Moj ljubimec
darwin
na temi PSIHIČNO IZŽIVLJANJE se pa zdaj ti sam sebe pojdi pogledat v zrcalo:)
pa NA ZDRAVJE v tem novem letu tu želim – prav je imela ta k….v tvojem življenju, da ti je odišla ! in ne rabiš se SRAMIT NJE – srami se tistega, ki jo je pred tem s svojim početjem odgnal !
s tem zaključujem tvoje globoke razprave o varanju žensk – Milivojevič in vsi ostali naši ter svetovno znani terapevti pa tebi TVOJE VESTI z vsem, kar so o varanju napisali, nikoli ne bodo oprali, pa če še jih tako vneto prebiraš in citiraš vsem grešnicam 🙂
Evo priznam, od srca sem se nasmejal.
Še posebno tistemu, kako bi mene moralo biti sram… ker je šla in se drugje nataknila.
Priznam, sram me je. Ker sem do k**** lover in je nisem znal potešiti in zadovoljiti.
darvin a je OK, da me je sram? :-))))
In ….če bi avtorica posta resno razumela kaj sem prej hotel povedati (kar močno dvomim),
mogoče bi potem lažje razumela da se je njena ‘love story’ končala tistega momenta ko je dala noge narazen.
Kako je istega momenta posejala seme lastne pogube.Angleži bi temu rekli ‘poetic justice’… 🙂
Pa ne bom samo citiral suho statistiko iz katere je razvidno da mogoče manj kot 0,5 % šušmarjev
doživi tisto ‘in živeli so srečno do konca svojih dni’.Zakaj nobeden moški (ajde,nazovimo ga moškim), potem ko poteši svoje potrebe (takšne ali drugačne) z varalico, mu niti na kraj pameti ne pade da bi s to osebo živel.Kdaj in na kakšen način bo končal afero je samo še vprašanje časa (če se prej ne odkrije).
Včasih razmišljam, kako je lahko človek tako neumen da se sploh spusti v to igro.Koliko tragedij bi bilo manj samo če bi ženska povedala da jo ‘ne da’ preden se stara zveza ne konča.Kako enostavno.Imaš me rad ? Hočeš biti z mano ? Kaj potem še delaš z svojo ženo ? In tukaj se potem vidi ves sjaj in blišč Holywooda.Vsi ti jebači na baterije podvijejo rep. Da zapustim familijo ? Kaj je ta baba nora ? In zatem sledi repertoar oziroma klasika :’Ja, ločil se bom.’… …’Z njo itak ne spim več’…’Rabim čas.’…’Ni tako enostavno.’ …. ‘Ljubim samo tebe.’ …’Ljubezni moja’…. bla,bla,bla… Kot bi rekli Francozi, ‘deja vu’. SMS’si in Emaili itak ne stanejo skoraj nič …Če vžge,dobro je…če ne,pa nič ….Bo kakšna druga idiotkinja ‘zagrizla’.
Če malo bolj razmislite,videli boste kako so te vse afere brez morala,v biti ena fiktivna ljubezen ki z dejansko ljubeznijo nima prav nobene veze.Egoist najdel potuho v drugem egoisti.Domišljija seveda dela sto na uro in njihov partner je vse samo človek ne.Najbolj žalostno je da držijo lastne partnerje kot nekakšne ‘talce’ ( v ‘primeru’ da se njihova zadeva dobro ne izteče,seveda). Zdaj malo v religijo (ki je mnogim tle tako v srcu) …Kaj čem ….božični časi…
Nagradno vprašanje je ali ti ljudje verjamejo v Boga ? Ali ne razumejo da je to kar delajo Bog izrecno prepovedal ? Biblija, od deset zapovedi, ima kar dve ki to prepovedujejo. V islamu je to drugi največji greh.V islamu je tudi greh če se mu samo približaš. Ne me narobe razumet…nisem nobeden vernik ampak glede tega da pri nas obstaja nekakšna hriščanska tradicija (Matej Tonin), zanima me kako ti ljudje sfolgajo lastni nemoral z to tradicijo. Če bog obstaja (in moderna znanost se vse več in več nagiba tej opciji), potem so ga najebali,ha,ha,ha…Kako je rekel uni demon iz filma Hellraiser tisti ženski “we have such sights to show you” ! Zdaj resno :
Avtorice, pamet v glavu. “Tvoj ljubimec” je samo bleda kopija neštetih potrebnežev in tvoja “žlahtna štorija” ena od mnogih žal z predvidljivim koncem.Moj nasvet ti je da se resno pogovoriš z možem (brez laganja) in kar bo, bo.Čas ni tvoj zaveznik. Ker ta “Tvoj ljubimec” ne bo več “tvoj” za dolgo.Uredi si življenje tako kot se spodobi. Če nisi sposobna pa …hmmm…kako da ti to obzirno povem ….bodi naprej to kar si bila do sedaj : čisto navadna k****.
