Moj ljubimec
Živjo! Jaz sem mal zmedena glede mojega ljubimca. Skupaj sva že skoraj dve leti. Sicer sem bila vedno proti varanju ampak ker se z partnerjem ne razumem dobro (tezek karakter),z njim imam dva otroka, sem sprejela sedanjega ljubimca. Seveda na zacetku je govoril da se ne misli postarati z ženo,ker se jo je navelical. Zato sem šla v to,ker sama iscem nekoga s katerim bi nadaljevala pot. Tako sem se noro zaljubila vanj. Prvo leto noro lepi smsi od njega. Kar naenkrat pa ko sem omenila da bi enkrat rada zazivela z njim, ni bil za to. Češ da se ga bom navelicala, da je slisal od drugih,da ni nič drugače če bi bil z drugo….ne piše mi več :ljubim te ali koliko mu pomenim. Če napisem jaz mi odgovori: enako. Ali pa sploh ne odgovori. Ko sva skupaj,to je 1x na teden je dober z mano. Pravi samo da nima časa. Ceprav mu pravim naj mi pove iskreno,če me več noče,ampak pravi da me še. Jaz ne vem več. Sama nimam moči in ne volje da bi ga izgubila. Preveč mi pomeni. Ima pa enega otroka ki bo kmal polnoleten. Tudi to da mi pravi da ne seksa več z njo,sem v dvomih kaj naj si mislim. Kaj mislite se mu dogaja v glavi?
Zgodba kot jih je mogoče tu prebrati skoraj nešteto….
Ne bom polemizirala o moralnem vidiku tvojega ravnanja. Si odrasla oseba, ki naj bi sprejela in nosila posledice svoje odločitve!
Osredotočila bi se le na tvoj odnos do ljubimca. Ki je -glede na napisano sodeč- zgolj enosmeren. Torej…. izgubiti te noče zgolj zato, ker si mu odločna “luknja za praznjenje”, ko “se mu dvigne”. Oprosti za grobe besede, toda tako vidim situacijo jaz. Ne more mu biti udobnejše…. doma ima po vsej verjetnosti skuhano, oprano in zlikano. Ko si zaželi popestritve, si pa ti vedno na voljo. Ga pričakaš voljna in z odprtimi rokami. Pa še čim. 😉 Malček črnega humorja.
Oprosti, to ni neka zveza, ne odnos. To je zgolj rekreacija -zanj.
Menim, da bi bilo najbolj zdravo, da ta odnos prekineš. Bo težko, da! Zelo. Vendar….vidva tudi kot par (če bi zapustila vsak svojega partnerja) ne vidim, da bi imela skupno prihodnost in izpolnjujoč odnos.
Če je z možem res tako neznosno živeti, kot pišeš, ga zapusti. Štartaj na novo. Osmisli si življenje, posveti sebi.
Morda jaz res nisem kredibilna, pisati o tem, glede na to, da sem se čisto na sveže razšla z možem. Vendar jaz zase vem, da bi -če bi le bila možnost- napela prav vse sile, da bi poizkusila izpet odnos peljati naprej. Obojestransko osrečujoč in zadovoljujoč.
Morda ni slaba izbira knjiga od Aleksandre Kralj, Vražji zakonci; morda ti ponudi nov vidik in vpogled v tvojo situacijo….
Je kaj bolj smešnega ko kurbice ugotovijo da so čisto navadne kurbe ? Kruta, elementarna resnica. Prej pokrita (skrita) z iluzijo nekakšne zaljubljenosti…pripadnosti. Tisto … “moj ljubimec” ji menda daja občutek nekakšne bolane kontrole ki si umišlja da jo ima. Ali me še hoče ? Kakšno bolano, v biti perverzno, samospraševanje. Eni ljudje se streznijo ko dosežejo dno medtem ko drugi kopajo še naprej. In te ni nič sram ko si prevzela prostitutkam delo ? Ti naj bi bila mati? Žena ? Groza ….
In mož je tisti ki ima “težek karakter” ? En dan boš spoznala da je boljše imeti težek karakter kot nobenega, tako kot ti. Edino ne vem kaj bi ti izbrala : da ti rečejo da težiš ali etiketo kurbe ? In še otroke imaš !!! Kakšen zgled matere pa misliš da si ? Od takšnih kot si ti mi gre na bruhanje. Dobesedno.
