Najdi forum

Tole vam pa moram zaupati.
Sem mlada poročena ženska, pri 28-tih. Pol leta imam ljubimca, s katerim se res zelo dobro štekava. Vidiva se približno enkrat na teden, včasih tudi večkrat, slišiva se pa ob delavnikih najmanj 2x na dan, za vikend pa odvisno od situacije. Trudiva se, da se čimvečkrat dobivava.
On me zelo rad preseneča, ful se imava rada in to ni razmerje kar tako.
Nisva ljubimca le za sex, tako da bi se občasno na hitro videla, ampak je to čisto nekaj drugega.
Včasih se dobiva za sex, velikokrat greva na izlete, večerje, rad me razvaja in jaz njega.
Prinaša mi majhne pozornosti, včasih rožico, včasih kakšno sladkarijo.

No, pa da vam zaupam, kako me je lepo presenetil en dan ta teden.
Skupaj sva šla martinovati. Ko sva pred odhodom še nekaj nakupovala po mestu in sva šla mimo cvetličarne, je rekel:
“Čakaj, da tule še eno rožico vzamem”.
Mislila sem, da bo kupil eno lončnico za ženo od tega njegovega kolega, h kateremu sva šla na martinovanje.
Prišla sva v cvetličarno, kupil je eno rdečo vrtnico in sva šla ven.
Ko sva prišla ven, je vrtnico podaril meni.

Čist sem bila presenečena. Boste rekle, da so to majhne stvari, ampak ravno take stvari veliko pripomorejo k vezi.

Mislim, da ima veliko ljudi ljubice lai ljubimce, tudi jaz sem imela pred leti enega, ampak ne takega kot je ta.
Bil je ljubimec, s katerim sva se občasno dobila, šla na pijačo ali večerjo, potem sva se posexala in šla vsak k sebi domov.

S tem pa imava čisto drugačno razmerje. Ful se imava rada. Dobivava se čimvečkrat kot se da (ta teden sva se že 2x dobila in danes se bova spet), včasih se dobiva za sex, včasih me povabi na kakšno večerjo, v torek sva skupaj martinovala, skratka to najino razmerje je nekaj posebnega in nikoli mi ne bo žal, da sva se spoznala.
Ko sem bila poleti en teden na morju (brez moža, ker je bil službeno odsoten, bila sem z mamo in sestrično), me je prišel celo na morje obiskati (seveda sva se dobila na skrito) in sva se šla pol dneva na samotno plažo kopati.

Oprostite, če sem vam zatežila, ampak morala sem se vam zaupati, kajti sem res presrečna.

Tako da vidite, da niso vsi koški barabe in da se da spoznati čisto normalnega moškega, s katerim si lahko veliko več kot le ljubimca za sex.

Toliko v razmislek.

Kaj pravite na to?

Kaj pravim na to? :-))))))

Niso vsi moški barabe, edini ki bi bil bi bil tvoj mož, če bi izvedela, da te vara. Dokler pa ti njega, ampak to z lahkim srce, saj si napisal, da imaš vedno kakšnega.
Pač mi je to prišlo na misel ko sem bral tvoje sporočilo. Zelo lepo in vesel sem, da si srečna, upam pa, da bo pri tem ostalo, hočem rečt, da pri tem čudovitem razmerju ne bo kdo trpel.

To je vse, lepo da si delila z nami.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Kakšno vlogo pa igra tvoj mož? Je mogoče le statist? Nekako mi ne deluješ stara 28 let, v teh letih pričakujem od ženske več zrelosti in tehtnega premisleka, mogoče tudi realnosti.

Lepo da si srečna, vendar s svojim egoizmom načenjaš temelje tvojega zakona.

Si pripravljena sprejeti vse, prav vse posledice svojega početja?

Ne vzemi mojih besed kot zgražanje, nikakor… podal sem ti le nekaj točk v razmislek, mogoče boš malo manj lebdela nad realnostjo.