Watamaro : “darvin a je OK, da me je sram? :-))))”
Zakaj ? Da ne znaš fukati ali zato ker je odšla ?
🙂
No pa da vam še jaz pristavim pisker v tej vaši temi…
Začel bom… z anatomijo.
Ženske so dobile nekaj, kar imajo samo one in kar je namenjeno samo eni stvari.
To je Klitoris. Naprej se izobrazite sami.
Nadaljeval bom… z odnosi moški ženska.
Moški in ženske ljubezen doživljajo sila različno. Pri moškemu je ljubezen tam, kjer je njegova “kanta za praznjenje”, kot je veliko krat zaslediti v debatah. In poglej ga hudiča, tudi pri ženskah, ki vedo zakaj imajo klitoris in katera je njegova funkcija je ljubezen tam, kjer je tisti, ki to zna pravilno stimulirati, ali uporabiti “kanto za praznjenje”. Ostalo prepuščam zopet vašemu izobraževanju.
Končal pa bom… z čustvi.
Ljubezen ne boli. Boli pa sovraštvo, ego…. Seveda, saj vam je že jasno, da vam tudi tukaj puščam možnost, da se izobrazite.
Na koncu vam le polagam na srce in dušo, da to svoje na novo pridobleno znanje pravilno izkoristite.
Lepo vas pozdravlja vaš Watamaro in vam želi obilo ljubezni. :-)))
@darwin: varanje in religija – moja tema. 🙂 Jaz sem že dolgo ateistka, bivši in njegova ljubica sta pa oba zelo verna. Moj prevarant je rekel, da je bil upravičen do tolažbe, ker jaz nisem tako dobra žena, kot bi morala biti glede na to in ono, kar piše v svetem pismu. Njegova … hm, tovarišica v veri se je sicer zavedala, da greši, je pa v času afere hodila pogosto k spovedi, na posvete h Gostečniku in v cerkev spraševat svetnike, katero pot naj ubere. Svetniki so ji rekli: go for it. Hodila je k maši in se zahvaljevala bogu za njuno ljubezen (vem, sem brala pošto, ki sta si jo pisala). In še to: izrecno je povedala, da se ima za boljšega človeka od mene, ker je verna, jaz pa ne. In bivši je to navedel v opravičilo, ko sem odkrila prevaro. Ja no, res me je prevaral, ampak ona je boljši človek od mene. Pa da moram razumeti, da je njej bolj hudo kot meni, ker njeno nežno krščansko dušo bolj žre storjeni greh kot mene prevara. Ampak ločil se pa ne bi, to pa ne. Zakon je svet, sklenjen pred bogom, neizbrisen. Jaz sem samo potrdila, da je imel prav o meni, ko sem na koncu poteptala zakrament in odšla. Torej me je čisto upravičeno prevaral pred tem. Ja, čisto resno je to rekel.
Darwin,
tokrat si pisal kot Gospod Moški – nisi žalil in dodajal tistih tvojih žalitev za ženske k….., ki se natikajo na tuje k…. in mogoče se bo pa sedaj res tudi katera od grešnic globoko zamislila nad svojim početjem
edino kar me še zmerom zelo moti ko berem med tvojimi vrsticami pa je to, da čeprav ne odobravaš varanja – si še zmerom bolj blag v svojih kritikah do varajočih moških kot pa do žensk 🙂
lep dan !