darwin
ti si čist zares en grozen moški – sovražiš ženske iz dna duše
pa kaj si ti brezmadežen ? dobesedno pisariš na način, kot da bi bil nek zafrustrirani župnik ( za tiste zafrustrirane pa itak vsi vemo, da jih je ogromno , ki nam pridigajo, nas sodijo – sami pa so npr. homoseksualci, pa posiljevalci otrok , na skrivaj k prostitutkam hodijo… )
ženske svetnice v realnem življenju ne obstajajo – in je ni normalne ženske, ki nebi kdaj bila v skušnjavi, oziroma jih je ogromno, ki so v določenem obdobju svojega življenja pač tudi grešile – pa zaradi tega še zdaleč niso kurbe kot jih ti naslavljaš in so lahko kljub mesenim pregreham dobre in pridne mame
veš, ženska moža svojega ne prevara če je z njim čustveno in spolno potešena – NOBENA ŽENSKA !
možje, ki svoji ženi ne nudijo spoštovanja, pogovora, čustvene podpore in jo spolno ne zadovoljujejo – si lahko pričakujejo, da jih bo enkrat prevarala ( ker če jih ne bo, pa se bo pač zapila ali pa si vrezala žile – le tiste bolj močne se pa bodo šle takoj ločile, jim odpeljale otroke in vzele premoženje:) )
kaj ti v vsej tej realnosti ni jasno darwin ?
in nehaj že enkrat žalit na teh forumih vsako, ki je prevarala svojega moža – oziroma če res sam nisi župnik, si že enkrat priznaj, da si ti sam kriv, da ti je tvoja nataknila roge, ok?!!
kurbe so ženske, ki za svoje spolne usluge zahtevajo denar
“zadarwina”
Ne nisem župnik niti ne sovražim ženske.
Ha,ha,ha…
Za drugo pa …
Če ženska ima težave v zakonu je čisto normalno jih rešuje znotraj zakona. Če se da – da, če ne – pa adio.
Vpletati tretje osebe kot nadomestke za nepotešene želje je iluzija. Naredi stvar še hujšo. Ženske sicer po navadi ne varajo zaradi spolnosti ampak zaradi pomanjkanja pažnje z strani partnerja (vsaj tako pravi statistika).
Sicer, kdo pa si ti da trdiš da ženske ‘svetnice’ (karkoli že ti podrazumevaš z tem), ne obstajajo ?
Kaj misliš da so vse takšne kot ti, da se ob vsaki nepažnji moža grejo nasadit na tuj kurac ?
Tvojo ‘realnost’ obdrži zase. Realnost pa je da je ogromno poštenih žensk. Moralnih žensk. Ženk ki jim niti na misel nebi prišlo da varajo partnerja. Ne zaradi partnerja ampak zaradi sebe. Ene še vedno razlikujejo med dobrim in zlim, a veš ?
Še definicijo kurbe kot zgleda ne razumeš prav dobro. Kurbice za spolne usluge ne vzimajo samo denar. Ene usluge nudijo za malo pažnje, kakšen ‘I love you’,’Mislim na te’ SMS ….
Zato, ne prodajaj mi svoje ‘realnosti’ v katerem cilj opravičuje sredstva ker z realnim življenjem nima nobene veze. Vse ki varate partnerja in še vedno vztrajate z partnerjem ste en navaden moralni šljam. Sprijaznite se s tem.
In govorit kako ste še dobre matere !? Halo !!! Mater ki želi dobro svojemu otroku ne gleda da se znebi očeta (ker ko bo ugotovil kako ‘pošteno’ ženo ima, bo šel stran). Da otroku v šoli govorijo kako mu je mama kurba ? A je to kar želite svojim otrokom ? Sram naj vas je. In še se upate moralizirati ! Etiketirate moralo samo ‘župnikom’ . Kot da navaden človek ne razlikuje med dobrim in slabim.Svašta…
Morda obstajajo razlogi za slab partnerski odnos, nikakor pa ne obstajajo razlogi za varanje. V primeru nezvestobe je odgovornost oz. “krivda” vedno na tistem, ki vara. Namreč, vzroke za slab partnerski odnos je mogoče reševati vzajemno, torej bolj zrelo kot z varanjem. Npr. z medsebojnim pogovorom, spoznavanjem partnerja in njegovih potreb… Če ne gre, še vedno obstaja možnost za časten in pošten razhod – sploh, če ima par otroke, je način razhoda (že zaradi bodočih medsebojnih odnosov med staršema) zelo pomemben.
Ja, vsi smo ljudje, krvavi pod kožo in kar je še takih flanc – ampak to nas ne odvezuje etičnega ravnanja. Ne delaj drugemu tega, kar ne želiš, da bi drugi delali tebi.
