Najdi forum

Hi. večkrat sem se že spraševal, kakšne naj bodo pravilne mere moškega penisa. In me zanima, star sem 20 let, če bo še le ta kaj srasel (odebelil), saj imam občutek, da je pretanek (3,5 cm, ko je v trdem stanju).
Oprostite ker sem bil tako konkreten.
Pozdrav Matej

VAŽNA JE TEHNIKA!

živjo,
iz izkušenj ti povem, da imam raje malo manjšega in ožjega, kot pa tistega korenjaka iz porničev. Važna je tehnika, kot je že povedala Katja. Nekaterim ženskam pač ni všeč gora, in veliko je takih.

Strup je v malih flaškah!: Ne skrbi zaradi dolžine. Vem, da ste fantje občutljivi na mnenje, da imate majhnega, toda to ni tako važno. Mati narava da vsakemu nekaj posebnega in unikatnega.

ps: moj tip ima manj kot 3,5 cm obsega! Pa je z njim vse ok, tudi v postelji!

Hehe, Matej, Matej…pač takšnega imaš in s tem se sprijazni!
Ni nobenih pravih mer ali pravil…

Pri teh letih pa res ni več možnosti da bi se ti po nekem čudežu povečal.
Sploh pa se strinjam, da ima vsakdo nekje svoj skriti talent. Najdi čimprej svojega, ker ženskam ni všeč če se moški pritožuje in tarna nad svojo usodo. Ker če si ti nesrečen tudi ženske ne boš mogel dobro zadovoljiti. Vsi pa vemo kaj se zgodi, če ženska ni zadovoljena…

Če si pa res tako nezadovoljen, pa na Zahodu že obstajajo operacije za povečanje spolnega uda. Ampak ti odsvetujem, ker so stranski učinki preveč tvegani in dokaj pogosti.
Pa še kaj ti bo dodatnih 5-7 cm pridobljenih z operacijo, ko pa imaš toliko drugih talentov, kajneda?! Hehe…

Čao!

Upam da si mislila 3,5cm premera, ker 3,5cm obsega je kot malo tanjši prst… :)))

Najprej: Cari ste ko govorite o premeru ( pa kaj si ga merte s “šublerjem”-pomično merilo)
sploh pa tiček ni povsem okrogu ( vsaj moj ni )
mere so obseg ( nekje na sredini ) in dolžina, ki se po moje meri na vrhu
moje naprimer so o: 15,4cm d: 17,8
Sploh pa se vsi strinjamo da to ni pomembno. Pomembno je da znaš svojo stvarco dobro uporabljat….
no pa veliko mesnih užitkov

Ne se tolažit z nekakšno tehniko!!!!!!!!!!
Kurac mora bit takšen da ko ga zarineš noter…………itd. opravi sam svoje delo.
Vi ko se tolažite z nekakšno tehniko z fičekom se ne moraš voziti 300 km/h.
Dandanes zna vsak iskušen moški seksat!!!!!!!!!

Veš kaj ŠŠ
Kod zgleda tebe je sam gobec in hvala. Kja mi pomaga tip z dobrim avtom, ki vozi 300 na uro če pa nima pameti in dobre tehnike vožnje.
Z njim se pelješ enkrat in ko spoznaš tipa in njegovo tehniko vožnje te ne briga več kakšen je avto. Ima že raje fička.
Ravno tako je v postelji vsaj za žensko, si že probal it z tipom ta tako komentiraš,
da ni važna tehnika?

Eh…bebci, nekateri ljudje so pa res bebci, kaj naj drugega napisem?!
Delajo se pametne, a v resnici nimajo nikakrsnih izkusenj in znanja.
Ti, SS, ce ti ne bi bil se vedno devicnik, bi vedel, da je veliki vecini zensk se najmanj do samega seksa in same penetracije s penisom.
Zenskam je najvec do predigre in do vzburjanja njihovih erogenih con, ki pa jih je kar nekaj, med njimi nabolj znana g-tocka, ki jo ti, kot pravi je.ac najbrz poznas, ter scegetavcek, ki je sicer kot beseda sama poznana veliko sirsemu krogu ljudi, vendar jih vecina (tudi tistih, ki seksajo vsak dan) se vedno ne ve kje se nahaja.

In, zato, SS, so bolj kot ogromen penis pomembna orodja tudi prsti in predvsem jezik in usta. Ce mi ne verjames, vprasaj najbolj primerne za dokazilo tega-ZENSKE!