Gostečnika sicer zelo rad berem. Je Ok. Pri teh novodobnih ‘krščanih’ pa me moti to da mislijo da se lahko izmuznejo božiji kazni s tem da grejo v spovedilnico,spovejo svoj greh, rečejo da se kesajo in … to je to. Vse pozabljeno ! Na žalost, tako to ne gre. Če ji sofarani rečejo ‘go for it’ ali pa župnik potem so hujše budale kot ona. Temelj kesanja je da se odrečeš grehu kot takem in objektu greha. Ne moreš ukrasti diamant in iti župniku da ti da odpust in potem z diamantom v žepu veselo odkorakati stran. Razumeš kaj hočem povedati?
Drugače ti naši župniki so pašta svoje vrste. Enkrat sem se zapletel z lokalnim v debato zakaj ima cerkev zaprto. Tip ne razume da cerkev ne sme biti zaprta. Nikoli. Lopovi,vandali gor ali dol.
Enkrat sem z enim sem v vlaku predebatiral pol Nemčije. Ne razume da cerkev ni rezervirana samo za hriščane in zakaj maši lahko pristopijo tudi tisti ki niso krščeni. Vsi razlagajo nekakšno čudno verzijo krščanstva ki s krščanstvom nima nobene veze. Celo v Vikipediji stoi da “Kristjani imajo krščanstvo za nadgradnjo oziroma dopolnitev judovske vere” kar je imbeciliada svoje vrste.
Mahh… tema za dooolgoooo debato.
Zapomnite si.
Varanje je le beg od bolečine.
Tako kot noj potisne glavo v pesek, ko ga je strah, na isti način ljudje varajo, ko so nezadovoljni.
S tem ne boste ničesar rešili.
Le prelagali boste rešitev vašega lastnega problema v prihodnost.
Raje se vprašajte zakaj ste toliko nezadovoljni, da morate varati partnerja?
Če mislite, da razlog za varanje ni vaše nezadovoljstvo, se hudo motite.
Kajti, če bi vaš partner bil vaš “ideal”, ga ne bi varali.
Kajti, če bi vaš partner bil vaš “ideal”, ne bi bili nezadovoljni.
Samo to in le to je dokaz, da varate, ker ste nezadovoljni.
Verjamete laži v kateri živite in kateri verjamete že od rojstva …
In katera je ta laž?
Laž, da ste nezadovoljni, ker vaš partner ni vaš “ideal” … ali pa laž, da ste nezadovoljni, ker vaš partner “ni tak kot bi si vi želeli, da bi bil” … ali pa laž, da ste nezadovoljni, ker “nekaj zunaj vas ni takšno kot bi vi želeli, da bi bilo” … ali pa laž, da nekaj “v vašemu egu ni takšno kot bi moralo biti”.
In kaj je resnica?
Resnica je, da vzrok nezadovoljstva nikoli ni izven vas … v materialnem … v “otipljivem” … v egu.
Resnica je, da ste nezadovoljni, ker ne veste kdo ste. Izgubljeni ste.
Kakor slepci, ki ne znajo razločevati med dvema barvama, tako vi ne znate razločevati med egom in tistim, kar ste v resnici VI.
Ker ne veste kdo ste v resnici, mislite, da ste vaš ego.
In ali je ego zmeraj zadovoljen?
Ne.
Prej ali slej pride v pomanjkanje.
Ko pride v pomanjkanje, je nezadovoljen.
Ko je nezadovoljen, potencial za nesrečo nastane: živčnost, neprijetni občutki, manjvrednost, strah, jeza, prepiri, izsiljevanja, vsiljevanja, psihično nasilje, fizično nasilje, raznorazne odvisnosti … varanje …
Prenehajte ustvarjati potencial za nesrečo.
Raje se osredotočite na to zakaj ste nezadovoljni in vzrok poiščite v sebi, ne izven sebe.
Meditirajte.
Sprašujte se kdo ste?
Kajti le tako se boste spoznali.
In le tako da se spoznate, boste ustvarili potencial za največ sreče.