Najdi forum

Moderatorji in ostali sodelujoči

Ta forum spremljam že nekaj časa, ne prav v podrobnostih, ampak v temah ki se me tičejo, v katerih iščem in najdem sebe.

Včasih tudi kaj napišem.

Rada bi se zahvalila vsem ki delite svoje življenske izkušnje, prav tako tistim ki razmišljate in svoje mnenje ponudite, še najbolj pa moderatorjem, ki se potrudijo z jasnim, preprostim in razumljivim nasvetom oz odzivom na zastavljene zgodbe in vprašanja.

Še kako mi vse to pride prav, me bogati in hkrati tolaži kadar imam tudi sama dileme in stiske.

Pozdrav vsem.

Pozdravljeni,

hvala za spodbudne besede vsem, ki sodelujemo na tem forumu in delimo svoje misli in izkušnje. Saj to je smisel foruma, ne? Vaše besede, ki so istočasno odziv na dogajanje, so motivacija za nadaljnje delo. Zgodbe, ki jih delimo, so namenjene tudi tolažbi, sprostitvi in občutku, da je z nami vse v redu. Vsi se znajdemo v različnih stiskah in težavah, nihče od nas ni izjema, kar pa ne pomeni, da je z nami kaj narobe. Vsi smo v redu ljudje, vredni spoštovanja, rabimo le nekaj spodbude, včasih potrditve in informacij, da poskušamo razrešiti težave. Vse to pa je človeško.

Pozdrav vsem in hvala, ker smo skupaj.

New Report

Close