Pa Cao!

Pa se to, SS, ti najbrz se moskih erogenih con ne poznas, torej svojih…

Si vedel, da imamo moski pod spolnim organom zilo, ki ob pravilni uporabi (to vedo samo zelo izkusene zenske) lahko povzrocijo pri moskem, da dozivi tudi trikrat mocnejsi orgazem?!
Si predstavljas kaksen obcutek je to?! Najbrz ne…hehehe…

Pa veliko uspeha pri odkrivanju samega sebe, cao!

Ti si car!!!!
Ta mačo je kr neki skos pogumn!

no kej o tej “žili” bi pa tut jest rad vedu …

bach

Prav zaradi tega, ker nima tehnike na nivoju, fičo ne more peljati 300 km/h. Kar se tiče tvojega zarivanja, pa ne vem koliko žensk je zadovoljnih, če ga samo zarineš. Ženske imajo rade tudi predigro, pa tudi jeziček moraš uporabiti, ne pa samo zariniti kot kakšen neandertalec. Torej, tehnika je pomembna, t5udi če imaš 15 ali pa 25 cm. LP John

No, SS, tukaj ti prilagam besedilo, ki ga je napisala Eva v neki drugi temi. Citirano:

“Seks ni samo penetracija, se pravi, za seks ne rabiš samo penisa, ampak vse živo (prsti, jezik, ustnice…).Verjemi mi, velikost je še najmanj pomembna oziroma sploh ni. Sicer pa sploh nimaš majhnega…”

Kdo boljsi, da sodi o funkcionalnosti vecjega ali manjsega penisa kot zenska. Se ne strinjas?!
Da pa ne bos mislil, da sem to jaz od nje vzel si lahko pogledas tudi cas kdaj je bilo napisano moje pismo in kdaj njeno. Ugotovil bos, da sem jaz napisal pismo pred njo…

Hehe, fantje, zila pod penisom vas zanima, hehehe…no saj je lepo, da vas zanima…jaz vedno rad pomagam…

Jaz sicer nisem tako vesc na temu podrocju kot nekatere zenske, vem pa kako to priblizno gre. Ko moski uriniramo in pri tem uporabljamo misico, ki “izpodriva” urin je to ista misica oz. zila, ki “izpodriva spermo. Zato ce zenska moskega dovolj mocno in jasno na pravem mestu prime za to misico TIK preden dozivi orgazem, mu bo s tem onemogocila, da se mu sperma takoj izlije, po domace povedano.
S tem povzroci, da se jakost orgazma poveca. Zenska pa drzi to misico, zilo po potrebi, vendar ne prevec dolgo, ker lahko pride do eksplozije, hehehe, sala, sala…

Podobno metodo pozna dosti ljudi, ko se prime direktno za penis pred orgazmom in ga stisne ter s tem prepreci izliv sperme, vendar je ta ucinek, ki sem ga opisal zgoraj veliko mocnejsi…vendar ga je potrebno tudi znati.
Predvsem si je prej potrebno najti to misico in potem postopoma poskusati…ne prevec dolgo in ne prevec mocno na zacetku…
Ceprav to ni tvegano pa vse to delate na lastno odgovornost…

Pa veliko srece ob poskusanju, fantje… Bodite samo previdni katerim zenskim rokam boste dopustili to metodo…

Cao!

kaj mi poveš prosim kje je
HVALA

Pa ne misliš slučajno semenovoda?

Tudi moj ima manj kot 3,5 obsega. Naj pa povem, da ko sem zelo vzburjena, da korenjaka ne čutim kaj dosti. Zato mi mora pomagati s prsti. Me pa zelo, zelo vzburjajo veliki penisi. Ne me narobe razumeti. Važna je tehnika in vse ostalo, ampak res ko zagledam velik penis še ne v čisto trdem stanju me totalno vzburi. Sem pa z mojim fantom in njegovim korenjakom zadovoljna.

Okej, sej mogoče sem pikolovski, samo Meli, a ti to govoriš o obsegu ali premeru? Ker, razlika je očitna. Če ima 3.5cm obsega je njegov premer 1,1cm, kar težko verjamem, če pa gre za premer 3.5, potem ima pa obseg 11cm.

Prednost je v tehniki AUDI.

Zraven tehnike je tudi pomembna mašina a ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close