Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Moj oče izgublja boj

Moj oče izgublja boj

Sicer te knjige nisem prebrala a mislim, Moza, da imaš prav. Verjamem, da ga tam nekdo čaka, mama, oče, ljuba oseba..
Bila sem ob atiju, ko je umrl in mislim, da je klical mamo. Ne vem, mogoče jo je videl, ga je čakala…
Ati, danes je 1 mesec, odkar te ni. Rada te imam, vem da me čuvaš…

Meni je urml oči za rakom, ko sem bila stara 16, on pa 45, na koncu sem ga umivala ko je imel samo 40 kg (od 100), jezik je imel že odrezan in hudo je bilo…. Drži se, smo s tabo in te razumemo! Poljubčki

Zdravo. Moja sestra je zbolela za HCC na jetra. Dobila zasevek na pljučih. Tumor v trebuhu, ki raste. Pred 4 mesecih, zasevek v hrbtenici. Ker je na sistemski terapiji, samo eno obsevanje. Nič ne pomaga. V protibolečinski ambulanti dobi vsa zdravila, tudi morfij. Sedaj je vzdržno. Sicer ni hodila. Noge jo niso ubogale. Zelo hudo je bilo. V glavnem je v stanovanju. Na OI je odpeljejo z rešilni avtom in vozičkom.

Kaj bi vam rekla? Jaz se z njo borim 8 let. Bodite vi močna in pozitivna.

Vso srečo!

Zal mi je za vašo izgubo. Vem, boleča je!

Poznam to bolečino. S sestro preživljam hud boj za njeno življenje. 8 let. Seda se zasevek v hrbtenici. Hudičevo boli. Ima opijate in je brez bolečin.  Vem kaj preživljate in mi je hudo za vaš. Na istem sem.

Miklavž, zdravo.

Tudi jaz enako preživljam. Sem sestra nekoga, ki ima rak. HCC jeter, zasevki na pljučih, tumor v trebuhu, ki raste in, nenazadnje zasevek na hrbtenici. Najhujši. Blazne bolečine. Vendar ji ublaži jo v protibolečinski. Težko gledaš nekoga, ki trpi in mu ne moreš pomagati. Skrbim Žano že 8 let. Lahko si mislite kaj vse preživljam, ves ta čas.

Matevž, želim si, zase I tudi za vas, veliko energije, da to obvladujem in tudi, da preživimo vso to bolečino.

Bodite močni za očeta in za mamo.

Lep pozdrav.

Lili

New Report

Close