Pa brez zamere, B.S.

Praviš, da “niso vsi moški barabe in da se da spoznati čisto normalnega moškega”. Lahko pa bi dodali še da pa tudi niso vse ženske poštene in čisto normalne, kar si v tem primeru ti.

Smešno, da to tvoje varanje opravičuješ z romantiko,… Varanje je varanje. In v kolikor očitno ne zmoreš biti z osebo, kateri si se zaobljubila, potem bodi toliko fer in poštena do njega in se raje ločita, saj si tvoj mož očitno ne zasluži ene takšne kot si ti. Ti pa seveda privoščim, da se bo enkrat to tudi tebi naredilo in da bo tudi tvoj mož – trenutni ali nek nov – tudi tebe tako varal in to seveda opravičeval z domnevno romantiko.

LP

Že spet ena, ki bi rada da bi se vsi zgražali in delili moralne nauke.
Če bi v resnici imela toliko posla z ljubimcem se gotovo ne bi oglašala na forumu Ljubezenski nasveti.

Draga ljubimka!

Srčno upam, da si res srečna, kajti, ko sem prebirala tvoje vrstice, sem nehote pomislila na tvojega moža in na to (upam, da se motim), da si verjetno kljub tvoji trenutni sreči zelo nesrečna na tem ljubem svetu. Zakaj sicer bi si iskala uteho pri drugih moških?

Če boš iskala tolažbo na forumu čez nekaj mesecev, ko boš zaradi zaslepljenosti zaradi trenutne zaljubljenosti nekoliko spregledala ali pa mogoče ugotovila, da ima tvoj mož ljubico, ti bomo vsekakor v oporo.

pozdrav pa veliko sreče in osebnega zadovoljstva ti želim

Kaj pa tvoj mož? Se ti nič ne smili? Pa otroci če jih imata. Sicer bo pa slej ko prej posumil da se stabo nekaj dogaja. Do takrat pa veliko užitkov in sreče!

Čista blondikna in to pri 28-ih?????!!!!!

Kaj pa tvoj ljubimec, je tudi on poročen? Koliko oseb bo prizadetih če se tole razve?

Upam, da se tebi ne bo zgodilo isto kot tvojemu možu!

M.

Moj skromen komentar je tak:

me resnično veseli, da si srečna in da se razumeta.
Ampak kaj pa tvoj mož?
Predvidevam, da je veliko časa odsoten in ga nikoli ni doma, saj drugače se nebi mogla toliko krat dobit z tvojim2. Srečna si ja, kaj pa vest.
Mene bi vest požrla.
No, saj verjetno moraš za te zadeve biti tudi karakter. Sicer pa si napisala, da to ni prvi. To pomeni, da si z vestjo že opravila.
Sicer sem osebno pristaš, da na dveh stolčkih ne gre dolgo sedeti in da ni pošteno, ampak kdo sem jaz, da bom tebi govorila o teh zadevah.
Vsak pč zase najbolje ve.

Lp,
m.

Po moje je ta ženska “smotana” do konca.
lep dan

Jaz pa ti ne nameravam dajati moralnih nasvetov in ti povem na kratko: uživaj in se imej lepo še naprej:)) !

To se meni zdi čista provokacija…izmišljotina…če je to res pisala ženska, je verjetno sama in osamljena in sanjari o več tipih….pa zelo so se ti morali moški zameriti, ker tukajpišeš tako, kot da ti vodiš igro in moške za nos.

Moža varaš, ljubimca pa si tako očarala, da je že sanjski, prejšnji je bil pa prav tako, ampak ti si našla še boljšega….nakladanje.

Tisti ki je to sestavil, naj pogleda vase in svoje skrite strahove pred razočaranjem.

Ženska ki vara in to verižno, pa ni poročena niti 8 let…takšna ne more biti takooo srečna, da bi od veselja na forumu srečo delila z nami.

