Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija modrostni zob

modrostni zob

Pozdravljeni,

zanima me, kakšne težave lahko pričakuje človek, ki mu namerava zrasti modrostni zob; nekateri omenjajo vročino in neznosne bolečine, nekateri govorijo, da to ni nič…
Zakaj nekomu zrastejo in nekomu drugemu ne??

Hvala za odgovor in lep pozdrav 🙂

mouse

P.S.: kakšna je pravzaprav razlika med forumoma ‘Stomatologija’ ter ‘Otroško in mladinsko zobozdravstvo’?? Saj imate itak obadva Vi na čez?!?

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Spoštovani mouse,

z modrostnimi zobmi je tako kot ste napisali. Eni niti ne vedo, da so jim zrasli, če pa v čeljusti ni dovolj prostora in imajo modrostniki poleg tega še nepravilno lego, je izraščanje lahko zelo boleče.
Hja, ponavadi izrastejo tam, kjer so prisotni zametki (torej, če ni zametka, ni zoba) in kjer je dovolj prostora.

Razlika med forumoma naj bi bila v tem, da je eden namenjen otroškemu zobozdravstvu in na njem naj bi odgovarjala jaz (ker je to moje področje). Forum stomatologija je namenjen odraslim pacientom in njihovim težavam z zobmi in ustno votlino, na njem pa je v začetku odgovarjal zobozdravnik, ki je sčasoma opustil svoje “dolžnosti”. Primož me je prosil, če odgovarjam še na tem forumu, dokler se ne najde novi prostovoljec in situacija je tako “začasna” že 3 leta:)).

“Primož me je prosil, če odgovarjam še na tem forumu, dokler se ne najde novi prostovoljec in situacija je tako “začasna” že 3 leta:)).”

Ste pa korajžni, vsa čast!!! 🙂

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

New Report

Close