Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Moj nasvet za hitro zanositev :)

Moj nasvet za hitro zanositev :)

julci, jaz sem tudi post razumela bolj kot hec, čeprav se zavedam resnosti in občutljivosti teme. Zato sem tudi napisala, da jaz nikoli ne sprašujem zakaj nekdo nima otroka, kako hitro ga je naredil ipd.

Tako mene še zdaj (čeprav že kar dosti manj) stisne pri srcu in sem kar malo na tleh kadar zvem, da je katera naredila umeten splav.To pa zato, ker sem sama imela spontanega in mi je bilo za znoret hudo. Pa vem, da Ž, ki umetno splavijo, niso krive za moj SS. Razum je eno, čustva drugo…

In zato trdim, da te bolj prizadanejo teme, ki se (posredno) tičejo tvojih tegob, čeprav nekdo, ki te izkušnje nima, niti pod razno ne pomisli kaj lahko s takšnim vprašanjem ali izjavo povzroči.

Npr. Ko sva se midva poročila, je marsikdo (znanci, daljna žlahta ipd.) vprašal, če pričakujeva. Kako me je bolelo, ko sem odgovorila, da jaz se pa noseča že ne mislim poročiti. Ko bi le oni vedeli, kako rada bi se noseča poročila, če bi se detece obdržalo…

Zato srečno vsem in ne delajmo prevročih tem v tej vročini.
Malce za ohladitev: a je katera za sladoled:)))

Ja mi smo tako počeli 10 let in na koncu je uspelo.

Sicer je pa tako, da če zdrav zanosiš v roku 1 leta pa če seksaš vsak dan ali pa vsak peti. Če nisi se pa spolni odnosi vsak dan odsvetujejo! Tako, da hec ali ne je tema malo zgrešena.

Se strinjam s Kitty. Če sta oba zdrava je dovolj da seksaš vsak peti dan al pa vredu lahko tudi vsak tretji dan. Će pa nisi ti pa tudi seks vsak dan zagotovo ne bo pomagal.

Se ze naprej opravicujem, ce bo moje vprasanje neprimerno. Sem kar nekaj prebrala o tebi in tvojem trudu, da prides do otrocicka. Po prebranem sem dobila obdutek, da se je zgodilo “po umetni poti”. Vendar ni?

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

🙂
Nisem bila v postopku obmp, malo so pa vseeno zdravniki pomagali.

Hvala za odgovor. In se enkrat cestitam!!!

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

New Report

Close