Lp,

Nič posebnega, na ta način se zabava veliko žensk in moških.

Večini to srečo vsaj malo kali slaba vest in pa vprašanje, zakaj ne moreš biti skupaj s tem idealnim ljubimcem.
Tudi večno skrivanje in laganje kvari občutek neskončne sreče. Aja, pa razmišljanje, kaj v tem trenutku dela tvoj dragi, ko sediš z možem pred TV. Ali strastno seksa svojo ženo? Seveda jo, ko pride domov od ljubice ves poln samozavesti.
No, zaradi tega jaz ljubimcev ne maram preveč.

Poleg tega razmisli malo o tistih vrtnicah… Moški , ki doma dobi premalo seksa in topline, najceneje pride skozi, če začara kakšno topline potrebno poročeno žensko, ki kupi kakšno vrtnico in to je to…
Vsaka klasična “čakajoča” ljubica je dražja (vsaj pelc montel, če že ne kar prenova njenega stanovanja…)

Ok, pa dovolj moraliziranja… Uživaj maksimalno, dokler traja.

Meni pa mož podarja vrtnice.

Seveda je takšna skrita, z adrenalinom nabita zveza boljša od dolgočasja, ki ga (očitno) imaš doma. Ko bi polovico toliko energije vlagala v svojo zakonsko zvezo, bi morebiti bila tudi ta zanimiva. Prav res me zanima, kaj počne tvoj mož, da ti uspe vse to izpeljati!? In kaj je narobe z njim, da iščeš ljubezen drugje? Ti tvoj mož nikoli ne kupi nobene rožice?

Zakaj pa se enostavno ne ločiš in odjahaš s svojim princem na belem konju, ter živiš srečno do konca svojih dni?

Kot jr moj predhodnik-ca, B.S., je lepo zapisal-a. Ti verjetno niti enkrat nisi razmislila, kakšne so lahko posledice tvojega početja. Egoizem, ki ga kažeš, pa običajno večina razočaranih žensk pripisuje “moškim prascem”.

Težko, te obsojam, ker ne poznam vse okoliščin primera, ker pa se mi dozdeva, da si kot mačka, ki vedno pade na noge, se jst na tvojem mestu ne bi pretirano obremenjeval. Če bo šlo karkoli narobe, se boš že hitro pobrala, ruševine, ki jih boš pustila za sabo, pa niso tvoj problem, a ne?

Ludo!

Zakaj si se potem poročila z drugim moškim, če pa ti ne daje tistega, kar ti ta ljubimec, ki ga trenutno imaš? Glede na to, da je v naši državi možnosti, da si sam izbereš s kom si boš ustvaril zakon. Ti je mar kdo rekel, da so možje samo zaradi varnosti in statusa, za užitek pa imaš ljubimce? Če bi z ljubimcem zaživela skupno življenje in se spopadala z vsakodnevno rutino in težavami, bi verjetno tudi padel na nivo navadnega človeka, s svojimi dobrimi, pa tudi slabimi lastnostmi. Saj tudi jaz vem, da so še dobri in pozorni moški, samo meni se s takim ni treba skrivat, ker je moj partner in ne samo ljubimec.

Morda pa ima tudi tvoj mož poleg tebe tako zelo romantično vezo pri kateri ne gre samo za sex???

Žal, pred vsem lahko uidemo le pred sabo ne moremo

Vse se vrača…..

sram te bodi. upam, da ti bo začel mož kmalu vračati. le zakaj si z njim, če ti ta tvoj ljubček toliko pomeni? pa se loči in živi z njim! to pa ne, a?? je preveč komplicirano, ane. pa še ugodnosti bi izgubila, ki jih imaš sedaj kot poročena ženska.
fujfej. naj te čimprej zasačijo in naj te mož pljune! ker drugega nisi vredna!

Me zanima kako dolgo bo tvoj mož še financiral tebe in tvojo kurvarijo?

New Report

Close