Težko ne?
darwin
če nisi župnik al hodža in nisi prevaran mož – pa si ziher impotenten kvazi moralist, ki bi nam vsem Slovenkam tu na forumu najraje rute na glavo predpisal?!
uničuješ sproščeno debato na vsakem forumu s tvojim žaljenjem žensk, ki so kdaj varale moža – le zakaj te to tako moti in boli ? če ne žena – je bila tudi tvoja mama takšna?
umiri se že enkrat – ali pa pojdi tvoje sovraštvo in prezir do vseh, ki se na tuje k…..natikajo sproščat kam drugam
pisariš tukaj po forumih kot, da si ti sam nek moralni idealnež – v nebesa med angele pa itak tudi ti neboš šel, še manj pa gor k alahu, ker sem ziher , da imaš ravno ti krvnik zeeeelo dosti slabih dejanj na vesti-saj zato pa toooliko vsakega obsojaš
pozdravljen darwin-miles ?
nima smisla, da na teh forumih, ki so namenjeni temu, da se na njem različni ljudje po vrednotah in morali izpovejo – kar naprej kot neki inkvizitorski jastrebi čakate na svoj plen, da ga boste opljuvali .
Človek ko vas vse bere ima občutek, kot da sem zaidejo normalne človeške grešne duše – in nanje že preži darwin-miles ?, ki jih oserje, popljuva
človeška realnost nam kaže , da ponavadi pa ravno tisti, ki kar naprej ponujajo in vsiljujejo visoko moralo-so največji grešniki :), ki si po vseh grdih stvareh, ki so jih v življenju počeli, vest perejo s tem, da napadajo druge 🙂 )
miles- prepričana sem, da čist vsaka poročena ženska , sploh pa mamica, še kako najprej na različne načine poskuša se pogovoriti, razložiti možu svoje potrebe, bolečine v odnosu z njim, še kako išče drugačne načine za rešit odnos
na žalost se jih večina nesrečnih prej zapije, ali pa zateče v varne hiše, poskuša narediti samomor- preden gre v objem oziroma na k……:) drugemu moškemu
pa še to – vsi varani možje še kako dobro vedo, da jih njihove žene varajo, ampak tisti, ki so pravi dedci ,itak varani niso:)
tisti, ki pa se delajo, da po dve, tri, deset let ne čutijo, da jim žena hodi na drugega k…..pa sami ne sprožijo postopka ločitve ne iz ranjenega ponosa – temveč jim v resnici paše , da jih žene varajo
( ker tudi oni njo od zmerom varajo ali pa ker so prikriti homoseksualci..)
pa še to – jaz nisem moža nikoli varala , nasprotno sem zraven mojega kurbirja 35 let zakona nenormalno trpela vse na račun naše morale, da bi bila vzgledna žena
sem pa sedaj vdova – mojega moža, ki je sploh pred menoj in v kakšni družbi imel zmerom polna usta moralnih besed kot jih imasta darwin in miles- je dobesedno infarkt gor na drugi 🙂
pozdravljen darwin-miles ?
nima smisla, da na teh forumih, ki so namenjeni temu, da se na njem različni ljudje po vrednotah in morali izpovejo – kar naprej kot neki inkvizitorski jastrebi čakate na svoj plen, da ga boste opljuvali .
Človek ko vas vse bere ima občutek, kot da sem zaidejo normalne človeške grešne duše – in nanje že preži darwin-miles ?, ki jih oserje, popljuva
človeška realnost nam kaže , da ponavadi pa ravno tisti, ki kar naprej ponujajo in vsiljujejo visoko moralo-so največji grešniki :), ki si po vseh grdih stvareh, ki so jih v življenju počeli, vest perejo s tem, da napadajo druge 🙂 )
miles- prepričana sem, da čist vsaka poročena ženska , sploh pa mamica, še kako najprej na različne načine poskuša se pogovoriti, razložiti možu svoje potrebe, bolečine v odnosu z njim, še kako išče drugačne načine za rešit odnos
na žalost se jih večina nesrečnih prej zapije, ali pa zateče v varne hiše, poskuša narediti samomor- preden gre v objem oziroma na k……:) drugemu moškemu
pa še to – vsi varani možje še kako dobro vedo, da jih njihove žene varajo, ampak tisti, ki so pravi dedci ,itak varani niso:)
tisti, ki pa se delajo, da po dve, tri, deset let ne čutijo, da jim žena hodi na drugega k…..pa sami ne sprožijo postopka ločitve ne iz ranjenega ponosa – temveč jim v resnici paše , da jih žene varajo
( ker tudi oni njo od zmerom varajo ali pa ker so prikriti homoseksualci..)
pa še to – jaz nisem moža nikoli varala , nasprotno sem zraven mojega kurbirja 35 let zakona nenormalno trpela vse na račun naše morale, da bi bila vzgledna žena
sem pa sedaj vdova – mojega moža, ki je sploh pred menoj in v kakšni družbi imel zmerom polna usta moralnih besed kot jih imasta darwin in miles- je dobesedno infarkt gor na drugi 🙂
Moram priznat da se nisem že dolgo tako…’od srca’, nasmejal ko sem
prebral ta zadnja dva posta. Tisto “darwin na preži” je svetovno ! Ha,ha,ha…
Drage moje dame (varalice)…nikoli niste in nikoli ne boste razumele da “darwin” ni vaš problem ampak
vi in vaše nemoralno dejanje. To, da vam nastavim ogledalo, da se vidite kakšne ste v resnici,
vam dela težave ? Nekjer sem prebral o nekakšnem ‘nabijanju rogov’ in podobne floskule.
