Moj "mamin sinček" me je zapustil!
PERLA
VŠEČ MI JE, DA SI NA TEKOČEM IN DA PODROBNO SPREMLJAŠ DOGAJANJE.
MOGOČE JE RESNIČNO TO MOJA SLABOST, TODA ZADOSTI MI NISTA NE DVE ALI DESET.
RAD VZAMEM LEPE IN PRIJETNE STVARI, KI JIH POTEM ŠE POLEPŠAM IN OKRASIM DO TISTE POPOLNOSTI, KO ŽENSKI ENOSTAVNO ZASTANE DIH IN POMISLI, DA VESOLJE NI NESKONČNA IN EDINA FANTASTIČNA STVAR, POJEM ALI KAJ PODOBNEGA, DA TU OBSTAJA ŠE UMBERTO – RENIČNOST MED SLADKIMI IN POPOLNIMI DEJSTVI.
Včeraj me je klical njegov najboljši prijatelj – sicer me nikoli ni in zahteval fanta na telefon – takoj sem vedela zakaj gre. Rekla sem, da ga pri meni ni in ga v bodoče tudi ne bo. Nato je odgovoril, češ da mu naj prenesem njegovo sporočilo, če ga bom prej videla. Odgovorila sem da zagotovo ne. Sedaj me zraven tega še zajebavajo. Pa kaj…..
Zelo ste mi pomagali, HVALA VSEM!
Ti umberto kaj pa naj tebi rečem? Hvala, da bi me res bil pripravljen popoljati v boljši svet………..
Meli , nisi potegnila takratko.Ravno nasprotno , on jo je !
Ce te je dal na cevelj zaradi takih razlogov , kot si jih opisala , potem si imela veliko sreco , da se je to zgodilo ze zdaj , ne pa sele po kaki poroki , otrocih ….
Glavo gor , da bodo vsi samski , lustni , zabavni , ljubece deklice zeljni fantje videli , kako si enkratna in jo udrli za tabo . Se otepala se jih bos , samo nasmej se ze !
Se spomnis , nikoli ne obupaj !!!
Ti zelim enega res fejst fanta !
A.
Glede na dogodke in “otrocje igrice”, ki jih tvoj bivsi se igra, ti kaze v bistvu zelo dobro! Ohrani vedrino, oddahni si, moske zaenkrat malo na stranski tir. Kar se spoznavanja po internetu tice, imam sama najmanj 10 takih znancev ali znank, moram reci, da je to zelo ok nacin, prej izmenjas goro mejlov, potem se vidis, pa se prijateljstvo bodisi sklene, bodisi ostane le omrezno, ali pa ponikne v pozabo.
Pozdravljena Meli
Ta fant sploh ni prizadel toliko tebe kakor je sebe,samo on tega sedaj še ne ve, ko bo pa to spoznal mu daj vedeti, da je zamudil vlak.Lahko stojiš na peronu in gledaš vlak ko spelje ampak samo do zadnjega vagona, če ne skočiš hitro gor ti je ušel in to mu razloži.Ti pa si kot prelepa postaja v lepem mestu in vlaki vedno pridejo, morda z zamudo pa vendar kar korajžno in ne pusti se znancem in sorodnikom z….
Niti f.. fehtarjem ne, v končni fazi to ni to.