..
Vidite, zato sem jaz prišel na forum. Vprašat, po čem so kurbe, to me je namreč takrat res zanimalo.
Želje kasneje sicer nisem realiziral.
Vsak od vas ima svojo zgodbo, kako je zašel sem in s kakšnim motivom. Na dan z njo!
Uštja … sem ga pej iskala en kup cajta … ma sem ga dobila … :))))))))
Evo … to je pa moj prvi post. Zakaj sem prišla na ta forum? Odkrito povedano … iz dolgčasa … :))))) Bilo je poletje … v službi so bli vsi na dopustu razen mene … in sem po netu brskala kaj delat … in naletela na ta forum … :)))))))))))))))))))))) He he he …
Ja ja … ohjej … kje je že to … :))))
http://med.over.net/phorum/read.php?f=17&i=16766&t=16766#reply_16766
Lp, Bgv
Moj prvi odgovor na športnikov post “Seks v troje” 17.6.2003
Ni bilo realizirano….
Sem dokaj “nova” napram vama, kaj?
O matr… Me je kr maj u bad spravl, k sem poiskal svoj prvi post… No, če ne drugo, pol vsaj vidim, da so bli tud še slabši cajti…
Evo – na ogled 🙂 😉
Aja… Pa še opozorilo… Ni za ljudi s sibkim srcem… 😉 Auuuuuwaaaaa…
Spider, ti se pa nič nisi spremenil:-)
Sem ravno imela še toliko časa, da sem tud sama šla malo pobrskat in sem našla svoj prvi post 5.10.2001, ura 21.05 oz. isti popravljen pet minut kasneje, ampak je bil pa pod drugim nickom, ker takrat še nisem bila Demie. Same vsebine pa ne bom kopirala sem, ker se vidi, da sem bila takrat hudo obupana. Ljubezenske težave, valda:-) Samo me zgleda že takrat to ni nič izučilo…
Prav zanimivo pri tem pa je, da so že takrat bili gor Metulko, Megaboy, Freya,…
Ne… ona je bla moja zadnja resna… Prevec me je takrat potolkl in zarad tega nikakor nisem mogu nobeni dovolt, da bi se mi priblizala… :\
Tako je pri ženskah; pričakujejo in zahtevajo iskrenost (ker naj bi vidva bila s tem bolj zbližana, povezana in podobne kozlarije…), na koncu pa se izkaže, da ne prenesejo občutka, da niso “one” tiste naj, naj, ki naj bi ti zavrtele življenje za 360 stopnij v boljše, čeprav si lahko zelo zaljubljen….
Bog ve, kaj je tvoja razumela s tistim tvojim priznanjem….
Ženske v razmerju pač RABIJO biti prve in edine, najenkratnejše , kar resnica in iskrenost večkrat ne prineseta, zato naslednjič tvoj odgovor malček raje zavij v vato…. pa brez slabe vesti!!!
Hmmm…vem , da sem že dolgo prebirala tale forum….vendar sem prvič odgovorila na temo…”Prvič”… in sicer tko;
Avtor: esy
Datum: 27-05-02 22:45
blo` je nepozabno – na mehki odeji na tleh, ob svečkah, na božič…
Džizus, po iskalniku sodeč sem tukaj par dni več kot eno leto, nad 800 postov samo na Mladi o…….sem vsaj vidla kake neumnosti pišem ;)))) Ta forum sem pa našla po samem naključju, enkrat sem brezveze na neko povezavo kliknila in me je vrglo na med.over :DDD
Kakorkoli, zgleda da je moj prvi post reply Gosteku na temo Lupčkanje :)))))))))))))
Ahhh….nostalgija….ki je že to…..
Ja pa dejte se povezave napisat…
Postov imam pa jaz tam nekaj čez 3000. S prejšnjim nickom vred. Se nabere:-)
he..zanimivo tole iskanje..v začetku sem samo brala pol me je pa ena tako razhudila, da sem morala napisati..pa še nick sem hitro spremenila, ker nas je blo ene 5 z istim nickom
Datum: 21-02-03 15:33
Razlika je med biološko uro in imeti tipa.
Za nekoga spoznati ni biološke ure, spoznaš ga pri 20, 50 ali 70 na pogrebu svojega soseda.
Če si obremenjena z biološko uro glede otrok, pa tega ne meči v isti koš. Če imaš take zmedene želje v glavi ni čudno, da nobenega ne najdeš.
Malo se umiri globoko vdihni in razmisli: iščeš tipa samo zato, da ti bo otroka naredil? ali želiš imeti nekoga s katerim se boš imela lepo, se bosta razumela, sorodno dušo in potem morda, čez čas če se bosta SLUČAJNO tega domislila imela skupaj otroke?
Če si pa tista, ki je omenila da ima probleme z mamo zaradi keša, upam da ne iščeš nekoga samo zato, da bi ušla domačim.
Nikoli ne veš kje spoznaš nekoga, v trgovini, na zabavi, kjerkoli.
Če ga boš spoznala, super zate in zanj uživajta, če ga pa ne boš si pa lahko pri 36 ali kasneje “narediš” otroka in nehaj že cviliti o biološki uri.
Če bi bila jaz moški bi popenila ker jih ženske mečejo v isti stavek z izrazom biološka ura, kaj pa imajo oni s tvojo biološko uro razen morda sperme, ki naj bi biološko uro ustavila.
Torej izraz biološka ura povezuj s tem, da iščeš spermo – to lahko počaka še par let.
Izraz moški, partner pa povezuj z izrazom – nekoga imeti rad!!
Torej ali boš šla na kavico z embalažo za spermo ali z moškim….odloči se sama.
Lep vikend
:)))) Ja … Beastek … ti si bil še pred mano tu gor … :)))))))))))))
Oh … jaz sem tudi spotjo, ko sem iskala svoj prvi post naletela na par takih … kočljivih trenutkov … … ko te kar malo pri srčku stisne … Hvalabogu, da je vse mimo, a ne? :)) ;))))
Lp, Bgv
Evo LBeast, ker je bla odlično vrhunska tema se splača vsaj še prebrat:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=17&i=137193&t=137187#reply_137193
:)))a si realiziral?
Jaz se tudi spomnim svojega, vendar ne bi tukaj tega ponavljala…WHAT THE SHAME!!:))
Hehehehe bgv… Kdaj pa ti še nisi bla nežna? Mogoče takrat na kavču? ;)))))))))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.