Ne drage moje dame, vi ne ‘nabijate’ nič nikomur ampak samo sebi nabijate veliko sramoto. Ne samo da nabijete
sebi sramoto ampak v vaš drek povlečete celo familijo. Ali ste kdaj pomislili oziroma ali vam je prišlo kdaj
v male možgane da se bo moral vaš partner sramiti zaradi VAS ? Preberite še enkrat …
Da se partner srami zaradi vas ! Če malo bolj razmislite (pod pogojem da ne razmišljate z mednožjem),
videle boste vso grozo vašega početja. Varanje uničuje odnose, familije in ni nič na kaj bi normalen človek bil ponosen.
In “darwin” ni nobeden svetec, pravkar je na poti da se ga malo napije.Vsaj za konc leta… 🙂
Srečno vsem !
Varalice pa pozor “darwin” vas gleda …
+ miles
🙂
Uhhh…huda noč… Mijauuuu….
Samo da še odgovorim uni gor par postov nazaj preden grem spat….
Človeka formirajo njegova dejanja.Ljudje bojo prej oprostili pijanemu vozniku ki je povozil nekogar če reče da ne bo več pil in vozil kot nekomur ki je prevaral svojega partnerja.Ker če ste bili sposobni povrediti človeka ki naj bi ga imeli najraje,nihče vam ne bo verjel da ne boste povredili jutri tudi njih. Lahko ste Bill Clinton in ste mogoče prav kar rešili svet pred uničenjem. Edino kar se bojo ljudje spominjali so madeži sperme na halji Monike Lewinski.
Mogoče menite da niste slaba oseba in da ne zaslužite stigmatizacijo ki vas je doletela,ampak z vašim dejanjem ste si to stigmo sami prigarali. Ker če ne postavite lastno familijo na prvo mesto,kdo bo ? Če ste lojalni samo sebi in vam se za lastno familijo fučka,kako naj vas nekdo potem jutri vzame resno da boste lojalni tudi njim? Če ste sposobni uničit zaupanje med vami in partnerjem, zakaj mislite da bojo ljudje ki pridejo jutri v stik z vami imeli obzira do vas ?
Enkrat ko prevarate, dajate bianko kartico ljudjem okoli vas da vas krivijo za vsako pizdarijo ki se jim potem zgodi. Tudi otroci bojo delali isto. Če bo vaš otrok jutri varal ali bo prevaran, spet bo vaša krivda. Vi boste krivi za njihovo nezmožnost ohranjanja trajne zveze.
Enkrat ko prevaraš, prestopiš tisti rubikon od kje ni več vrnitve. Ker prevara ko se enkrat zgodi je trajna. Poti nazaj ni.
Lahko vam je ne vem koliko žal (in vedno vam prej ali slej bo) ampak poti nazaj ni več. Ni hujše slike kot od otroka kome se je življenje obrnilo na glavo zaradi nezvestobe enega od staršev še posebej če to vodi v ločitev.Preden greste varati vprašajte se kakšne posledice bo ločitev pustila na vaših otrocih. Ene varalice tukaj celo razlagajo kako so dobre mame. Višek egoizma.
Prevara uniči ljudje od znotraj proti ven. Ali ste bili dva meseca v zvezi ali dvajset let ni pomembno. Enkrat ko pride na dan vam odvzame kanček duše. In ta se ne vrne več nazaj.Opravičila za prevaro ni. Niti ne poskušajte jo z ničemur opravičevat. Vsi psihologi (razen ko vam vzimajo denar na uro za terapije) vedo povedati da krivda za prevaro ni nikoli na prevaranem ampak v varajočem.In to je dejstvo. Lahko ste ne vem kako dober partner, vas prevara lahko jutri doleti. Ni problem v vas ampak v varajočem partnerju.Zato vso to zgornje moraliziranje varalic češ kaj jaz glumim moralo (če smo vsi nemoralni) je tipičen primer zanikanja lastne odgovornosti.In dokler ti ljudje ne sprejmejo odgovornost za svoja dejanja, jim ni pomoči.Potuhe jim lahko dajejo samo njim podobni.Ostali smo ali hodže, župniki,pederi,pervertiti….Vse samo ljudje ne. Oni pa so ‘ta pravi’ . Žalostno …