Moderatorka, se Vam zdi primerno?
Recimo, bolan, obupa žalosten…odpreš tole stran in bum- najprej butnejo glasne reklame, sploh kaka za Kmetijo ali še kaj bolj abotnega…..a ne bi tele strani malo izolirali od bedarij? Preden tole vse poklikaš, da ugasneš, te mine vse. Saj je kup bolj veselih forumov, pa tam prodajajte meglo, tokaj se mi zdi pa čist neprimerno, da se za branje- pisanje odgovora najprej prebijaš skozi 100 reklam…A še katero moti to posiljevanje?
enako. In zanimivo, na desno se ti pol odpirajo reklame LEkarne…evo, a ni prepovedano (med uvodnimi posti foruma je, da je prepovedano propagirat in prodajat zdravila oz pripomočlke- med člani foruma), tu se pa oglašuje. Strani med.over.net so počasne, preden se vse naloži…Ja, včasih sem bila večkrat na forumih med.over, sedaj redko. Res, malo je pretirano.-….
Sama dostopam s tablico do foruma in nimam nobenih težav z reklamami, tudi vse dela zelo hitro. Reklame spoh ne opazim in me niti ne motijo.
Na žalost lahko ta forum obstaja prav zaradi reklam, ker se s tem financirajo.
Če bi uporabniki morali plačevati pa verjemi, da forum ne bi imel niti 5% aktivnosti. Žal tako je 🙁
Lepo prosim, ne jamrat:
– tale forum je sponziran od farmacije…
– dobi denarna sredstva od države…
– sedaj pa še od reklam…
poleg tega je registriran pod Zdravstvene posvetovalnice, pa me zanima,
– KDO tu zdravstveno svetuje?
– za KAJ bi naj kdo kaj plačeval?
– KATERI svetovalec bo tu plačan in KOLIKO?
Bučka 19, roko!
res ne verjamem, da ta uganka komu pomaga: „čigava je ritka na sliki“.