moj-fit
Jaz vama priporočam Fit&fun, je bolj po muziki naštelano, intenzivno, ker v Moj fit vodi fizioterapevtka, ki pa o skupinski vadbi ob glasbi žal nima preveč pojma. preverjeno! vaditeljice v Fit&fun imajo ravno tako opravljen izpit pri fizioterapevtski zvezi, tko da ne bat, da bi bilo zaradi tega kaj manj strokovno.
Živjo!
no jaz pa hodim v moj fit pa sem čisto zadovoljna z telovadbo, predvsem pa z voditeljico, ki je zelo komunikativna in se nam prilagodi-našim željam in delamo po glazbi.
Smo pa ljudje različni, zato imamo tudi različne okuse in če nam nekaj ni všeč to še nepomeni da ni dobro.
Vsem želim lepo nosečnost.
Lp
ja, ok, že lahko delate ob glasbi, vendar ne ob pravilnih poudarkih glasbe, ampak to je itak večini vseeno, ker se ne spozna. če pa si npr. inštruktor aerobike in veš, kako in kaj, te take stvari hočeš nočeš zmotijo, poklicna deformacija pač. In fizioterapevtkam manjka precej znanja iz skupinske vadbe, ostale stvari pa jasno obvladajo.
brez panike, naj vsakdo uživa na vadbi, ki mu paše!
če nisi bila aktivna, potem vsekakor počakaj do 12. tedna, tako ti bodo rekli tudi v fitnesu. Tiste, ki so bile aktivne prej, lahko tudi prej, če se seveda v redu počutijo. Jaz sem bila prej aktivna 5x tedensko po 2 uri, ko sem zanosila, mi je bilo 1 mesec slabo, da se niti premaknila nisem, a sem potem začela v 8. tednu, ko je slabost minila. Različno, od človeka do človeka..